ez kb. olyan mint amit en szurtem le,Mou CR-s nyilatkozatbol vagy R.M.F.C v hehe elmeletei..... Csak puszta spekulacio az egesz, nincs alatamasztva.Casso írta: Casillas megmondja Mounak, hogy sz*r vagy és ez-meg-ez jobb edző. Aztán ő meg azt mondta a Malaga ellen, hogy Adán jobb kapus ezért ő véd.(Nyilatkozatában is hangoztatta) Most is megmondta a tegnapi nyilatkozatában, hogy Casillasnak megvan a joga, hogy más edzőket jobbnak tartson neki is megvan a joga ahhoz, hogy más kapust tegyen be, mert López jobb.
Nem tudom, de vmi santit a dologban. Pepe kiall Casillas mellett, miert nem Mou mellett? Csak azert mert Varane ele kerult? kotve hiszem. Pepetol az egesz madridi palyafutasa soran, jo ha 2-3szor ha nyilatkozott. Nem emlekszem tamado jellegu nyilatkozatra senki fele meg a barca fele sem. Akkor miert pont az fele aki eddig tamogatta ot? Vmi tortent az oltozoben, es biztos nem Casillas szarozott. De tenyleg csak spekulacio az egesz.
A lenyeg, h Mounak nincs jovoje mar nalunk.
nem kell beraknia, a maradek meccseket vedje vegig Lopez. Legyen mar nyar, engem mar a kupa donto sem izgat fel nagyon. Az a sok s*ar ami iden tortent, jo lenne mar tulleni az egeszen es uj lappal indulni.Engem az érdekelne, hogy mi a büdös-nak kellene most Casillast berakni 2 vagy mittudomén hány meccsre? Hogy formába lendüljön a nyári szünetre vaze? Itt már őszig annyira tökmindegy. Max. a Konföd. kupán lehet érdekes, de az meg legyen a spanyolok baja ne a mienk.