Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 8:21

Leggyorsabb, rendezett, legnagyobb választék, minőségi, mindez egy helyen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 8:20

csak labjegyzetben kerdeznem, hogy megis mi a toszt tudsz/tudtok annyit tolteni ncore-rol, hogy milliard pont vagy mi osszegyulik? :lol:
hacsak nem kedvenc napi magyar sorozataidat, mint pl a sztarbox vagy a kisertes legfrissebb reszei..... :kalapos:
csak mert mindent megtalalsz mas ingyenes torrentoldalakon is, ha nem akar az ember semmiert se fizetni pl.... :coffee:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 16., szerda 8:08

halamadrid írta: Madridom népe!
nCore-ral kapcsolatban kérhetek egy kis segítséget?

Mivel kilátástalan a meghívós helyzet, így kerestem egy FB csoportot (https://www.facebook.com/groups/7606045 ... cale=hu_HU), ahol kb 5 ezerért árulja egy tag, de nekem épp 10 ezerért ajánlott fel egy prémium fiókot, amivel nem kellene seedelni. Már eleve az is furcsa volt, hogy a banki utalás során azt kérte, hogy semmit se írjak a "közlemény" mezőbe + azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.

Még nem utaltam át neki egy forintot sem, de ha minimális a kockázat, talán bevállalom. Meghívót a szabályok szerint nem lehet venni, de akkor most hogy is van ez? Mekkora a lebukás kockázata? A linkelt csoportban többszáz elégedett vásárló van. Direkt írtam a legújabbaknak és régieknek is, hogy mi a véleményük: csupa pozitívum. Van, aki lassan 1 éve használja a tőle vett fiókot és semmi baj nincs eddig. Vannak azönban röhögőfejek is a posztokon. Egy tag ezek közül azt írta, hogy nem érdemes senkiben megbízni, aki fiókokat/meghívókat árul.
Csupa ellentmondás...

Vélemények, tapasztalatok?
Előre is hálásan köszönöm.
Lebukni nem tudtok, ha csak nem feltunoen elad 10-12 meghivot is, mert ugye ncoreon irja a meghivottak szamat is. Valoszinuleg itt az lenne, hogy elutalnad neki a penzt, par napig engedne belepni, majd megvaltoztatna a jelszavat es tobbet nem tudnal belepni. Utana letilt teged es meg aznap kirakna, hogy elado ncore profil.

Ui: Nekem lassan lassan osszegyulik a pont, talan ket harom het, szivesen kuldok valakinek egy meghivot. INGYEN.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. október 16., szerda 7:42

Realista24 írta: Gyerekek, ne fizessetek mar holmi facebook vagy akarmilyen csoportos embereknek penzeket, plane ilyen feltetelek mellett. Legyen eszetek.
Tanulópénzt meg kell fizetni, aztán többet eszébe se jut :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 16., szerda 7:37

Gyerekek, ne fizessetek mar holmi facebook vagy akarmilyen csoportos embereknek penzeket, plane ilyen feltetelek mellett. Legyen eszetek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 16., szerda 7:35

halamadrid írta: azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.
Mert ugyanazt a fiokot tobbszor eladja. :lol: Ha valaki megvaltoztatja a jelszot, az email cim ugyis nala van. Ez a jobbik eset, az is lehet, hogy par het utan siman megvaltoztatja a jelszot te meg hoppon maradsz, se penz, se torrentezes. Mit tennel? A rendorsegre ugyse mehetsz.
halamadrid írta:
ferni írta:

Na kb eddig volt értelme annak amit írtál... :lol:

Volt már hogy erre a fórumra írt valaki valamit és nem lett megoldva? :kalapos:

Amúgy meg az nCore-on annyi a visszaseedelés, hogy futnia kell a torrentnek 48 órát, akkor már teljesíted amit kell, vissza se kell töltened amit letöltöttél telibe, le is veheted a feltöltési sebességet nyugodtan, csak fusson ennyi időt.

Nem egy vállalhatatlan dolog.
Meg én pl nem is szoktam 10nél több dolgot letölteni egy hónapban, annyi a megengedett hit'n'run
Igen, de ez sajnos nem segít a döntéshozatalban. Miért vagytok ilyen szigorúk a fiókok árusításával?
Azert milyen ez mar, hogy meg a lopas lehetoseget is penzert aruljak. :lol: :fpalm:

ferni arra celoz, hogy eleg lett volna beirni forumra, hogy kell egy meghivo. Ha meg aktualis, irj ram es kuldok egyet. :coffee:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 15., kedd 23:27

ferni írta:
Mivel kilátástalan a meghívós helyzet

Amúgy meg az nCore-on annyi a visszaseedelés, hogy futnia kell a torrentnek 48 órát, akkor már teljesíted amit kell, vissza se kell töltened amit letöltöttél telibe, le is veheted a feltöltési sebességet nyugodtan, csak fusson ennyi időt.

Meg én pl nem is szoktam 10nél több dolgot letölteni egy hónapban, annyi a megengedett hit'n'run
Igen, de ez sajnos nem segít a döntéshozatalban. Miért vagytok ilyen szigorúk a fiókok árusításával?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 15., kedd 23:22

Mivel kilátástalan a meghívós helyzet

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 15., kedd 23:21

halamadrid írta: 10 ezerért ajánlott fel egy prémium fiókot, amivel nem kellene seedelni.
Mondjuk a prémium tagság csak adott időre szól. Évente meg kell újítani 30 dollárért.

Szóval nem tudom milyen az az profil, de lehet 1 hónap múlva kuka a prémium rész.

Amúgy meg leírás alapján azonnal törlés van, ha árulnak profilt, szóval én nem kockáztatnék ennyit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 15., kedd 23:09

Madridom népe!
nCore-ral kapcsolatban kérhetek egy kis segítséget?

Mivel kilátástalan a meghívós helyzet, így kerestem egy FB csoportot (https://www.facebook.com/groups/7606045 ... cale=hu_HU), ahol kb 5 ezerért árulja egy tag, de nekem épp 10 ezerért ajánlott fel egy prémium fiókot, amivel nem kellene seedelni. Már eleve az is furcsa volt, hogy a banki utalás során azt kérte, hogy semmit se írjak a "közlemény" mezőbe + azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.

Még nem utaltam át neki egy forintot sem, de ha minimális a kockázat, talán bevállalom. Meghívót a szabályok szerint nem lehet venni, de akkor most hogy is van ez? Mekkora a lebukás kockázata? A linkelt csoportban többszáz elégedett vásárló van. Direkt írtam a legújabbaknak és régieknek is, hogy mi a véleményük: csupa pozitívum. Van, aki lassan 1 éve használja a tőle vett fiókot és semmi baj nincs eddig. Vannak azönban röhögőfejek is a posztokon. Egy tag ezek közül azt írta, hogy nem érdemes senkiben megbízni, aki fiókokat/meghívókat árul.
Csupa ellentmondás...

Vélemények, tapasztalatok?
Előre is hálásan köszönöm.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 14., hétfő 20:22

nzooli93 írta: Angolul már az Alien Romulus is kölcsönözhető :mrgreen:
Hát nálam ez mellé ment, lehet moziban jobban adta volna.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Konkrétan a liftig tetszett nagyon, amikor a két csaj elmenekült, azt amikor Rain kitalálta, hogy ő visszamegy... Onnantól nálam lejtmenet, de nem kicsit, volt egy-két fejfogós jelenet, hogy ez mi a fene...

Kár érte, több volt ebben a potenciál.

Nem mondom, hogy rossz volt meg nem érdemes megnézni, inkább bánt, hogy ebből egy nagyon jó filmet is kihozhattak volna, mert maga a koncepció nagyon jó volt szerintem.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 14., hétfő 17:04

Angolul már az Alien Romulus is kölcsönözhető :mrgreen:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. október 14., hétfő 14:48

ziro4vr írta: A szer
közben már ez is elérhető a boltokban :D
Kép

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. október 14., hétfő 6:57

Elfelejtettem beírni ide, de egész jó minőségű horror filmes pólók voltak kaphatóak 3 héttel ezelőtt a Primarkban az Arénában, minden méretben. :mrgreen:
Clockwork Orange, Ragyogás, AZ, Halloween, Chucky, Beetlejuice, és még volt 1-2, amire nem emlékszem már.
Szívesen. :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. október 13., vasárnap 20:58

soadroli írta: aki akar egy jó kis misztikus mindfuck thrillert, ma jött ki Max-ra a Caddo Lake.
Fu koszi,nagyon franko volt.
Nagyon darkos volt,ami nalam oriasi kedvenc.
Akar egy sorozatot is eltudtam volna kepzelni,hogy ne fussanak az olyan gyorsan a sztorin.
Kosz meg egyszer! :agree:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 13., vasárnap 20:47

soadroli írta: aki akar egy jó kis misztikus mindfuck thrillert, ma jött ki Max-ra a Caddo Lake.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Vagy valamit félre értettem?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. október 13., vasárnap 18:23

Caddo lake

Szerintem baromi kiszámítható és felületes, de egynek elmegy.

A szer

Ez már izgibb. :mrgreen: Nem volt annyira undi mint ahogy terjed róla és annyira jó sem, de tetszett összességében, vén Demi Moore nagyot megy benne.
Nem illik.

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 12., szombat 21:45

soadroli írta:
weah írta: M.Night Shyamalan.
csak producer volt, nem rendező. ne ijesszük el a többieket :mrgreen:
Fáradt voltam de végig fenttartotta az érdeklődésem.Aki szereti az ilyen misztikus rejtélyes filmeket azoknak ajánlott.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. október 12., szombat 21:34

weah írta: M.Night Shyamalan.
csak producer volt, nem rendező. ne ijesszük el a többieket :mrgreen:
Kép

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 12., szombat 19:35

Pont ma hajnalban néztem meg.Néha elvesztettem a fonalat az idősíkok tekintetében,de fáradt is voltam nagyon.Szerintem jó film.M.Night Shyamalan.

Vissza: