kettonull írta:
hehetheoriginal írta:
Ember megint bele akar ülni a tutiba, hihetetlen
Mennyire gyengeszar jellem, mondanam csak katalan
De most ez hogy van akkor?
Buta, ostoba, favágó angolok. Ha meg egy nem kedvelt edző mehet oda szövetségi kapitánynak, akkor megint a tutiba ül bele.
megmagyarazom, remelem sikerul
szted nem buták és ostobák az elmult pár év alapján, mikor tudatosan lettek visszafogva és teljesen szar felfogás miatt veszitettek el minden fontos tétmeccset, es nem nyertek semmit?
előtte meg full ostoba az egesz, minden eb-n vagy vb-n volt valami balfaszság reszukrol, akar hazon belul nyomtak egy onmegsemmisites gombot, mindig volt valami..
a nagy angol fudball őshaza, a hozza valo meretes pofaval, aztan a vitrin meg üres, mint noszalysanyi mondokaja.
holott akár ugy nezzuk, hogy korszakos meritesi lehetoseguk es generaciojuk van jelenleg, akar ugy, hogy a tobbi valogatott minosege lett lofasz az elmult evekben, mert atmeneti helyzetben van legalabbis sztem a fodball manapsag - joval tobb van bennuk jelenleg, sztem ebben mindenki egyetert.
a favago jelzo eddig volt igaz, ez a mostani generacio se tul okos es/vagy porgeti a faszán is a labdát, de legalabb már nincsenek olyan alapveto technikai- és fejbengyengeségek, mint korabban, mikor az egesz vilag rajtuk rohogott.
vagy szted southgate jo edzojuk volt és kihozta a maximumot a helyzetből?
nyilvan pepperoni szetbaszta a modern focit, és az alszent szarjai miatt egy csotanygeci ember - maganba biztos normalis meg kedves, de en ketlem, ami interjukat, megnyilvanulasokat lattam tole, egy nyomorult fasz, es ne felejtsuk el, hogy anno jatekoskent is elkaptak es eltiltottak doppingert, szoval nem olyan artatlan angyalka, akarmekkora edzozsenikent tekintenek ra, hiaba csak viszi tovabb a cruyff hagyatekot, meg akar all time focistai voltak, akar feneketlen penzeszsakja igazolni, aztan hebehoba nyert is valamit -, de azert azt ki lehet jelenteni, hogy jobb edző, mint barmelyik angol nyomorult.