En nagyon hiszek abban, hogy egy ember vegig tud menni egy komoly jellemfejlodesen es bibliai hasonlottal elve Saulbol Palla valtozik. Vonara aztan nagyon is igaz ez a hasonlat, arra a Vonara aki Magyar Gardistabol egy szofisztikalt polgari ertekeket vallo politikus lett. Sot, az en szememben erosit is valakit, ha kiall es megtagadja a korabbi onmagat, hiszen ez igazolja, hogy kepes a folayamatos fejlodesre es onreflexiora. Az is szinte egyedulallo a magyar ujkori politikaban, hogy valaki vallalja a felelosseget egy valasztasi bukasert es a zsiros pozi helyett visszavonuljon.halamadrid írta:Óriási jellemfejlődésen ment keresztül. Az 1%-ban bízom, hogy meglesz, úgy visszakapnák a kampánypénzt, nem? Bár nem sok esélyt látok erre.'shutterisland írta:
en azt hittem amugy, hogy vona inkabb elengedi ezt (mint lassan ezt mzp teszi) miutan berobbant MP.
amugy jo otlet volt visszajonni a politikaba, amekkora apatia volt, biztos vagyok benne, ha aztan MP nem durrantott volna oda 10x akkorat, akkor egesz szepen novekednenek es siman meglenne nekik a kuszob 26-ban.
de ez a 0.68 % es az azota kijott kozvelemeny kutatasok arra engednek kovetkeztetni, hogy akik latnanak potencialt a 2rk-ban, azok is nagyreszt inkabb majd a tiszahoz partolnak.
sajnalom vonat, idealis vilagban ok es a kutyak mennenek a kuszobert a dk-mihazank fight helyett.
A 2029-es EP-képviselőjükben azonban már biztos vagyok, de sajnálom, hogy sosem fog komolyabb pozíciót betölteni (erről többek között ebben a kétnapos interjúban beszélt a Köztérnek: https://youtu.be/uk1k3NNTT9I?si=ETQHDedHBMdSQU9y). Egy demokratikus országban már 18-ban megválasztották volna, de egyelőre csak a pártelnökséghez ragaszkodik, minden más ki van zárva.
Egyébként 1 éve, kb. ilyenkor 2%-ra mérték őket a megjelenésük után. Vona meg szerencsére nem fogja elengedni, hisz sokkal inkább a kultúraváltáson, fejlődésen dolgozik, mint egy komolyabb választási sikeren. Reméljük 2026 után már együtt jár ez a kettő.
Viszont! A magyar tarsadalom jelentos resze nem igy gondolkodik. Itt nincsenek palfordulasok es masodik eselyek. (Kiveve ha az ellenfeled tol egy oszodi beszedet.