Na majd szólok ha mi is megyünk erreRealista24 írta: Nincs meg belépő. Repjegy trükkös, akkor már spanyolban leszünk, úgy megyünk majd Madridba.

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. október 16., szerda 18:07
Na majd szólok ha mi is megyünk erreRealista24 írta: Nincs meg belépő. Repjegy trükkös, akkor már spanyolban leszünk, úgy megyünk majd Madridba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 16., szerda 17:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 17:25
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. október 16., szerda 17:23
Szakadj meg neked már van jegyed?Realista24 írta:Van tura, de meg fostalicska.Babinho írta:
Nem, elszállt a repjegy mire sorra kerültem volna. Hamarabb kell eszmélni, amikor a carnetesek vehetnek...
Meccs másnapján van stadion túra? Illetve hány órától?
Most hogy áll a túra, múzeum, volt valaki?
Milan meccset nézegetem
Milan ellen ott tali![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 16., szerda 17:22
Van tura, de meg fostalicska.Babinho írta:Nem, elszállt a repjegy mire sorra kerültem volna. Hamarabb kell eszmélni, amikor a carnetesek vehetnek...Realista24 írta:
Siker?![]()
Meccs másnapján van stadion túra? Illetve hány órától?
Most hogy áll a túra, múzeum, volt valaki?
Milan meccset nézegetem
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. október 16., szerda 17:20
Nem, elszállt a repjegy mire sorra kerültem volna. Hamarabb kell eszmélni, amikor a carnetesek vehetnek...Realista24 írta:Siker?Babinho írta:
Átszállással ryanair. Kedden reggel mallorcara, onnan madrid 17.15-re. Vissza szerdán ryanair milano, onnan Budapest. Összesen 34ezer.
Sorban állok 45ezren vannak....![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 15., vasárnap 8:34
Ugy fest, hogy kicsit felulvizsgalhattak a dolgot, velhetoen reklamaciok hatasara.Realista24 írta: Valladolid ellen elvileg 95 euró a legolcsóbb belépő.
Szerk.: gyakorlatilag is. Rövid oldal teteje.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 5., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 5., csütörtök 16:06
Gréta írta: A feleséged nem engedett el, vár haza takarítani
Felhívtam a klubot, azt mondták, nyugodtan töltsem ki a saját adataimmal, nem fognak IDt kérni. Szóval bocsi, nem mész![]()
HozzászólásSzerző: Gréta » 2024. szeptember 5., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 4., szerda 15:11
hehetheoriginal írta: te miro nem ugy van, hogy friss házas vagy?
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 4., szerda 15:04
csak csapatot valaszt egy életre az emberhehetheoriginal írta: te miro nem ugy van, hogy friss házas vagy?
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 4., szerda 14:52
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 4., szerda 14:27
Szia!Gréta írta: Segìtsetek légyszi. Ajándékba vennék 2 VIP jegyet, de nem tudom, ki lesz a második fő. Mindenképp kéri kitölteni az adatokat, és elvileg nem módosítható. Ez tényleg így van? Hogy lehet ezt kikerülni?
HozzászólásSzerző: Gréta » 2024. szeptember 4., szerda 12:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 2., hétfő 11:18
VIPbol is van tobb kategoria, van ami feljebb, van ami lentebb van.___Samy___ írta: Raadasul vip jeggyel eleg jo kis helyet lehet kapni, nem a negyedik sor teteje. Ha jol emlekszem.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 2., hétfő 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 2., hétfő 9:32
Nem azert nem szeretik, hanem azert mert tilos es tiltott. Ok is el tudnak adni meg dragabban is, mert van piaca, de mar igy is az eget verik az arak.Halfkey írta:Igen ez is ugyanaz a modell mint amit én is írtam a viagogoval. Azért küldik meccs előtt a jegyet mert valójában akkor lesz meg a jegy, de az eladó ilyen esetben általában már tudja valamilyen szerződése miatt hogy X jegy az övé lesz (bérlet, utazási iroda, stb). Ő fizet érte 75öt, és a 150 a profitja, ezért virágzik ez a modell, és egyébként ezért írtam hogy sok helyen a klubok nem szeretik ezt, mert a bérletet így nem csak igazi szurkolók hanem 'befektetők' is akarják.Assault66 írta:
Worldticket remélem megbízható, már megvannak a jegyek... Bár küldeni csak később fogják a meccs előtt. Remélem nem nézte be az asszony, szülinapi ajándék volt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 2., hétfő 9:15
Igen ez is ugyanaz a modell mint amit én is írtam a viagogoval. Azért küldik meccs előtt a jegyet mert valójában akkor lesz meg a jegy, de az eladó ilyen esetben általában már tudja valamilyen szerződése miatt hogy X jegy az övé lesz (bérlet, utazási iroda, stb). Ő fizet érte 75öt, és a 150 a profitja, ezért virágzik ez a modell, és egyébként ezért írtam hogy sok helyen a klubok nem szeretik ezt, mert a bérletet így nem csak igazi szurkolók hanem 'befektetők' is akarják.Assault66 írta:Worldticket remélem megbízható, már megvannak a jegyek... Bár küldeni csak később fogják a meccs előtt. Remélem nem nézte be az asszony, szülinapi ajándék volt.Realista24 írta:
Hivatalosan semmit nem tudsz venni egy hettel elotte a VIP-n kivul.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 1., vasárnap 21:42
275 az alap meccsekre.___Samy___ írta: Mennyi most a vip jegy? Ennyiert mar nem jobban megerne azt venni, mint mas oldalakrol?
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem