Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 19., szombat 17:04

:lol:
Tisztelem a kitartasod, hogy ujra es ujra beirod ezeket a modoroskodo nyállaltelitett film"ertekeleseket" :lol:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 19., szombat 16:22

FULL KONTAKT: Ilyen az, amikor van egy egyszerű recept, de brutál jó alapanyagokkal van megvalósítva.

Mert hát ez a film nem extra, de benne van minden, ami kell. Bosszúsztori, egy cigiző, motorozó, végtelenül laza, de mégis kőkemény Chow Yun-Fat, egy jó Simon Yam, kurvajó zenék és akciózások, néhol már westernes párbaj hangulattal megspékelve, mindez pedig le van öntve hongkongi stílussal, akkor tudod, hogy történjék bármi... kurvajól fogsz szórakozni.

A KALANDOR: Van Damme első és mindmáig utolsó elérhető rendezése... pedig, ha a The Eagle Path is legalább ennyire jó, akkor óriási érvágás, hogy még mindig nem került ki a nagyközönség elé...

A kalandor egy jó film. Nem hibátlan, hiányzik belőle az ütős betétdal, az extra fűszer, ami több másik filmjét is halhatatlanná tette, de ettől függetlenül egy teljesen jó kikapcsolódás. JCVD ötvözte a Véres játékot egy kis laza kalandozással, csipetnyi 90-es évekbeli kalandfilm érzéssel, némi könnyed humorral és persze bunyókkal a Távol-Keleten. Abdel Qissi mongol óriása továbbra is félelmetes, Roger Moore-t pedig nagyon jó volt látni.

BORZALMAK VÁROSA: A kisvárosi vibe rendben van, a fényképezés többnyire jó, de maga a film annyira sótlan, mint egy legátlagosabb Netflix-mozi.

Bántani nem bánt, spooktober keretein belül nézhető darab, de gyorsabban a feledés homályába fog merülni, mint amilyen hosszú maga a film. Talán, ha egy kicsit véresebb és félelmetesebb, akkor több is lehetett volna... Azért ettől van nem kevés jobb King-adaptáció.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 19., szombat 12:12

+1000 :agree:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 18., péntek 21:50

Faust írta: Egyebkent miert van ennyire szarra hajpolva ez a cucc? Ahogy elnezem az elso kettot, tizenketto egy tucat trancsirozos faszsag az egesz.
Art (a bohóc) miatt. Meg alapvetően a praktikus effektek miatt. Nagyon ügyesen és kreatívan van a gore megoldva benne. Hál'istennek, nem az okádék CGI trash az egész.

Art meg instant klasszikus lett. Ott van az összes eseményen, ahol horror karakterek megjelennek. Legutóbb Jigsaw tudott legendássá válni, de annak is már 20 éve. De igazából ő sem a tipikus sorozatgyilkos volt, szóval egészen Ghostface-ig kell visszamenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 18., péntek 21:46

Egyebkent miert van ennyire szarra hajpolva ez a cucc? Ahogy elnezem az elso kettot, tizenketto egy tucat trancsirozos faszsag az egesz.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 18., péntek 21:40

Közben jött a hír, hogy november 28-án Magyarországon is bemutatják majd a Terrifier 3-at!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 17., csütörtök 12:44

ferni írta: Fura ilyen magvas gondolatokat olvasni a Remy-féle kritikák után, írhatnál gyakrabban is... :kalapos:

Már szegény Faust se mer írni ide ilyen okosakat, aki még ért hozzá, mert tudja kapunk cserébe egy Halálos Iramban 23 kritikát :shutup:
Hát köszi, ha nem irónia, de nagyon újat azért szerintem nem mondtam. :) Fórumokon alapvetően valamiért elég nehézkes számomra aktívnak lenni, valahogy mindig más aktivitás kap prioritást, a vége meg az, hogy a nagyobb, sok órás kihagyások miatt gyakorlatilag rémálom velem kommunikációt folytatni. :D Ráadásul nálam is vannak bőven bűnös élvezetek, nem csak Remy-nél. :) Részemről jól megférnek a Kuroszava, Bergman, Kon, Welles, Lang kaliberek mellett. :) A legutóbbi Citizen Kane újranézést például a Frankenhooker követte. :D A The Skin I Live In-t a Hobo with a Shotgun, a Taxi Drivert a Texasi láncfűrészes, a Strange Darlinghoz – ami amúgy nem igazán tetszett – pedig a Chopping Mall, From Beyond és a Re-Animator voltak az alapozók. Egyik sem szándékos kombináció, de így alakultak.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. október 16., szerda 23:34

The Substance
hát ez kurvajó volt, aki szereti a testhorrorokat annak kötelező, de amúgy is nagyon jó film, idén a Bastarden mellett ez volt a legjobb amit láttam :D
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. október 16., szerda 19:34

ikelemen5 írta: Szinte kivétel nélkül mindenki/mindnehol dicséri a Fekete pont című magyar filmet.

(...)

Látta közületek valaki?
Én láttam, nagyon jó film. Szerintem nem nevettetni akart, ettől függetlenül volt pár annyira abszurd jelenet, amin lehetett nevetni, de leginkább elszomorodtam az egésztől. Azért, mert végtelenül életszagú, és szerintem ez volt inkább a film célja. Feleleveníteni a közoktatásos emlékeket, amik nem túl szépek, nem túl jók, és felnőtt fejjel visszagondolva egészen felháborítóak.

Pedagógusok szemszögéből pedig még nem volt szerencsém (?) átélni, hogy zajlanak a mindennapok, de belsős infók alapján az is pontosan úgy zajlik, mint a filmben. Ami szintén elképesztően elkeserítő. Az is rendkívül elkeserítő, hogy még csak eszembbe se jut megkérdőjelezni a látottakat, mert átéltem és egyszerűen tudom, hogy ez van.

Maga a film nálam egy stabil 7,5/10, ami teljesen jó értékelés egy állami támogatás nélkül készült műnek. A záró jelenet pedig kérdés nélkül 10/10. :mrgreen:

Amúgy nem csoda hogy felsejlettek Reisz Gábor filmjének a jelenetei, szerepelt is a filmben, osztálytársak voltak a rendezővel az SZFE-n :mrgreen:
Faust írta: Hat mirol irjak Ferenc, most mondd meg.
Ferenc az nem vagyok, de a Kinds of kindnessről pl. :mrgreen:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. október 16., szerda 18:25

Szinte kivétel nélkül mindenki/mindnehol dicséri a Fekete pont című magyar filmet.

Nekem nagyon nem tetszett.
A kamerázás, (nem tudom, hogy mi a kifejezés, talán fényképezés) a nyitójelenetnél olyan volt, mint a Magyarázat mindenre filmnél végig, hogy “rángatták a kamerát”, mondtam is, hogy ha 10 perc múlva is ilyen lesz, kimegyek a teremből. Az említett filmnél kb rosszul voltam tőle.
De az szerencsére véget ért.
A történet egy nagy semmi, nem tudom, hogy kinek készült a film, mert azt gondolom, hogy mindenki tudja, hogy mi a helyzet az iskolákban. De számtalan ilyen területet be lehetne mutatni.
A túl közeli felvételek is zavaróak voltak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az ablakos szál végig vicces volt :kalapos:
De alapvetően a film elején még azt akarta a készítő, hogy nevetgéljen az ember, de már akkor sem lehetett min, ha belegondol, de a végére már annak a pár embernek is elment a kedve..
Látta közületek valaki?

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 16., szerda 18:13

h3x0r írta:
halamadrid írta: azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.
Mert ugyanazt a fiokot tobbszor eladja. :lol: Ha valaki megvaltoztatja a jelszot, az email cim ugyis nala van. Ez a jobbik eset, az is lehet, hogy par het utan siman megvaltoztatja a jelszot te meg hoppon maradsz, se penz, se torrentezes. Mit tennel? A rendorsegre ugyse mehetsz.
halamadrid írta:

Igen, de ez sajnos nem segít a döntéshozatalban. Miért vagytok ilyen szigorúk a fiókok árusításával?
Azert milyen ez mar, hogy meg a lopas lehetoseget is penzert aruljak. :lol: :fpalm:

ferni arra celoz, hogy eleg lett volna beirni forumra, hogy kell egy meghivo. Ha meg aktualis, irj ram es kuldok egyet. :coffee:
Közben megoldótt, de azért köszönöm. De milyen lopás lehetőségére gondolsz?

Egyébként itt a FB-csoport megint, ahol árusítják, hátha rájön valaki a trükkre: https://www.facebook.com/groups/7606045 ... cale=hu_HU

Túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen, mégis több száz pozitív visszajelzés volt a posztok alatt. Igaz, a moderátortól függött, hogy mit enged ki. Elsőre nem tudtam eldönteni, hogy megéri-e megkockáztatni.
De mégis, rengeteg elégedett vásárló. Akkor hogy működik az egész? Több ember használ egy prémium fiókot, és nem tudnak egymásról? Nem látják egymás letöltéseit?
Mert ez a sok ember biztos nem kamu fiók, de akkor hogy oldotta meg az árusító tag?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 18:07

ferni írta:
dortev írta:

A jumpscare mondjuk a saját kontextusában is dedó szerintem. :D Mármint szó szerint. Művészetileg egyenértékű azzal, mint amikor Ferike a sündisznó csoportból kiugrik Fannika elé és jól megijeszti. Egyik legelemibb, legkönnyebben triggerelhető sebezhetősége a nézőnek; egy bazári attrakció, a tényleges horror létrehozásának megúszási kísérlete a horror illúziójával. Ehhez képest a Terrifier high art.
Fura ilyen magvas gondolatokat olvasni a Remy-féle kritikák után, írhatnál gyakrabban is... :kalapos:

Már szegény Faust se mer írni ide ilyen okosakat, aki még ért hozzá, mert tudja kapunk cserébe egy Halálos Iramban 23 kritikát :shutup:
De akar az ilyen magasroptu hsz-ek helyett te is irhatnal ertelmeset ide. Akar… :coffee: :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 16., szerda 18:01

nzooli93 írta: Emlékszem a 2022es Batman vetítésen is tele voltak kisgyerekek szülőkkel , azt néztek furán,mikor indult egy horror filmbe illő gyilkossággal. Gondolom azt hitték valami Thor féle cukisag lesz.
A Barbie is hasonló lehetett. Sok szülő meg 3 percnyi fáradságot nem vesz, hogy megnézze a trailer-t, esetleg 5 percet olvasson, hogy mi is várhat rá.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 16., szerda 17:49

Hat mirol irjak Ferenc, most mondd meg.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 16., szerda 17:24

dortev írta:
Remy írta: Nem tudom, hogy mikor mutattak utoljara be amugy ennyire brutal horrort a nagykozonsegnek. Fureszek meg a jumpscare fele szarok ovoda ehhez kepest.
A jumpscare mondjuk a saját kontextusában is dedó szerintem. :D Mármint szó szerint. Művészetileg egyenértékű azzal, mint amikor Ferike a sündisznó csoportból kiugrik Fannika elé és jól megijeszti. Egyik legelemibb, legkönnyebben triggerelhető sebezhetősége a nézőnek; egy bazári attrakció, a tényleges horror létrehozásának megúszási kísérlete a horror illúziójával. Ehhez képest a Terrifier high art.
Fura ilyen magvas gondolatokat olvasni a Remy-féle kritikák után, írhatnál gyakrabban is... :kalapos:

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 16., szerda 15:59

Remy írta: Nem tudom, hogy mikor mutattak utoljara be amugy ennyire brutal horrort a nagykozonsegnek. Fureszek meg a jumpscare fele szarok ovoda ehhez kepest.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 15:31

Nem tudom, hogy mikor mutattak utoljara be amugy ennyire brutal horrort a nagykozonsegnek. Fureszek meg a jumpscare fele szarok ovoda ehhez kepest.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 16., szerda 15:31

Emlékszem a 2022es Batman vetítésen is tele voltak kisgyerekek szülőkkel , azt néztek furán,mikor indult egy horror filmbe illő gyilkossággal. Gondolom azt hitték valami Thor féle cukisag lesz.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 15:24

mennek majd a hobbitok, zombik, telefonnyomkodo amugy total homaly szulok kisgyerekkel, lesz majd siras csodalkozas :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 15:02

hehetheoriginal írta:
Remy írta: Honap vegen lesz Becsben Terrifier 3 vetites. Kivancsi leszek a kozonsegre. :mrgreen:

Lehet matol jegyet venni, ha esetleg valaki tervezi.
Nyitojelenet allitolag kulonosen finom, szerb filmhez hasonlo.
Nyilvan be kell tiltani majd, varom a kozfelhaborodast
Imadom, mikor az emberek azt hiszik, hogy az adott film mindig mindenkinek szol. Meg mintha kotelezo lenne megnezni. :lol:

Nem tetszik ami benne van egy FILMBEN? Ne nezd. Teljesen egyszeru dolog.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: