A Castillás srác eléggé az előszezon vége felé sérült meg sajnos. Nem tudhatjuk nálunk mi történt volna, de ugye Yoro is egyből lesérült a Unitednél.h3x0r írta:Ezt nyaron is pontosan tudtuk, hogy tavaly 3 kozepso vedonk volt, egyet elengedtunk, akit le akartunk igazolni, azt nem sikerult (az mondjuk fura, hogy az egesz piacon eleve csak egy jatekost neztunk ki), a fiatal tehetseget Pintus szo szerint kinyirta edzesen, igy kettovel indultunk neki a szezonnak. Semmi nem valtozott azota. Persze van aki szerint 'de hat ott van Vallejo es Tchouameni', szoval nincs itt semmi latnivalo.Yazid írta: Gyakorlatban van két közepso vedőnk. Ha komolyan is veszünk barmifele kupát, zsebbe kell nyúlni.![]()
De én sem értem miért nem volt másik kiszemelt, B terv, C terv, stb. Igaz azt sem hogy miért a sérülékeny és öregedő Trent-et néztük ki a jobb oldalra.
Remélhetőleg a téli átigazolási szezonban vesznek valakit.
Alaba szerintem ha többet nem játszik akkor is megszolgálta a fizetését, BL-t nyertünk vele, az öltözőben is hatalmas plusz a jelenléte.
Viszont kezd riasztó mértéket ölteni a sérülések száma és súlyossága: Alaba, Courtois, Militao, a Castillás srác, most Carvajal. Ez már lassan tarthatatlan szint.