ez mi?

na nem azért kérdezem, mert tetszik...

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 14., hétfő 9:24
HozzászólásSzerző: füst » 2024. október 14., hétfő 9:19
Sztem ő így tolja:gutihaz14 írta:agresszioval kompenzalod hogy oreg es bojler lettel?ma is agyonrugok vkit esti focin![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 14., hétfő 9:16
agresszioval kompenzalod hogy oreg es bojler lettel?ma is agyonrugok vkit esti focin![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. október 14., hétfő 8:53
A Castillás srác eléggé az előszezon vége felé sérült meg sajnos. Nem tudhatjuk nálunk mi történt volna, de ugye Yoro is egyből lesérült a Unitednél.h3x0r írta:Ezt nyaron is pontosan tudtuk, hogy tavaly 3 kozepso vedonk volt, egyet elengedtunk, akit le akartunk igazolni, azt nem sikerult (az mondjuk fura, hogy az egesz piacon eleve csak egy jatekost neztunk ki), a fiatal tehetseget Pintus szo szerint kinyirta edzesen, igy kettovel indultunk neki a szezonnak. Semmi nem valtozott azota. Persze van aki szerint 'de hat ott van Vallejo es Tchouameni', szoval nincs itt semmi latnivalo.Yazid írta: Gyakorlatban van két közepso vedőnk. Ha komolyan is veszünk barmifele kupát, zsebbe kell nyúlni.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 14., hétfő 8:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 14., hétfő 8:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 14., hétfő 8:11
Javaslom, ha ennyire nem ertesz hozza, es nem tudod a valaszt, akkor kerdezd meg minden orvosok orvosát:Nika91127 írta: Na, én csak azt nem értem, hogy:
- ha a meniscus szakadt, ami ugye "porc", akkor azt miért nem varrták meg?
- ha nem varrható, miért hagyták ott a sérült részt?
- ha porcdefektus van, és akkora, miért nem kapott mozaikplasztikát vagy más porcfelszín pótlást?
Őt dobhatjuk a kukába, vissza fog vonulni, mint Varane.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 14., hétfő 8:00
Ezt nyaron is pontosan tudtuk, hogy tavaly 3 kozepso vedonk volt, egyet elengedtunk, akit le akartunk igazolni, azt nem sikerult (az mondjuk fura, hogy az egesz piacon eleve csak egy jatekost neztunk ki), a fiatal tehetseget Pintus szo szerint kinyirta edzesen, igy kettovel indultunk neki a szezonnak. Semmi nem valtozott azota. Persze van aki szerint 'de hat ott van Vallejo es Tchouameni', szoval nincs itt semmi latnivalo.Yazid írta: Gyakorlatban van két közepso vedőnk. Ha komolyan is veszünk barmifele kupát, zsebbe kell nyúlni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 14., hétfő 7:53
Pedig a napnál is világosabb volt, hogy Ő már nem lesz hasznos. A sérülés előtt is gyenge volt, nagyon. 20-ra lapot húzva mentünk neki a szezonnak, de szerintam alapból ez volt tervezve, ha baj van akkor Tchou lép hátra és megvan a 4 belső védőnk. Egész más kérdés, hogy abból egy kuka, egy nem kh, egy meg távol van a jó formájától.realmadrid95 írta:Kerdezted anno, hogy en miert irok kozel ket eves kihagyast nala. Hat ezert sajnos..Pad'em írta: Real Madrid are already looking for a centre-back in the winter market because they think it is unlikely that Alaba will return. He has a torn cartilage which causes the bones in his knee to rub together. He is in a lot of pain.
— @edupidal
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 14., hétfő 7:40
Gondolom még végigüli szerződését nettó 12 millióért, amiből van még másfél év.Nika91127 írta: Na, én csak azt nem értem, hogy:
- ha a meniscus szakadt, ami ugye "porc", akkor azt miért nem varrták meg?
- ha nem varrható, miért hagyták ott a sérült részt?
- ha porcdefektus van, és akkora, miért nem kapott mozaikplasztikát vagy más porcfelszín pótlást?
Őt dobhatjuk a kukába, vissza fog vonulni, mint Varane.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. október 14., hétfő 7:17
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 14., hétfő 6:54
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 14., hétfő 6:47
Kerdezted anno, hogy en miert irok kozel ket eves kihagyast nala. Hat ezert sajnos..Pad'em írta: Real Madrid are already looking for a centre-back in the winter market because they think it is unlikely that Alaba will return. He has a torn cartilage which causes the bones in his knee to rub together. He is in a lot of pain.
— @edupidal
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 14., hétfő 4:52
Nem ertem. Az ilyen sérülések 1 ev alatt rendbe jönnek.......Pad'em írta: Real Madrid are already looking for a centre-back in the winter market because they think it is unlikely that Alaba will return. He has a torn cartilage which causes the bones in his knee to rub together. He is in a lot of pain.
— @edupidal
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 14., hétfő 1:17
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 11., péntek 14:51
Amennyi meccs van még, pechesek is vagyunk, nem olyan ördögtől való ez.MorataMartin írta: Mindenki nyugodjon le nem sokára ezzel a védelemmel fogunk játszani: Lucas, Vallejo, Mendy, Camavinga![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 11., péntek 14:41
untouchable írta:Én is kipróbálnám, de nagyon kétlem, hogy akár csak a keretbe bekerüljön.Dupla D írta: Amíg nem tudunk igazolni addig kell kipróbálni Forteát pár meccsen, aztán meglátjuk, hogy készen állhat-e előrelépni.
Nemhogy a Castillában nem lépett még pályára, de még a C-ben sem játszott.
Sajnos vagy nem sajnos, de a Madrid nem az a klub, ami mélyvízbe dob egy 17 évest.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. október 11., péntek 14:27
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 11., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 11., péntek 11:58
Ideális esetben ez tök jól is van így, de a jelengi már messze nem ideális. Nagyon lyukas a védelem, akik bevethetőek, LV, Mendy, Fran, Militao és Rüdiger sem elegek akkor sem ha a jobb teljesítményüket hozzák, egy teljes szezonra. Bőven elértük azt a stádiumot ahol már érdemes próbálkozni, hát ha találunk valakit az utánpótlásban. Itt az a baj, hogy Carlo kér igazolást, de nem fog kapni, akkor meg azt mondja majd hogy oké, akkor tolom az embereimmel akkor is ha ugyan az a 4 tolja végig az összes meccset és totál nem működik a dolog.untouchable írta:Én is kipróbálnám, de nagyon kétlem, hogy akár csak a keretbe bekerüljön.Dupla D írta: Amíg nem tudunk igazolni addig kell kipróbálni Forteát pár meccsen, aztán meglátjuk, hogy készen állhat-e előrelépni.
Nemhogy a Castillában nem lépett még pályára, de még a C-ben sem játszott.
Sajnos vagy nem sajnos, de a Madrid nem az a klub, ami mélyvízbe dob egy 17 évest.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem