Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Nem olyan elvetemült szemlélet ez. Minden nagy válogatottnál ez van. Spanyol,német,francia,argentín,brazil,olasz mindenhol hazai edző van. Portugáloknál is 1-2 kivétellel hazai volt. Miért olyan ördögi ha az angolok meg angolt akarnak. Még náluk volt az átlaghoz képest a legtöbb külföldi edző. Ami érdekesebb, hogy miért nincsenek jó angol edzők amikor elég nagy arrafele a foci.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem számít, amíg az útlevélben az van hogy angol vagy.magnus666 írta:no racism meg ilyesmi, de ezt vicces olvasni annak fényében, hogy az angol keret fele afrikai az országot meg migrant capitalként emlegetik manapságRealista24 írta: Micsoda lejarato kampanyt kezdtek paran Tuchel miatt...marmint nem is a szakmaisagat kerdojelezik meg, hanem amiert nem angol, es elesen kritizaljak a szovetseget.btw inkább örülnének, hogy nem azt a nőt nevezték ki akit pletykáltak az eb után
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
no racism meg ilyesmi, de ezt vicces olvasni annak fényében, hogy az angol keret fele afrikai az országot meg migrant capitalként emlegetik manapságRealista24 írta: Micsoda lejarato kampanyt kezdtek paran Tuchel miatt...marmint nem is a szakmaisagat kerdojelezik meg, hanem amiert nem angol, es elesen kritizaljak a szovetseget.

- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Külsőre értem. A csaj szerintem egy 10/6-os, erős jóindulattal.reeed_ati írta:Ezt külsőre érted, vagy úgy összességében?tomi_b írta:
Konkrétan nem hittem el, hogy odakeveredhet ez a lány Szobi mellé.
Na mert oké, hogy jóképű a gyerek, meg lottóötös a gold diggereknek.(inkább eurolotto ez már)
Na de Dominik sem a legélesebb kés abban a fiókban, én tipik egy ilyen mű csajjal képzeltem volna el látatlanban.
Nem lesz ez hosszú sztori, mert ennél sokkal durvábbak fogják majd betámadni a bulikon, vacsorákon..
Mondjuk lehet úgy szpik, mintha az élete múlna rajta.

Az meg egyértelmű, hogy egyikük sem 150 IQ-s. Ezzel nincs is baj, nem lehet mindenki professzor.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Akár. De addig még Branthwaite is beérhet. Simán lehetne egy olyan 4-es védősor, hogy Branthwaite-Stones-White-TAA és amikor TAA előre megy akkor eltolódnak és van hátul 3 khv, White aki jhv-et játszik figyel TAA helyére. Bőven elég merítési lehetőségük van. Kane lassan csak nyűg a válogatottnak simán lehet helyette Jude középen a szélen két futóval mint nálunk tavaly. Az egyik Saka a másik a kérdéses, hogy Gordon,Rashford feléled-e vagy Sancho megújul. Középen Rice és Mainoo előttük kötetlenbe Palmer.ferni írta: Meg Ben Whitenak kell visszajönnie, az hatalmas javulás lenne hátul, akár középen, akár jobboson.
---------------Pickford
TAA-----White----Stones---Branthwaite/Colwill
----------Mainoo---Rice
---------------Palmer
Saka----------Jude----------???
valami ilyesmi. Palmer és Jude cserélgetheti a helyét. A fékeket kell kitenni és pöpec kis csapat lehet. De persze az angolok fel is robbannának ha Kane padon lenne.
Meg Ben Whitenak kell visszajönnie, az hatalmas javulás lenne hátul, akár középen, akár jobboson.RaúlCF írta: Az külön vicces, hogy az angol FA gyorsan meglépte ezt és így megint hoppon maradt a United ahol még mindig ETH garázdálkodik. Szarakodtak és elvitték a legnyilvánvalóbb edzőjelöltet az orruk elől. 26-os vb-ig még van idő és válogatott szinten pöpec keret van. Rendbe kell tenni a bhv,bal szélső posztot, elengedni Walkert és kihasználni Trentet és szépen kivezetni Kane-t. Ha meglépi a nehéz kérdéseket akkor igencsak vb favoritok.
- RaúlCF
Az külön vicces, hogy az angol FA gyorsan meglépte ezt és így megint hoppon maradt a United ahol még mindig ETH garázdálkodik. Szarakodtak és elvitték a legnyilvánvalóbb edzőjelöltet az orruk elől. 26-os vb-ig még van idő és válogatott szinten pöpec keret van. Rendbe kell tenni a bhv,bal szélső posztot, elengedni Walkert és kihasználni Trentet és szépen kivezetni Kane-t. Ha meglépi a nehéz kérdéseket akkor igencsak vb favoritok.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A bl győztes chelsea-je (nálam) a fegyelmezettségről, kemény munkáról, védekezésről szólt, focizni az a csapat sem akart, cserébe irtó nehéz volt megverni.
Szószgét se akart, az utolsó fokban szerencsére mindig el is bukott.
Az angolok felháborodása megmosolyogtató, EH a newcastle-nél az egyetlen angol edző, ahol komolyabb elvárások is vannak a csapat felé és van is eredmény, magukba nézhetnének (úgyse fognak
).
Szószgét se akart, az utolsó fokban szerencsére mindig el is bukott.
Az angolok felháborodása megmosolyogtató, EH a newcastle-nél az egyetlen angol edző, ahol komolyabb elvárások is vannak a csapat felé és van is eredmény, magukba nézhetnének (úgyse fognak

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem spanyolok ellen 10bol 10szer kicopnak, mint altalaban a klubcsapataikkal is.
mas lenne a velemenyem, ha pepperoni lett volna az edzo es viszi magaval a cruyfftol lopott dolgait, lemasolva a cici jatekat.
de ugye arra is van ellenszer, lattuk mit muveltunk mi meg a barca a bajernjevel, erre pl a franciak is kepesek lennenek, csak ott duplanulla balfasz az edzo hozza, szoval peppel valszeg lecseppent volna egy vb es/vagy eb
mas lenne a velemenyem, ha pepperoni lett volna az edzo es viszi magaval a cruyfftol lopott dolgait, lemasolva a cici jatekat.
de ugye arra is van ellenszer, lattuk mit muveltunk mi meg a barca a bajernjevel, erre pl a franciak is kepesek lennenek, csak ott duplanulla balfasz az edzo hozza, szoval peppel valszeg lecseppent volna egy vb es/vagy eb
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az angol fodbalkozeg az egyetlen, ami a magyarnal is pusztitobb. Edzostol, szagertostol, szurkolostol maglyara valo az egesz. Nem veletlen, hogy a ligaban alig van angol edzo, azok is a tabella hatso feleben.
Tuchellel szerintem VB dontoig fognak menni, de jo esellyel meg is nyerik. A legjobb emberanyag talalkozott egy top edzovel, aki nagyon jo aranyban tudja hozni a kieseses parharcokat. Kulon okos dontes volt mar most leszerzodtetni, mert a VB-ig ossze tudja allitani a csapatot.
Tuchellel szerintem VB dontoig fognak menni, de jo esellyel meg is nyerik. A legjobb emberanyag talalkozott egy top edzovel, aki nagyon jo aranyban tudja hozni a kieseses parharcokat. Kulon okos dontes volt mar most leszerzodtetni, mert a VB-ig ossze tudja allitani a csapatot.
Én leginkább egy Bellingham Aranylabda reményében drukkolok neki!Realista24 írta:Az osszes pundit, szurkolok, mindenki. Az ilyenek miatt drukkolok ekiRemy írta:
Arra gondolsz, mikor Geri Nevill, a bukott angol csodaedzo kritizal?![]()
Kar, hogy nem ertik, hogy nemhogy top angol edzo, de meg masodvonalas sincs.
A legjobb dolog, ami tortenhetett veluk, hogy egy PLt ismero kulfoldit neveztek ki oda.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az osszes pundit, szurkolok, mindenki. Az ilyenek miatt drukkolok ekiRemy írta:Arra gondolsz, mikor Geri Nevill, a bukott angol csodaedzo kritizal?Realista24 írta: Micsoda lejarato kampanyt kezdtek paran Tuchel miatt...marmint nem is a szakmaisagat kerdojelezik meg, hanem amiert nem angol, es elesen kritizaljak a szovetseget.![]()
A legjobb dolog, ami tortenhetett veluk, hogy egy PLt ismero kulfoldit neveztek ki oda.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Meg amugy ok nem egy sved es egy olasz edzo alatt voltak valogatottak?Remy írta:Arra gondolsz, mikor Geri Nevill, a bukott angol csodaedzo kritizal?Realista24 írta: Micsoda lejarato kampanyt kezdtek paran Tuchel miatt...marmint nem is a szakmaisagat kerdojelezik meg, hanem amiert nem angol, es elesen kritizaljak a szovetseget.![]()
A legjobb dolog, ami tortenhetett veluk, hogy egy PLt ismero kulfoldit neveztek ki oda.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arra gondolsz, mikor Geri Nevill, a bukott angol csodaedzo kritizal?Realista24 írta: Micsoda lejarato kampanyt kezdtek paran Tuchel miatt...marmint nem is a szakmaisagat kerdojelezik meg, hanem amiert nem angol, es elesen kritizaljak a szovetseget.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Állítólag a Fannit is szétcsalta, aki azért elég fullos.
Nem kell félteni Szoboszlait se.
Nem kell félteni Szoboszlait se.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Micsoda lejarato kampanyt kezdtek paran Tuchel miatt...marmint nem is a szakmaisagat kerdojelezik meg, hanem amiert nem angol, es elesen kritizaljak a szovetseget.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fogjak?reeed_ati írta:Ezt külsőre érted, vagy úgy összességében?tomi_b írta:
Na mert oké, hogy jóképű a gyerek, meg lottóötös a gold diggereknek.(inkább eurolotto ez már)
Na de Dominik sem a legélesebb kés abban a fiókban, én tipik egy ilyen mű csajjal képzeltem volna el látatlanban.
Nem lesz ez hosszú sztori, mert ennél sokkal durvábbak fogják majd betámadni a bulikon, vacsorákon..

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ezt külsőre érted, vagy úgy összességében?tomi_b írta:
Na mert oké, hogy jóképű a gyerek, meg lottóötös a gold diggereknek.(inkább eurolotto ez már

- BlancoMark
Lehet Szoboszlaiba is tobbet projektaltok, mint ember es mint ertekrend amit kepvisel. Mi van ha o ugyanilyen felszines es pont ezert illenek ossze?tomi_b írta: A posztok alapján nem a sok jó belső érték jött le az eljegyzett csajsziról.
Az exhez képest pedig kifejezetten látható a minőségi visszaesés.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
A posztok alapján nem a sok jó belső érték jött le az eljegyzett csajsziról.