Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 14:51

Remy írta: Honap vegen lesz Becsben Terrifier 3 vetites. Kivancsi leszek a kozonsegre. :mrgreen:

Lehet matol jegyet venni, ha esetleg valaki tervezi.
Nyitojelenet allitolag kulonosen finom, szerb filmhez hasonlo.
Nyilvan be kell tiltani majd, varom a kozfelhaborodast
thereisonly1ronaldo

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 16., szerda 14:33

Remy írta: Honap vegen lesz Becsben Terrifier 3 vetites. Kivancsi leszek a kozonsegre. :mrgreen:

Komolyabb Remy downvote-rendszer van kiépítve, mint a Facebookon fityesz likerendszer :mrgreen:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 13:50

Honap vegen lesz Becsben Terrifier 3 vetites. Kivancsi leszek a kozonsegre. :mrgreen:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 16., szerda 10:13

Faust írta:
dortev írta:

Ha valakit mélyebben érdekel a filmművészet, akkor a publikus torrentfelhozatal egy vicc. Sok dolog még ncore-on sincs fent, vagy ha mégis, akkor gyakran csak szutyok minőségben. Gondolok itt például a film noirokra, pre-Code filmekre, giallokra, exploitationre/grindhouse-ra stb. A YTS felhozatala és az életben lévő torrentek száma ugyan meglepően jó, de a profiljuk a gané bitráta, ami nézhetetlen minőséget eredményez. Szóval ha valakit igazán érdekelnek a filmek, akkor kvázi elengedhetetlen pár magasabb színvonalú privát tracker.
Egyebkent, bar az is eleg fluid, de ha ilyen az erdeklodeset, tudom ajanlani a mubit, nagyon fasza streaming service folyamatosan valtozo tartalommal. Ha keresel youtubeon szponzoralt videot, az elso honap ingyen van (tudok is kuldeni). Magyar felirat nincs, gondolom nem is lesz.
Mi ez az ava :lol: :lol: TOP :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. október 16., szerda 10:03

hehetheoriginal írta: mint kb barmelyik nagy torrentportal :roll:
hacsak nem kifejezetten magyar dolgokat akar az ember, hat de az meg mind szar :kalapos:
azt tudom, en nem nezegetnem, meg szamolgatnam, hogy mennyit seedeltem vissza, egesz nap tekerve az ssd-t....
Én pl. magyar nyelvű könyvek miatt tartom fent az accot. Egy ideig nem használtam és meg is b***tak, inaktívba raktak és kellett fizessek hogy vissza engedjenek, de egy annyit megért.
Mostanság filmet nem töltök le, de valahogy csak biztosabb forrás mint valami random oldalról.
Vannak magyarul is filmek, ami azért jó mert asszony szinkronnal nézi a filmeket, én inkább olvasom az angol feliratot (eléggé süket vagyok, nem tudom lekövetni az eredeti hangot, a magyart is csak nagyon hangosan).
Szóval nekem pl. hasznos.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 16., szerda 9:45

Faust írta: Egyebkent, bar az is eleg fluid, de ha ilyen az erdeklodeset, tudom ajanlani a mubit, nagyon fasza streaming service folyamatosan valtozo tartalommal. Ha keresel youtubeon szponzoralt videot, az elso honap ingyen van (tudok is kuldeni). Magyar felirat nincs, gondolom nem is lesz.
Mubim van, azon kevés streaming szolgáltatók egyike, akiket szívesen megdobok a pénzemmel. De köszi a tippet ettől függetlenül is. :)

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 16., szerda 9:40

dortev írta:
hehetheoriginal írta: csak mert mindent megtalalsz mas ingyenes torrentoldalakon is, ha nem akar az ember semmiert se fizetni pl.... :coffee:
Ha valakit mélyebben érdekel a filmművészet, akkor a publikus torrentfelhozatal egy vicc. Sok dolog még ncore-on sincs fent, vagy ha mégis, akkor gyakran csak szutyok minőségben. Gondolok itt például a film noirokra, pre-Code filmekre, giallokra, exploitationre/grindhouse-ra stb. A YTS felhozatala és az életben lévő torrentek száma ugyan meglepően jó, de a profiljuk a gané bitráta, ami nézhetetlen minőséget eredményez. Szóval ha valakit igazán érdekelnek a filmek, akkor kvázi elengedhetetlen pár magasabb színvonalú privát tracker.
Egyebkent, bar az is eleg fluid, de ha ilyen az erdeklodeset, tudom ajanlani a mubit, nagyon fasza streaming service folyamatosan valtozo tartalommal. Ha keresel youtubeon szponzoralt videot, az elso honap ingyen van (tudok is kuldeni). Magyar felirat nincs, gondolom nem is lesz.

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 16., szerda 9:38

hehetheoriginal írta: oke, en csak annyit mondok, ha lenne ezekbol a filmekbol olyan fullos minosegu digitalizalt valtozat, amit mondasz, akkor megtalalhato lenne neten.
annyi a kulonbseg, hogy te bottal keresteted, en meg raszanok par percet, de a vegeredmeny ugyanaz.
A bot csak a meglévő torrent trackereimen keres, nem random, sketchy helyeken, bár igazából nem tudom mit implikálsz. És szerencsére vannak bőven Bluray digitalizációk, folyamatosan készülnek, és hálistennek már elmondható, hogy elég niche filmekből is inkább találni, mint nem. Itt van azért pár ismertebb, de viszonylag régi film példának:
https://www.blu-ray.com/movies/The-Nigh ... ray/94663/
https://www.blu-ray.com/The-Evil-Dead/21105/
https://www.blu-ray.com/movies/Citizen- ... ay/166118/

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 9:27

oke, en csak annyit mondok, ha lenne ezekbol a filmekbol olyan fullos minosegu digitalizalt valtozat, amit mondasz, akkor megtalalhato lenne neten.
annyi a kulonbseg, hogy te bottal keresteted, en meg raszanok par percet, de a vegeredmeny ugyanaz.
thereisonly1ronaldo

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 16., szerda 9:22

hehetheoriginal írta: hat ha te megtalalod ezeket a filmeket bluray, 4k akarmi minosegben, mikor anno eleve nem ugy vettek fel oket, az tisztelet.
hacsak a szovjet botjaid le nem forgatjak gyorsba neked ujra megint :kalapos:
Ugye ezek javarészt 35 mm-es filmekre lettek rögzítve, amelynek a felbontása 5600*3620 pixelig terjed. Máskülönben a modern 35 mm-es filmek elég ergyán néznének ki, és ugye azokból nem is lenne Bluray digitális scan. A botot pedig én "üzemeltetem", ahogy azt írtam. :) Itt megtalálhatod, forráskóddal együtt. Nem egy shady valami. Ezt futtatom a home szerveremen, ami az automatizáció kiindulási pontja az én esetemben.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 9:14

hat ha te megtalalod ezeket a filmeket bluray, 4k akarmi minosegben, mikor anno eleve nem ugy vettek fel oket, az tisztelet.
hacsak a szovjet botjaid le nem forgatjak gyorsba neked ujra megint :kalapos:
thereisonly1ronaldo

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 16., szerda 9:04

hehetheoriginal írta:
dortev írta:

Lehet mondasz vmit, de en pl most hogy delon tesomsz elhunyt, rengeteg filmjet toltottem le nemzetközi torrentoldalakrol, aztan mikor elkap a trash pillanat, akkor siman megtalalok akarmilyen skandinav elmebetegseget vagy regi olasz bunozoi kegyetlenkedesest. Szoval nem megoldhatatlan, aki keres, talál.
Azert 100 evvel ezelottig nem megyek vissza, az pont annyira szar, mint a beatles :kalapos:

Ui.: ebben semmi comingout nincs, nyilt titok volt, hogy remy buzi. :kalapos:
Valószínűleg az említett YTS, egykori RARBG és hasonló release csapatok munkáit találod meg, amik akár jók is lehetnek kisebb kijelzőkön, de 100 colos screenen már ölni lehetne azokkal a bitrátákkal. Meg én effektíve nem vadászok. Kiadok egy általam fellőtt Telegram botnak egy /film <filmnév> parancsot, megerősítem, aztán a home szerverem ökoszisztémáján keresztül 5-30 perc múlva ott lesz Jellyfinben a film Bluray minőségben. Bluray remuxok (nem agyontömörített bluray ripek, hanem a több tíz gigás losslessek) meg aztán tényleg teljesen esélytelenek publikusból. De azért jó hallani, hogy mindent megtalálsz, amit szeretnél, és úgy, ahogy szeretnéd. Végülis ez a fontos.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 8:46

dortev írta:
hehetheoriginal írta: csak mert mindent megtalalsz mas ingyenes torrentoldalakon is, ha nem akar az ember semmiert se fizetni pl.... :coffee:
Lehet mondasz vmit, de en pl most hogy delon tesomsz elhunyt, rengeteg filmjet toltottem le nemzetközi torrentoldalakrol, aztan mikor elkap a trash pillanat, akkor siman megtalalok akarmilyen skandinav elmebetegseget vagy regi olasz bunozoi kegyetlenkedesest. Szoval nem megoldhatatlan, aki keres, talál.
Azert 100 evvel ezelottig nem megyek vissza, az pont annyira szar, mint a beatles :kalapos:

Ui.: ebben semmi comingout nincs, nyilt titok volt, hogy remy buzi. :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 16., szerda 8:43

Remy írta: :kalapos: Szép napot hehe! :kalapos:

Nekem most elment több ezer pont egy korai JCVDfilmre, amiben egy meleg karatést játszik, kb másfél percig. Csak az hiányzott a filmográfiájából :mrgreen:

Sehol nem lehetett megtalálni.

Az amcsi VHS-t meg nem viszi az eu-s lejátszó. :x
Egy jo szerda reggeli coming out. :smile:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 16., szerda 8:39

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 8:35

:kalapos: Szép napot hehe! :kalapos:

Nekem most elment több ezer pont egy korai JCVDfilmre, amiben egy meleg karatést játszik, kb másfél percig. Csak az hiányzott a filmográfiájából :mrgreen:

Sehol nem lehetett megtalálni.

Az amcsi VHS-t meg nem viszi az eu-s lejátszó. :x
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 8:31

Tudom, hogy remy volt fene a belit :kalapos:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 16., szerda 8:25

hehetheoriginal írta: csak labjegyzetben kerdeznem, hogy megis mi a toszt tudsz/tudtok annyit tolteni ncore-rol, hogy milliard pont vagy mi osszegyulik? :lol:
hacsak nem kedvenc napi magyar sorozataidat, mint pl a sztarbox vagy a kisertes legfrissebb reszei..... :kalapos:
csak mert mindent megtalalsz mas ingyenes torrentoldalakon is, ha nem akar az ember semmiert se fizetni pl.... :coffee:
Nem en dislikeoltalak, mielott felre ertes tortenik, de valaszolok szivesen! :mrgreen:

Nekem azert gyulik ossze az 5000 pont, mert regota megvan a profil. Nem tudom hany eve, szerintem kb 9 lehet. Minden egyes belepessel kapsz egy pontot. Lehet kerni filmet/jatekot/zenet, amiert tudnak felajanlani pontokat, en ritka ps1 es jatekokat tudtam felrakni. Ket jatekert kaptam 1000 pontot.(500-500 pont) Nekem letoltes es visszaseedelesbol nem sok jott ossze evek alatt, pedig evi 5-6 sorozat lejon, meg nagyjabol 70-80 film.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 8:23

mint kb barmelyik nagy torrentportal :roll:
hacsak nem kifejezetten magyar dolgokat akar az ember, hat de az meg mind szar :kalapos:
azt tudom, en nem nezegetnem, meg szamolgatnam, hogy mennyit seedeltem vissza, egesz nap tekerve az ssd-t....
thereisonly1ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 8:21

Leggyorsabb, rendezett, legnagyobb választék, minőségi, mindez egy helyen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: