Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Leggyorsabb, rendezett, legnagyobb választék, minőségi, mindez egy helyen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csak labjegyzetben kerdeznem, hogy megis mi a toszt tudsz/tudtok annyit tolteni ncore-rol, hogy milliard pont vagy mi osszegyulik?
hacsak nem kedvenc napi magyar sorozataidat, mint pl a sztarbox vagy a kisertes legfrissebb reszei.....
csak mert mindent megtalalsz mas ingyenes torrentoldalakon is, ha nem akar az ember semmiert se fizetni pl....

hacsak nem kedvenc napi magyar sorozataidat, mint pl a sztarbox vagy a kisertes legfrissebb reszei.....

csak mert mindent megtalalsz mas ingyenes torrentoldalakon is, ha nem akar az ember semmiert se fizetni pl....

thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Lebukni nem tudtok, ha csak nem feltunoen elad 10-12 meghivot is, mert ugye ncoreon irja a meghivottak szamat is. Valoszinuleg itt az lenne, hogy elutalnad neki a penzt, par napig engedne belepni, majd megvaltoztatna a jelszavat es tobbet nem tudnal belepni. Utana letilt teged es meg aznap kirakna, hogy elado ncore profil.halamadrid írta: Madridom népe!
nCore-ral kapcsolatban kérhetek egy kis segítséget?
Mivel kilátástalan a meghívós helyzet, így kerestem egy FB csoportot (https://www.facebook.com/groups/7606045 ... cale=hu_HU), ahol kb 5 ezerért árulja egy tag, de nekem épp 10 ezerért ajánlott fel egy prémium fiókot, amivel nem kellene seedelni. Már eleve az is furcsa volt, hogy a banki utalás során azt kérte, hogy semmit se írjak a "közlemény" mezőbe + azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.
Még nem utaltam át neki egy forintot sem, de ha minimális a kockázat, talán bevállalom. Meghívót a szabályok szerint nem lehet venni, de akkor most hogy is van ez? Mekkora a lebukás kockázata? A linkelt csoportban többszáz elégedett vásárló van. Direkt írtam a legújabbaknak és régieknek is, hogy mi a véleményük: csupa pozitívum. Van, aki lassan 1 éve használja a tőle vett fiókot és semmi baj nincs eddig. Vannak azönban röhögőfejek is a posztokon. Egy tag ezek közül azt írta, hogy nem érdemes senkiben megbízni, aki fiókokat/meghívókat árul.
Csupa ellentmondás...
Vélemények, tapasztalatok?
Előre is hálásan köszönöm.
Ui: Nekem lassan lassan osszegyulik a pont, talan ket harom het, szivesen kuldok valakinek egy meghivot. INGYEN.
Tanulópénzt meg kell fizetni, aztán többet eszébe se jutRealista24 írta: Gyerekek, ne fizessetek mar holmi facebook vagy akarmilyen csoportos embereknek penzeket, plane ilyen feltetelek mellett. Legyen eszetek.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gyerekek, ne fizessetek mar holmi facebook vagy akarmilyen csoportos embereknek penzeket, plane ilyen feltetelek mellett. Legyen eszetek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Mert ugyanazt a fiokot tobbszor eladja.halamadrid írta: azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.

Azert milyen ez mar, hogy meg a lopas lehetoseget is penzert aruljak.halamadrid írta:Igen, de ez sajnos nem segít a döntéshozatalban. Miért vagytok ilyen szigorúk a fiókok árusításával?ferni írta:
Na kb eddig volt értelme annak amit írtál...![]()
Volt már hogy erre a fórumra írt valaki valamit és nem lett megoldva?
Amúgy meg az nCore-on annyi a visszaseedelés, hogy futnia kell a torrentnek 48 órát, akkor már teljesíted amit kell, vissza se kell töltened amit letöltöttél telibe, le is veheted a feltöltési sebességet nyugodtan, csak fusson ennyi időt.
Nem egy vállalhatatlan dolog.
Meg én pl nem is szoktam 10nél több dolgot letölteni egy hónapban, annyi a megengedett hit'n'run

ferni arra celoz, hogy eleg lett volna beirni forumra, hogy kell egy meghivo. Ha meg aktualis, irj ram es kuldok egyet.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Igen, de ez sajnos nem segít a döntéshozatalban. Miért vagytok ilyen szigorúk a fiókok árusításával?ferni írta:Na kb eddig volt értelme annak amit írtál...Mivel kilátástalan a meghívós helyzet![]()
Amúgy meg az nCore-on annyi a visszaseedelés, hogy futnia kell a torrentnek 48 órát, akkor már teljesíted amit kell, vissza se kell töltened amit letöltöttél telibe, le is veheted a feltöltési sebességet nyugodtan, csak fusson ennyi időt.
Meg én pl nem is szoktam 10nél több dolgot letölteni egy hónapban, annyi a megengedett hit'n'run
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Na kb eddig volt értelme annak amit írtál...Mivel kilátástalan a meghívós helyzet

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk a prémium tagság csak adott időre szól. Évente meg kell újítani 30 dollárért.halamadrid írta: 10 ezerért ajánlott fel egy prémium fiókot, amivel nem kellene seedelni.
Szóval nem tudom milyen az az profil, de lehet 1 hónap múlva kuka a prémium rész.
Amúgy meg leírás alapján azonnal törlés van, ha árulnak profilt, szóval én nem kockáztatnék ennyit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Madridom népe!
Mivel kilátástalan a meghívós helyzet, így kerestem egy FB csoportot (https://www.facebook.com/groups/7606045 ... cale=hu_HU), ahol kb 5 ezerért árulja egy tag, de nekem épp 10 ezerért ajánlott fel egy prémium fiókot, amivel nem kellene seedelni. Már eleve az is furcsa volt, hogy a banki utalás során azt kérte, hogy semmit se írjak a "közlemény" mezőbe + azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.
Még nem utaltam át neki egy forintot sem, de ha minimális a kockázat, talán bevállalom. Meghívót a szabályok szerint nem lehet venni, de akkor most hogy is van ez? Mekkora a lebukás kockázata? A linkelt csoportban többszáz elégedett vásárló van. Direkt írtam a legújabbaknak és régieknek is, hogy mi a véleményük: csupa pozitívum. Van, aki lassan 1 éve használja a tőle vett fiókot és semmi baj nincs eddig. Vannak azönban röhögőfejek is a posztokon. Egy tag ezek közül azt írta, hogy nem érdemes senkiben megbízni, aki fiókokat/meghívókat árul.
Csupa ellentmondás...
Csupa ellentmondás...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Hát nálam ez mellé ment, lehet moziban jobban adta volna.nzooli93 írta: Angolul már az Alien Romulus is kölcsönözhető![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Konkrétan a liftig tetszett nagyon, amikor a két csaj elmenekült, azt amikor Rain kitalálta, hogy ő visszamegy... Onnantól nálam lejtmenet, de nem kicsit, volt egy-két fejfogós jelenet, hogy ez mi a fene...
Kár érte, több volt ebben a potenciál.
Nem mondom, hogy rossz volt meg nem érdemes megnézni, inkább bánt, hogy ebből egy nagyon jó filmet is kihozhattak volna, mert maga a koncepció nagyon jó volt szerintem.
- nzooli93
Angolul már az Alien Romulus is kölcsönözhető

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Elfelejtettem beírni ide, de egész jó minőségű horror filmes pólók voltak kaphatóak 3 héttel ezelőtt a Primarkban az Arénában, minden méretben.
Clockwork Orange, Ragyogás, AZ, Halloween, Chucky, Beetlejuice, és még volt 1-2, amire nem emlékszem már.
Szívesen.

Clockwork Orange, Ragyogás, AZ, Halloween, Chucky, Beetlejuice, és még volt 1-2, amire nem emlékszem már.
Szívesen.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Fu koszi,nagyon franko volt.soadroli írta: aki akar egy jó kis misztikus mindfuck thrillert, ma jött ki Max-ra a Caddo Lake.
Nagyon darkos volt,ami nalam oriasi kedvenc.
Akar egy sorozatot is eltudtam volna kepzelni,hogy ne fussanak az olyan gyorsan a sztorin.
Kosz meg egyszer!

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Vagy valamit félre értettem?soadroli írta: aki akar egy jó kis misztikus mindfuck thrillert, ma jött ki Max-ra a Caddo Lake.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Caddo lake
Szerintem baromi kiszámítható és felületes, de egynek elmegy.
A szer
Ez már izgibb.
Nem volt annyira undi mint ahogy terjed róla és annyira jó sem, de tetszett összességében, vén Demi Moore nagyot megy benne.
Szerintem baromi kiszámítható és felületes, de egynek elmegy.
A szer
Ez már izgibb.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Fáradt voltam de végig fenttartotta az érdeklődésem.Aki szereti az ilyen misztikus rejtélyes filmeket azoknak ajánlott.soadroli írta:csak producer volt, nem rendező. ne ijesszük el a többieketweah írta: M.Night Shyamalan.![]()
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
csak producer volt, nem rendező. ne ijesszük el a többieketweah írta: M.Night Shyamalan.

-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Pont ma hajnalban néztem meg.Néha elvesztettem a fonalat az idősíkok tekintetében,de fáradt is voltam nagyon.Szerintem jó film.M.Night Shyamalan.soadroli írta: aki akar egy jó kis misztikus mindfuck thrillert, ma jött ki Max-ra a Caddo Lake.