Kylian Mbappé - 10
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Re: Kylian Mbappé - 9
Most őszintén miről kellene hiteles forrás? Arról hogy nyomoznak vagy miről?
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Messziről bűzlött eddig is, de ennyi a sztori.
Ergó felhasználták a nevét, hogy felhajtást keltsenek. Gondolom pár nasszeri millió hatására. Meglepő mód pár nappal azelött, hogy tárgyalják a PSG-s tartozását.
Remélem szétperli az összes szennylapot.
Ergó felhasználták a nevét, hogy felhajtást keltsenek. Gondolom pár nasszeri millió hatására. Meglepő mód pár nappal azelött, hogy tárgyalják a PSG-s tartozását.
Remélem szétperli az összes szennylapot.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
weah írta:Híradóban is volt,meg délután olvastam is valamelyik külföldi portálon.Realista24 írta:
Hiteles forrás is van erről vagy csak a Blikk?
Aztán hogy hiteles vagy sem azt még szerintem ők sem tudják nemhogy én.
hiradoba nem erted

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ha a TV-be mondták és megírták a neten akkor biztos ugy voltweah írta:Híradóban is volt,meg délután olvastam is valamelyik külföldi portálon.Realista24 írta:
Hiteles forrás is van erről vagy csak a Blikk?

Majd a vizsgálatokból kiderül, de attól félek ha a tevebaszó van mögötte akkor elintézi azt is ha akarja.
-
Híradóban is volt,meg délután olvastam is valamelyik külföldi portálon.Realista24 írta:Hiteles forrás is van erről vagy csak a Blikk?weah írta:
Úgy hogy már konkrétan őt nevezték meg gyanúsítottnak.Mikor már a Libsi rtl is közli a híradóban akkor az nem nagyon jelent jót.Állítólag már lefoglaltak egy bugyit valami toppot meg még nem tudom mit.Gondolom most dns stb vizsgálatok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hiteles forrás is van erről vagy csak a Blikk?weah írta:Úgy hogy már konkrétan őt nevezték meg gyanúsítottnak.Mikor már a Libsi rtl is közli a híradóban akkor az nem nagyon jelent jót.Állítólag már lefoglaltak egy bugyit valami toppot meg még nem tudom mit.Gondolom most dns stb vizsgálatok.ferni írta:
MI NÉZ KI ÚGY??
Hát ne idegeljetek már.
Eddig annyit tudunk hogy elment egy svéd szórakozóhelyre, ahol egy külön helyen voltak és azt hogy volt egy ilyen eset azon a helyen.
Lehet két emelettel alattuk megdugtak valakit és ez van összemosva.
Majd ha kiderül bármi köze van ehhez lehet kongatni a vészharangokat, de eddig ez nem áll stabil lábakon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Szerintem meg úgy bass*a szét az öltözőt, ahogy a svéd kiskorút.
Sehogy.
Sehogy.
-
Úgy hogy már konkrétan őt nevezték meg gyanúsítottnak.Mikor már a Libsi rtl is közli a híradóban akkor az nem nagyon jelent jót.Állítólag már lefoglaltak egy bugyit valami toppot meg még nem tudom mit.Gondolom most dns stb vizsgálatok.ferni írta:MI NÉZ KI ÚGY??weah írta: Abba én is szinte teljesen biztos vagyok hogy van párizsi szál ebben a történetben,de ez nem fogja felmenteni MBappét ha kiderülne hogy megdugott egy fiatalkorút.Főleg úgy hogy utánna kitalálja a csitri hogy ő igazából ezt nem is akarta stb...Behúzták a csőbe elég rendesen úgy néz ki.
Hát ne idegeljetek már.
Eddig annyit tudunk hogy elment egy svéd szórakozóhelyre, ahol egy külön helyen voltak és azt hogy volt egy ilyen eset azon a helyen.
Majd ha kiderül bármi köze van ehhez lehet kongatni a vészharangokat, de eddig ez nem áll stabil lábakon.
MI NÉZ KI ÚGY??weah írta: Abba én is szinte teljesen biztos vagyok hogy van párizsi szál ebben a történetben,de ez nem fogja felmenteni MBappét ha kiderülne hogy megdugott egy fiatalkorút.Főleg úgy hogy utánna kitalálja a csitri hogy ő igazából ezt nem is akarta stb...Behúzták a csőbe elég rendesen úgy néz ki.
Hát ne idegeljetek már.
-
Abban én is szinte teljesen biztos vagyok hogy van párizsi szál ebben a történetben,de ez nem fogja felmenteni MBappét ha kiderülne hogy megdugott egy fiatalkorút.Főleg úgy hogy utánna kitalálja a csitri hogy ő igazából ezt nem is akarta stb...Behúzták a csőbe elég rendesen úgy néz ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára weah 2024. október 16., szerda 20:00-kor.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Következő szezonig nem lehet így ítéletet mondani felette. Én azt kaptam eddig amit vártam. Ha odakerül belövi de nem egy vezéralkat.Változhat ebben az időfolyamán de ő inkább az a játékos aki ha megy a csapatnak él benne, nem pedig a cr bellinghem vonal akik kirángatják a brigádot a hígfosból.
Ez a balhé meg valszeg felültették. Legközelebb megtanulja, hogy ezen a szinten már nem lehet kimozdúlni. Otthon kell maradni a transzbarinővel
Ez a balhé meg valszeg felültették. Legközelebb megtanulja, hogy ezen a szinten már nem lehet kimozdúlni. Otthon kell maradni a transzbarinővel

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Persze hogy kibírja a csapat,nem is arról van szó,de hogy jó hatással nem lesz rá az egészen biztos.A mostani balhéja előtt sem volt jó hatással a csapat teljesítményére,ezek után meg végképp nem lesz.Konkrétan mióta megérkezett gyengébb a csapat,és nem azért mert nem a világ egyik legjobb játékosa,hanem azért mert negatívan hat szerintem a többiek teljesítményére.Vinit sokkal jobbnak tartom nála,így meg legtöbbször kioltják egymást.Egy jó 9 es kellett volna helyette,meg Gülert a kezdetektől játszattni,fokozatosan terhelve beépíteni,és Biztos vagyok benne hogy mostanra már lenne egy kiforrott eredményes játék.Ehelyett meg van az ami van.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Cr is nemierőszakoló volt meg adócsaló. Ez semmilyen hatással nem lesz a madridi pályafutására szerintem ettől függetlenül én team haaland vagyok már nagyon régóta.weah írta: Tudtam hogy nem kell madridba hozni.Talán akkor írtam is hogy szét fogja cseszni az öltözőt,de úgy néz ki mással árt a csapatnak...Persze ez nem jelenti azt hogy elkövette azt amivel "gyanúsítják"de biztos hogy kihatással lesz rá,meg a csapat teljesítményére is amig le nem zárul.Most képzeljük el mi lesz ha huzamosabb ideig folyik majd ez az úgy...fújolás minden idegenbeli meccsen stb.Egy jó középcsatárral sokkal többre ment volna a Real.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
weah írta: Tudtam hogy nem kell madridba hozni.Talán akkor írtam is hogy szét fogja cseszni az öltözőt,de úgy néz ki mással árt a csapatnak...Persze ez nem jelenti azt hogy elkövette azt amivel "gyanúsítják"de biztos hogy kihatással lesz rá,meg a csapat teljesítményére is amig le nem zárul.Most képzeljük el mi lesz ha huzamosabb ideig folyik majd ez az úgy...fújolás minden idegenbeli meccsen stb.Egy jó középcsatárral sokkal többre ment volna a Real.
Karimmal is kibirta a csapat, itt is ki fogja.
ZIDANE
-
Tudtam hogy nem kell madridba hozni.Talán akkor írtam is hogy szét fogja cseszni az öltözőt,de úgy néz ki mással árt a csapatnak...Persze ez nem jelenti azt hogy elkövette azt amivel "gyanúsítják"de biztos hogy kihatással lesz rá,meg a csapat teljesítményére is amig le nem zárul.Most képzeljük el mi lesz ha huzamosabb ideig folyik majd ez az úgy...fújolás minden idegenbeli meccsen stb.Egy jó középcsatárral sokkal többre ment volna a Real.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Gondolom..Olyan szanalmasak mar ezek az egymasra valaszolo alhirek.ikarus93 írta: Azt irjak Mbappe mentalisan nincsen jol az elmult idokben. Sokat iszik meg folyamat eljár bulizni.
Nem jatszott masfel hete,valamivel meg generalni kell az eladasokat meg a klikkeket..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi lesz a kovetkezo lepes vajon? Kirakjak a valogatottbol? Mert ezt a filmet mar lattuk egyszer...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szerintem nincs semmi baj. Mégis mi lenne? Idejött nagy látványos mosollyal az arcán, amiket edzeseken is folyton nyomat, múlthéten még arról mentek a hírek, hogy hibátlan a hozzáállása a csapathoz és a stabhoz, mára meg iszákos, lepusztult focista lett? Kb. 2 napos hír, hogy 2025ben aranylabdát akar nyerni. Az igazság valahol a pozitivabb hírek felé lehetnek, főleg, hogy a nyilatkozatai is ilyesmi kicsengésűek, biztos nem akar magából hülyét csinálni. Ettől függetlenül nem egy okos húzás bulikazni a szabad idejében. Maradjon otthon, rendezzen privát bulit stb, csak ne jarjon el, mert lefogjak venni a fejét.hehetheoriginal írta:Hiányzik neki parizs meg az exfaszijaikarus93 írta: Azt irjak Mbappe mentalisan nincsen jol az elmult idokben. Sokat iszik meg folyamat eljár bulizni.![]()
Ha igaz, akkor gg a madrid volt az almod, hazudtal...
Megis mi a bajod meseld mar el, mi nem jo![]()
![]()
Ha nem igaz, akkor gg tevebaszo meg a payrollon levo firkaszok.. magannyomozo, aztan perelni mindet az utolso csatlostol egesz fenn a főfaszig, hadd jarkaljanak a birosagra rendszeresen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezert irtam inspector gadget, mindent kideritNagyon naiv vagy

Én csak azon röhögök, hogy mindenki meseli majd, kerdezik egymast az oltozoben, hogy szevasz bro, neked hogy telt a valogatott szunet, miket csinaltal?
Bappe feje.....

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nagyon naiv vagy hehe...hehetheoriginal írta:Hiányzik neki parizs meg az exfaszijaikarus93 írta: Azt irjak Mbappe mentalisan nincsen jol az elmult idokben. Sokat iszik meg folyamat eljár bulizni.![]()
Ha igaz, akkor gg a madrid volt az almod, hazudtal...
Megis mi a bajod meseld mar el, mi nem jo![]()
![]()
Ha nem igaz, akkor gg tevebaszo meg a payrollon levo firkaszok.. magannyomozo, aztan perelni mindet az utolso csatlostol egesz fenn a főfaszig, hadd jarkaljanak a birosagra rendszeresen.
Már kicsiben annyira romlott a rendszer, hogy egy párszáz fős falu polgármesterét nem tudod elmeszelni. Nemhogy egy milliárdos arabot.... Aki ráadásul még vezetői poziban is van ..
Számomra egyértelmű, hogy semmi nem történt. Csak a tevepásztor valaga viszket...
Vagy , de ez nagy csalódás lenne, a teknős tényleg ilyen , csak Párizs elsimitott neki minden dolgát.