hacsak nem kedvenc napi magyar sorozataidat, mint pl a sztarbox vagy a kisertes legfrissebb reszei.....

csak mert mindent megtalalsz mas ingyenes torrentoldalakon is, ha nem akar az ember semmiert se fizetni pl....

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 8:20
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 16., szerda 8:08
Lebukni nem tudtok, ha csak nem feltunoen elad 10-12 meghivot is, mert ugye ncoreon irja a meghivottak szamat is. Valoszinuleg itt az lenne, hogy elutalnad neki a penzt, par napig engedne belepni, majd megvaltoztatna a jelszavat es tobbet nem tudnal belepni. Utana letilt teged es meg aznap kirakna, hogy elado ncore profil.halamadrid írta: Madridom népe!
nCore-ral kapcsolatban kérhetek egy kis segítséget?
Mivel kilátástalan a meghívós helyzet, így kerestem egy FB csoportot (https://www.facebook.com/groups/7606045 ... cale=hu_HU), ahol kb 5 ezerért árulja egy tag, de nekem épp 10 ezerért ajánlott fel egy prémium fiókot, amivel nem kellene seedelni. Már eleve az is furcsa volt, hogy a banki utalás során azt kérte, hogy semmit se írjak a "közlemény" mezőbe + azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.
Még nem utaltam át neki egy forintot sem, de ha minimális a kockázat, talán bevállalom. Meghívót a szabályok szerint nem lehet venni, de akkor most hogy is van ez? Mekkora a lebukás kockázata? A linkelt csoportban többszáz elégedett vásárló van. Direkt írtam a legújabbaknak és régieknek is, hogy mi a véleményük: csupa pozitívum. Van, aki lassan 1 éve használja a tőle vett fiókot és semmi baj nincs eddig. Vannak azönban röhögőfejek is a posztokon. Egy tag ezek közül azt írta, hogy nem érdemes senkiben megbízni, aki fiókokat/meghívókat árul.
Csupa ellentmondás...
Vélemények, tapasztalatok?
Előre is hálásan köszönöm.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. október 16., szerda 7:42
Tanulópénzt meg kell fizetni, aztán többet eszébe se jutRealista24 írta: Gyerekek, ne fizessetek mar holmi facebook vagy akarmilyen csoportos embereknek penzeket, plane ilyen feltetelek mellett. Legyen eszetek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 16., szerda 7:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 16., szerda 7:35
Mert ugyanazt a fiokot tobbszor eladja.halamadrid írta: azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.
Azert milyen ez mar, hogy meg a lopas lehetoseget is penzert aruljak.halamadrid írta:Igen, de ez sajnos nem segít a döntéshozatalban. Miért vagytok ilyen szigorúk a fiókok árusításával?ferni írta:
Na kb eddig volt értelme annak amit írtál...![]()
Volt már hogy erre a fórumra írt valaki valamit és nem lett megoldva?
Amúgy meg az nCore-on annyi a visszaseedelés, hogy futnia kell a torrentnek 48 órát, akkor már teljesíted amit kell, vissza se kell töltened amit letöltöttél telibe, le is veheted a feltöltési sebességet nyugodtan, csak fusson ennyi időt.
Nem egy vállalhatatlan dolog.
Meg én pl nem is szoktam 10nél több dolgot letölteni egy hónapban, annyi a megengedett hit'n'run
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 15., kedd 23:27
Igen, de ez sajnos nem segít a döntéshozatalban. Miért vagytok ilyen szigorúk a fiókok árusításával?ferni írta:Na kb eddig volt értelme annak amit írtál...Mivel kilátástalan a meghívós helyzet![]()
Volt már hogy erre a fórumra írt valaki valamit és nem lett megoldva?
Amúgy meg az nCore-on annyi a visszaseedelés, hogy futnia kell a torrentnek 48 órát, akkor már teljesíted amit kell, vissza se kell töltened amit letöltöttél telibe, le is veheted a feltöltési sebességet nyugodtan, csak fusson ennyi időt.
Nem egy vállalhatatlan dolog.
Meg én pl nem is szoktam 10nél több dolgot letölteni egy hónapban, annyi a megengedett hit'n'run
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 15., kedd 23:22
Na kb eddig volt értelme annak amit írtál...Mivel kilátástalan a meghívós helyzet
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 15., kedd 23:21
Mondjuk a prémium tagság csak adott időre szól. Évente meg kell újítani 30 dollárért.halamadrid írta: 10 ezerért ajánlott fel egy prémium fiókot, amivel nem kellene seedelni.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 15., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 14., hétfő 20:22
Hát nálam ez mellé ment, lehet moziban jobban adta volna.nzooli93 írta: Angolul már az Alien Romulus is kölcsönözhető![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 14., hétfő 17:04
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. október 14., hétfő 14:48
közben már ez is elérhető a boltokbanziro4vr írta: A szer
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. október 14., hétfő 6:57
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. október 13., vasárnap 20:58
Fu koszi,nagyon franko volt.soadroli írta: aki akar egy jó kis misztikus mindfuck thrillert, ma jött ki Max-ra a Caddo Lake.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 13., vasárnap 20:47
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Vagy valamit félre értettem?soadroli írta: aki akar egy jó kis misztikus mindfuck thrillert, ma jött ki Max-ra a Caddo Lake.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. október 13., vasárnap 18:23
HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 12., szombat 21:45
Fáradt voltam de végig fenttartotta az érdeklődésem.Aki szereti az ilyen misztikus rejtélyes filmeket azoknak ajánlott.soadroli írta:csak producer volt, nem rendező. ne ijesszük el a többieketweah írta: M.Night Shyamalan.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. október 12., szombat 21:34
csak producer volt, nem rendező. ne ijesszük el a többieketweah írta: M.Night Shyamalan.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 12., szombat 19:35
Pont ma hajnalban néztem meg.Néha elvesztettem a fonalat az idősíkok tekintetében,de fáradt is voltam nagyon.Szerintem jó film.M.Night Shyamalan.soadroli írta: aki akar egy jó kis misztikus mindfuck thrillert, ma jött ki Max-ra a Caddo Lake.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 12., szombat 19:23
És ez igy is van jol. Oszkárt neki.Remy írta: Art lehugyozta Jokert.![]()
Akkora visszaesés van a botrányos elős hétvége után is bevételben, hogy lehet a 7 milliót sem éri el.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem