Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Meg mindig jobb, mint az alsznob, elore tudom h szar lesz a film, de megnezem, hogy be tudjak rakni 3 rohogos fejet szintu kommentek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Tisztelem a kitartasod, hogy ujra es ujra beirod ezeket a modoroskodo nyállaltelitett film"ertekeleseket"

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
FULL KONTAKT: Ilyen az, amikor van egy egyszerű recept, de brutál jó alapanyagokkal van megvalósítva.
Mert hát ez a film nem extra, de benne van minden, ami kell. Bosszúsztori, egy cigiző, motorozó, végtelenül laza, de mégis kőkemény Chow Yun-Fat, egy jó Simon Yam, kurvajó zenék és akciózások, néhol már westernes párbaj hangulattal megspékelve, mindez pedig le van öntve hongkongi stílussal, akkor tudod, hogy történjék bármi... kurvajól fogsz szórakozni.
A KALANDOR: Van Damme első és mindmáig utolsó elérhető rendezése... pedig, ha a The Eagle Path is legalább ennyire jó, akkor óriási érvágás, hogy még mindig nem került ki a nagyközönség elé...
A kalandor egy jó film. Nem hibátlan, hiányzik belőle az ütős betétdal, az extra fűszer, ami több másik filmjét is halhatatlanná tette, de ettől függetlenül egy teljesen jó kikapcsolódás. JCVD ötvözte a Véres játékot egy kis laza kalandozással, csipetnyi 90-es évekbeli kalandfilm érzéssel, némi könnyed humorral és persze bunyókkal a Távol-Keleten. Abdel Qissi mongol óriása továbbra is félelmetes, Roger Moore-t pedig nagyon jó volt látni.
BORZALMAK VÁROSA: A kisvárosi vibe rendben van, a fényképezés többnyire jó, de maga a film annyira sótlan, mint egy legátlagosabb Netflix-mozi.
Bántani nem bánt, spooktober keretein belül nézhető darab, de gyorsabban a feledés homályába fog merülni, mint amilyen hosszú maga a film. Talán, ha egy kicsit véresebb és félelmetesebb, akkor több is lehetett volna... Azért ettől van nem kevés jobb King-adaptáció.
Mert hát ez a film nem extra, de benne van minden, ami kell. Bosszúsztori, egy cigiző, motorozó, végtelenül laza, de mégis kőkemény Chow Yun-Fat, egy jó Simon Yam, kurvajó zenék és akciózások, néhol már westernes párbaj hangulattal megspékelve, mindez pedig le van öntve hongkongi stílussal, akkor tudod, hogy történjék bármi... kurvajól fogsz szórakozni.
A KALANDOR: Van Damme első és mindmáig utolsó elérhető rendezése... pedig, ha a The Eagle Path is legalább ennyire jó, akkor óriási érvágás, hogy még mindig nem került ki a nagyközönség elé...
A kalandor egy jó film. Nem hibátlan, hiányzik belőle az ütős betétdal, az extra fűszer, ami több másik filmjét is halhatatlanná tette, de ettől függetlenül egy teljesen jó kikapcsolódás. JCVD ötvözte a Véres játékot egy kis laza kalandozással, csipetnyi 90-es évekbeli kalandfilm érzéssel, némi könnyed humorral és persze bunyókkal a Távol-Keleten. Abdel Qissi mongol óriása továbbra is félelmetes, Roger Moore-t pedig nagyon jó volt látni.
BORZALMAK VÁROSA: A kisvárosi vibe rendben van, a fényképezés többnyire jó, de maga a film annyira sótlan, mint egy legátlagosabb Netflix-mozi.
Bántani nem bánt, spooktober keretein belül nézhető darab, de gyorsabban a feledés homályába fog merülni, mint amilyen hosszú maga a film. Talán, ha egy kicsit véresebb és félelmetesebb, akkor több is lehetett volna... Azért ettől van nem kevés jobb King-adaptáció.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1000

- Remy
- Kapcsolat:
Art (a bohóc) miatt. Meg alapvetően a praktikus effektek miatt. Nagyon ügyesen és kreatívan van a gore megoldva benne. Hál'istennek, nem az okádék CGI trash az egész.Faust írta: Egyebkent miert van ennyire szarra hajpolva ez a cucc? Ahogy elnezem az elso kettot, tizenketto egy tucat trancsirozos faszsag az egesz.
Art meg instant klasszikus lett. Ott van az összes eseményen, ahol horror karakterek megjelennek. Legutóbb Jigsaw tudott legendássá válni, de annak is már 20 éve. De igazából ő sem a tipikus sorozatgyilkos volt, szóval egészen Ghostface-ig kell visszamenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Egyebkent miert van ennyire szarra hajpolva ez a cucc? Ahogy elnezem az elso kettot, tizenketto egy tucat trancsirozos faszsag az egesz.
- Remy
- Kapcsolat:
Közben jött a hír, hogy november 28-án Magyarországon is bemutatják majd a Terrifier 3-at!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Hát köszi, ha nem irónia, de nagyon újat azért szerintem nem mondtam.ferni írta: Fura ilyen magvas gondolatokat olvasni a Remy-féle kritikák után, írhatnál gyakrabban is...
Már szegény Faust se mer írni ide ilyen okosakat, aki még ért hozzá, mert tudja kapunk cserébe egy Halálos Iramban 23 kritikát![]()

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
The Substance
hát ez kurvajó volt, aki szereti a testhorrorokat annak kötelező, de amúgy is nagyon jó film, idén a Bastarden mellett ez volt a legjobb amit láttam
hát ez kurvajó volt, aki szereti a testhorrorokat annak kötelező, de amúgy is nagyon jó film, idén a Bastarden mellett ez volt a legjobb amit láttam

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én láttam, nagyon jó film. Szerintem nem nevettetni akart, ettől függetlenül volt pár annyira abszurd jelenet, amin lehetett nevetni, de leginkább elszomorodtam az egésztől. Azért, mert végtelenül életszagú, és szerintem ez volt inkább a film célja. Feleleveníteni a közoktatásos emlékeket, amik nem túl szépek, nem túl jók, és felnőtt fejjel visszagondolva egészen felháborítóak.ikelemen5 írta: Szinte kivétel nélkül mindenki/mindnehol dicséri a Fekete pont című magyar filmet.
(...)
Látta közületek valaki?
Pedagógusok szemszögéből pedig még nem volt szerencsém (?) átélni, hogy zajlanak a mindennapok, de belsős infók alapján az is pontosan úgy zajlik, mint a filmben. Ami szintén elképesztően elkeserítő. Az is rendkívül elkeserítő, hogy még csak eszembbe se jut megkérdőjelezni a látottakat, mert átéltem és egyszerűen tudom, hogy ez van.
Maga a film nálam egy stabil 7,5/10, ami teljesen jó értékelés egy állami támogatás nélkül készült műnek. A záró jelenet pedig kérdés nélkül 10/10.

Amúgy nem csoda hogy felsejlettek Reisz Gábor filmjének a jelenetei, szerepelt is a filmben, osztálytársak voltak a rendezővel az SZFE-n

Ferenc az nem vagyok, de a Kinds of kindnessről pl.Faust írta: Hat mirol irjak Ferenc, most mondd meg.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szinte kivétel nélkül mindenki/mindnehol dicséri a Fekete pont című magyar filmet.
Nekem nagyon nem tetszett.
A kamerázás, (nem tudom, hogy mi a kifejezés, talán fényképezés) a nyitójelenetnél olyan volt, mint a Magyarázat mindenre filmnél végig, hogy “rángatták a kamerát”, mondtam is, hogy ha 10 perc múlva is ilyen lesz, kimegyek a teremből. Az említett filmnél kb rosszul voltam tőle.
De az szerencsére véget ért.
A történet egy nagy semmi, nem tudom, hogy kinek készült a film, mert azt gondolom, hogy mindenki tudja, hogy mi a helyzet az iskolákban. De számtalan ilyen területet be lehetne mutatni.
A túl közeli felvételek is zavaróak voltak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az ablakos szál végig vicces volt
De alapvetően a film elején még azt akarta a készítő, hogy nevetgéljen az ember, de már akkor sem lehetett min, ha belegondol, de a végére már annak a pár embernek is elment a kedve..
Látta közületek valaki?
Nekem nagyon nem tetszett.
A kamerázás, (nem tudom, hogy mi a kifejezés, talán fényképezés) a nyitójelenetnél olyan volt, mint a Magyarázat mindenre filmnél végig, hogy “rángatták a kamerát”, mondtam is, hogy ha 10 perc múlva is ilyen lesz, kimegyek a teremből. Az említett filmnél kb rosszul voltam tőle.
De az szerencsére véget ért.
A történet egy nagy semmi, nem tudom, hogy kinek készült a film, mert azt gondolom, hogy mindenki tudja, hogy mi a helyzet az iskolákban. De számtalan ilyen területet be lehetne mutatni.
A túl közeli felvételek is zavaróak voltak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az ablakos szál végig vicces volt

De alapvetően a film elején még azt akarta a készítő, hogy nevetgéljen az ember, de már akkor sem lehetett min, ha belegondol, de a végére már annak a pár embernek is elment a kedve..
Látta közületek valaki?
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Közben megoldótt, de azért köszönöm. De milyen lopás lehetőségére gondolsz?h3x0r írta:Mert ugyanazt a fiokot tobbszor eladja.halamadrid írta: azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.Ha valaki megvaltoztatja a jelszot, az email cim ugyis nala van. Ez a jobbik eset, az is lehet, hogy par het utan siman megvaltoztatja a jelszot te meg hoppon maradsz, se penz, se torrentezes. Mit tennel? A rendorsegre ugyse mehetsz.
Azert milyen ez mar, hogy meg a lopas lehetoseget is penzert aruljak.halamadrid írta:
Igen, de ez sajnos nem segít a döntéshozatalban. Miért vagytok ilyen szigorúk a fiókok árusításával?![]()
![]()
ferni arra celoz, hogy eleg lett volna beirni forumra, hogy kell egy meghivo. Ha meg aktualis, irj ram es kuldok egyet.![]()
Egyébként itt a FB-csoport megint, ahol árusítják, hátha rájön valaki a trükkre: https://www.facebook.com/groups/7606045 ... cale=hu_HU
Túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen, mégis több száz pozitív visszajelzés volt a posztok alatt. Igaz, a moderátortól függött, hogy mit enged ki. Elsőre nem tudtam eldönteni, hogy megéri-e megkockáztatni.
De mégis, rengeteg elégedett vásárló. Akkor hogy működik az egész? Több ember használ egy prémium fiókot, és nem tudnak egymásról? Nem látják egymás letöltéseit?
Mert ez a sok ember biztos nem kamu fiók, de akkor hogy oldotta meg az árusító tag?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Remy
- Kapcsolat:
De akar az ilyen magasroptu hsz-ek helyett te is irhatnal ertelmeset ide. Akar…ferni írta:Fura ilyen magvas gondolatokat olvasni a Remy-féle kritikák után, írhatnál gyakrabban is...dortev írta:
A jumpscare mondjuk a saját kontextusában is dedó szerintem.Mármint szó szerint. Művészetileg egyenértékű azzal, mint amikor Ferike a sündisznó csoportból kiugrik Fannika elé és jól megijeszti. Egyik legelemibb, legkönnyebben triggerelhető sebezhetősége a nézőnek; egy bazári attrakció, a tényleges horror létrehozásának megúszási kísérlete a horror illúziójával. Ehhez képest a Terrifier high art.
Már szegény Faust se mer írni ide ilyen okosakat, aki még ért hozzá, mert tudja kapunk cserébe egy Halálos Iramban 23 kritikát![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A Barbie is hasonló lehetett. Sok szülő meg 3 percnyi fáradságot nem vesz, hogy megnézze a trailer-t, esetleg 5 percet olvasson, hogy mi is várhat rá.nzooli93 írta: Emlékszem a 2022es Batman vetítésen is tele voltak kisgyerekek szülőkkel , azt néztek furán,mikor indult egy horror filmbe illő gyilkossággal. Gondolom azt hitték valami Thor féle cukisag lesz.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Hat mirol irjak Ferenc, most mondd meg.
Fura ilyen magvas gondolatokat olvasni a Remy-féle kritikák után, írhatnál gyakrabban is...dortev írta:A jumpscare mondjuk a saját kontextusában is dedó szerintem.Remy írta: Nem tudom, hogy mikor mutattak utoljara be amugy ennyire brutal horrort a nagykozonsegnek. Fureszek meg a jumpscare fele szarok ovoda ehhez kepest.Mármint szó szerint. Művészetileg egyenértékű azzal, mint amikor Ferike a sündisznó csoportból kiugrik Fannika elé és jól megijeszti. Egyik legelemibb, legkönnyebben triggerelhető sebezhetősége a nézőnek; egy bazári attrakció, a tényleges horror létrehozásának megúszási kísérlete a horror illúziójával. Ehhez képest a Terrifier high art.

Már szegény Faust se mer írni ide ilyen okosakat, aki még ért hozzá, mert tudja kapunk cserébe egy Halálos Iramban 23 kritikát

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
A jumpscare mondjuk a saját kontextusában is dedó szerintem.Remy írta: Nem tudom, hogy mikor mutattak utoljara be amugy ennyire brutal horrort a nagykozonsegnek. Fureszek meg a jumpscare fele szarok ovoda ehhez kepest.

- Remy
- Kapcsolat:
Nem tudom, hogy mikor mutattak utoljara be amugy ennyire brutal horrort a nagykozonsegnek. Fureszek meg a jumpscare fele szarok ovoda ehhez kepest.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nzooli93
Emlékszem a 2022es Batman vetítésen is tele voltak kisgyerekek szülőkkel , azt néztek furán,mikor indult egy horror filmbe illő gyilkossággal. Gondolom azt hitték valami Thor féle cukisag lesz.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mennek majd a hobbitok, zombik, telefonnyomkodo amugy total homaly szulok kisgyerekkel, lesz majd siras csodalkozas

thereisonly1ronaldo