Egy jó 5 éve a két kedvencedért Mendyért meg Militaóért 50-et.hehetheoriginal írta: saliba miert valtana?
aztan mikor fizettunk csillagaszati penzt vedoert?
Valakit hozni kell majd, de szerintem fiatalt fogunk max, befutott nevet kétlem.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 15., kedd 12:56
Egy jó 5 éve a két kedvencedért Mendyért meg Militaóért 50-et.hehetheoriginal írta: saliba miert valtana?
aztan mikor fizettunk csillagaszati penzt vedoert?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 15., kedd 12:55
Hogy esélye legyen trófeákra is, meg itt a fél francia válogatott.Saliba
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 15., kedd 12:55
Fazok en ettol a TAA-tol. Egyreszt Barcas, masreszt irrital.Remy írta: Wirtz helyett Saliba johet is. Boven a legjobb CB lesz a kovetkezo evekben.
Melle Trent johet meg.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 15., kedd 12:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 15., kedd 12:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 15., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 15., kedd 7:35
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 14., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 14., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 14., hétfő 11:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 14., hétfő 11:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 14., hétfő 11:10
Ujabb igeret bele a semmibehehetheoriginal írta: jo tudom, befejeztem, elengedem![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 14., hétfő 11:03
Kb. ennyi. A serulese előtt is gyenge volt, csak úgy nyeltuk róla a gólokat. Muszáj a zsebbe nyúlni, jelenleg Rüdiger van jó allapotban és formában, Militao nem az igazi (szerintem serulese előtt sem volt az), Tchouameni nem CB, illetve nagy meccseken kelleni fog a kp-ra. Vallejoval hagyjatok. Valakinek jönnie kell.wZoLee7 írta:Pedig a napnál is világosabb volt, hogy Ő már nem lesz hasznos. A sérülés előtt is gyenge volt, nagyon. 20-ra lapot húzva mentünk neki a szezonnak, de szerintam alapból ez volt tervezve, ha baj van akkor Tchou lép hátra és megvan a 4 belső védőnk. Egész más kérdés, hogy abból egy kuka, egy nem kh, egy meg távol van a jó formájától.realmadrid95 írta:
Kerdezted anno, hogy en miert irok kozel ket eves kihagyast nala. Hat ezert sajnos..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 14., hétfő 11:02
gondoltam az elso 2 mondat után lesz vmi kiválóság, aki megmondja.Ha nem tudnam mirol van szo, azt hinnem magadat jellemzed![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 14., hétfő 11:00
Ha nem tudnam mirol van szo, azt hinnem magadat jellemzedhehetheoriginal írta:tehát mindenképp mondani kell valamit.altalaban(!!!
még ha semmi értelme, semmi érdemi lényege, tartalma és eredménye sincs.
csak hogy menjen a kattintás, a nézettség, a celebkedés.
kiváncsi lennék, hogy miért pont ezt az orvost kérdezték meg, hogy "választották ki", miért pont rá esett a választás?
random google keresés?
nyilván....
ha a szakmai részét nézem, jobb lett volna, ha csendben marad, vagy annyit mond, hogy minden eset kicsit más, ezt így vizsgálat nélkül nem tudom megmondani Önnek, tisztelt balfasz ujságirogeci...
de nem bazmeg.
vmi kurvaokosat akart/kellett mondania.
legalábbis azt hitte, hogy kibaszott okos![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 14., hétfő 10:56
tehát mindenképp mondani kell valamit.altalaban(!!!
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. október 14., hétfő 10:24
Ott maximum a Copacabana beach zenéje hallatszik, annyira csúcsra van járatva a joga bonito.hehetheoriginal írta: de képben vagy bazmeg![]()
![]()
madridom focin zene is van.
csontzene.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 14., hétfő 10:06
Hehe, a csavo meg mindig nem azt mondta, hogy Carvajal hany honap alatt fog felepulni, hanem hogy altalaban(!!!) az ilyen tipusu serules ennyi ideig szokott tartani.hehetheoriginal írta: bocs, csak ezeket a szinesmazos designos weblapos celebdokikat nem birom, akik tavoperalnak raolvasassal.
aztan a fel vilag nyeli be a mondokajukat, mert nincs annyi agyuk, hogy utanagondoljanak, hogy rendes orvos ilyet nem mond.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 14., hétfő 9:38
HozzászólásSzerző: füst » 2024. október 14., hétfő 9:32
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem