Tisztelem a kitartasod, hogy ujra es ujra beirod ezeket a modoroskodo nyállaltelitett film"ertekeleseket"

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 19., szombat 17:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 19., szombat 16:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 18., péntek 21:50
Art (a bohóc) miatt. Meg alapvetően a praktikus effektek miatt. Nagyon ügyesen és kreatívan van a gore megoldva benne. Hál'istennek, nem az okádék CGI trash az egész.Faust írta: Egyebkent miert van ennyire szarra hajpolva ez a cucc? Ahogy elnezem az elso kettot, tizenketto egy tucat trancsirozos faszsag az egesz.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 18., péntek 21:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 18., péntek 21:40
HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 17., csütörtök 12:44
Hát köszi, ha nem irónia, de nagyon újat azért szerintem nem mondtam.ferni írta: Fura ilyen magvas gondolatokat olvasni a Remy-féle kritikák után, írhatnál gyakrabban is...
Már szegény Faust se mer írni ide ilyen okosakat, aki még ért hozzá, mert tudja kapunk cserébe egy Halálos Iramban 23 kritikát![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. október 16., szerda 23:34
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. október 16., szerda 19:34
Én láttam, nagyon jó film. Szerintem nem nevettetni akart, ettől függetlenül volt pár annyira abszurd jelenet, amin lehetett nevetni, de leginkább elszomorodtam az egésztől. Azért, mert végtelenül életszagú, és szerintem ez volt inkább a film célja. Feleleveníteni a közoktatásos emlékeket, amik nem túl szépek, nem túl jók, és felnőtt fejjel visszagondolva egészen felháborítóak.ikelemen5 írta: Szinte kivétel nélkül mindenki/mindnehol dicséri a Fekete pont című magyar filmet.
(...)
Látta közületek valaki?
Ferenc az nem vagyok, de a Kinds of kindnessről pl.Faust írta: Hat mirol irjak Ferenc, most mondd meg.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. október 16., szerda 18:25
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 16., szerda 18:13
Közben megoldótt, de azért köszönöm. De milyen lopás lehetőségére gondolsz?h3x0r írta:Mert ugyanazt a fiokot tobbszor eladja.halamadrid írta: azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.Ha valaki megvaltoztatja a jelszot, az email cim ugyis nala van. Ez a jobbik eset, az is lehet, hogy par het utan siman megvaltoztatja a jelszot te meg hoppon maradsz, se penz, se torrentezes. Mit tennel? A rendorsegre ugyse mehetsz.
Azert milyen ez mar, hogy meg a lopas lehetoseget is penzert aruljak.halamadrid írta:
Igen, de ez sajnos nem segít a döntéshozatalban. Miért vagytok ilyen szigorúk a fiókok árusításával?![]()
![]()
ferni arra celoz, hogy eleg lett volna beirni forumra, hogy kell egy meghivo. Ha meg aktualis, irj ram es kuldok egyet.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 18:07
De akar az ilyen magasroptu hsz-ek helyett te is irhatnal ertelmeset ide. Akar…ferni írta:Fura ilyen magvas gondolatokat olvasni a Remy-féle kritikák után, írhatnál gyakrabban is...dortev írta:
A jumpscare mondjuk a saját kontextusában is dedó szerintem.Mármint szó szerint. Művészetileg egyenértékű azzal, mint amikor Ferike a sündisznó csoportból kiugrik Fannika elé és jól megijeszti. Egyik legelemibb, legkönnyebben triggerelhető sebezhetősége a nézőnek; egy bazári attrakció, a tényleges horror létrehozásának megúszási kísérlete a horror illúziójával. Ehhez képest a Terrifier high art.
Már szegény Faust se mer írni ide ilyen okosakat, aki még ért hozzá, mert tudja kapunk cserébe egy Halálos Iramban 23 kritikát![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 16., szerda 18:01
A Barbie is hasonló lehetett. Sok szülő meg 3 percnyi fáradságot nem vesz, hogy megnézze a trailer-t, esetleg 5 percet olvasson, hogy mi is várhat rá.nzooli93 írta: Emlékszem a 2022es Batman vetítésen is tele voltak kisgyerekek szülőkkel , azt néztek furán,mikor indult egy horror filmbe illő gyilkossággal. Gondolom azt hitték valami Thor féle cukisag lesz.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 16., szerda 17:49
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 16., szerda 17:24
Fura ilyen magvas gondolatokat olvasni a Remy-féle kritikák után, írhatnál gyakrabban is...dortev írta:A jumpscare mondjuk a saját kontextusában is dedó szerintem.Remy írta: Nem tudom, hogy mikor mutattak utoljara be amugy ennyire brutal horrort a nagykozonsegnek. Fureszek meg a jumpscare fele szarok ovoda ehhez kepest.Mármint szó szerint. Művészetileg egyenértékű azzal, mint amikor Ferike a sündisznó csoportból kiugrik Fannika elé és jól megijeszti. Egyik legelemibb, legkönnyebben triggerelhető sebezhetősége a nézőnek; egy bazári attrakció, a tényleges horror létrehozásának megúszási kísérlete a horror illúziójával. Ehhez képest a Terrifier high art.
HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 16., szerda 15:59
A jumpscare mondjuk a saját kontextusában is dedó szerintem.Remy írta: Nem tudom, hogy mikor mutattak utoljara be amugy ennyire brutal horrort a nagykozonsegnek. Fureszek meg a jumpscare fele szarok ovoda ehhez kepest.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 15:31
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 16., szerda 15:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 15:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 15:02
Imadom, mikor az emberek azt hiszik, hogy az adott film mindig mindenkinek szol. Meg mintha kotelezo lenne megnezni.hehetheoriginal írta:Nyitojelenet allitolag kulonosen finom, szerb filmhez hasonlo.Remy írta: Honap vegen lesz Becsben Terrifier 3 vetites. Kivancsi leszek a kozonsegre.![]()
Lehet matol jegyet venni, ha esetleg valaki tervezi.
Nyilvan be kell tiltani majd, varom a kozfelhaborodast
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem