filatáska írta:
ferni írta:
Ne hasonlítsuk össze
Mit számít, hogy melyikük hány éves az adott élethelyzetben?
Mindkettő a lehetőséget látja, hogy minél magasabbra kerüljön. Szerintem.
Belinkeled megint a videót, többek között amelyikre alapozod, hogy milyen tehetséges volt, meg vízió meg mittudomén, mert azt mondja amit. Ergo elhiszed neki. Csak szegényt megviselte a bukta, és azért lett ilyen.
Aztán úgy hangoztatod, hogy hát de MP megígérte, meg kiraktak egy listát is a falra, hogy mit nem szabad. Ezt is fix 100%-ra benyeled, mert azt mondták.
Nem azt mondom, hogy nem lehet tényleg így, csak ez a naiv optimizmus, feltétel nélküli bizalom.
Nem azt mondtam, hogy fiatal OV, hanem hogy ugyanolyan politikus, nem kell ez a fene nagy bizalom, hit, hogy már hónapok óta osztod itt az igét.
Sztem Orbán nem volt egy ekkora geci fiatal korában, persze ilyen dolgokról felesleges vitatkozni, mert ezt eldönteni úgyse tudjuk, bőven meg van rá az esély, amit te is mondtál, hogy biza az volt.
Ha megnézzük mi van ma, lehet a te opciód a valószínűbb
Jogos amiket írsz, az ilyen kritikákkal nincs is gond, amiket te megfogalmazol, senki nem mondja hogy hibátlan, de amíg itt látszik hogy tudnak egy létező problémáról, figyelnek rá és megpróbálják elérni, hogy ilyen ne legyen többet, addig a fidesznél ez már kuka teljesen.
Nagyon örülök is neki, hogy az elmúlt pár napban a valós problémákról volt főleg szó, nem a hülyeségekről, mert valami elképesztő ami megy negatív értelemben.
Sajnos sorrendben kell haladni, elsőnek ki kell venni ezt a hatalmat a kezükből ami nagyon nehéz lesz, mert még mindig nagyon messze van ez, mert ezek bármire képesek, utána meg ha a Tiszánál is cink lesz lehet azon aggódni, de mint írtam én nem látok lehetségesnek olyan forgatókönyvet, ahogy a saját hibájukból ennél is rosszabb lehetne.