Fejlesztési naplóferni írta: [url] [/url ]
Ezt adja be az URL gomb, viszont a rendes használatához mindig kell = jelet írni, nem lehetne megoldani, hogy a gomb ezt adja be?
[url=] [/url ]

Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2024. október 12., szombat 18:16
Fejlesztési naplóferni írta: [url] [/url ]
Ezt adja be az URL gomb, viszont a rendes használatához mindig kell = jelet írni, nem lehetne megoldani, hogy a gomb ezt adja be?
[url=] [/url ]
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 12., szombat 12:34
Továbbra is kidob sajnos. Minden fórumlátogatás előtt be kell lépnem.e.gergo írta: Mókoltam picit a beállításokkal, mert lehet a Cloudflare állított át valamit a session-ök kezelésében az utóbbi időben amihez túl szigorúak voltak a fórum eddigi beállításai. Töröltem a gyorsítótárakat is ahol tudtam, meg újraindítottam a szervereket jó IT-sként, hátha a restart is rásegít![]()
Bocsi a késésért, pörgős hetek vannak, új munkahely!![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 12., szombat 12:14
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 12., szombat 0:17
Vagy valami popup megoldás is lehetne, hogy katt után lenne, hogy ide a link, ide a szöveg stb, de tényleg szenvedős linkelgetni.ferni írta: [url] [/url ]
[url=] [/url ]
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2024. október 11., péntek 23:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 9., szerda 20:30
Riasztottam Gergot.tomi_b írta:Erre van valakinek megfejtése?tomi_b írta: Nekem mostanában minden nap be kell jeletkeznem.
Kidob, pedig bepipálom a bejelentkezve maradást.
Nagyon bosszantó, pedig még a jelszó is meg van jegyeztetve.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 9., szerda 20:25
Erre van valakinek megfejtése?tomi_b írta: Nekem mostanában minden nap be kell jeletkeznem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. október 6., vasárnap 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 6., vasárnap 8:43
Ugyanez.tomi_b írta: Nekem mostanában minden nap be kell jeletkeznem.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 5., szombat 10:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 5., szombat 9:41
En mindig a topic neve elotti kis narancssarga reszre kattintottam.lordgabi írta:Ugyanez előjött újra nálam is. Topik elején lévő "négyzetbe zárt csillagra" ha korábban rákattintottam, az első olvasatlan hozzászóláshoz vitt az adott oldalon.MVPP írta: Csak nekem van az a problémám, hogy beszeretnék lépni egy topicba és nem az első olvasatban hozzászóláshoz dob, hanem egyből a tetejére?![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. október 5., szombat 8:33
Ugyanez előjött újra nálam is. Topik elején lévő "négyzetbe zárt csillagra" ha korábban rákattintottam, az első olvasatlan hozzászóláshoz vitt az adott oldalon.MVPP írta: Csak nekem van az a problémám, hogy beszeretnék lépni egy topicba és nem az első olvasatban hozzászóláshoz dob, hanem egyből a tetejére?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. október 4., péntek 20:54
Nem. Prikezsia.Bencze írta: A francia “Remy” szo jelentese nem downvote? Valamiert mindig arra teved az ujjam amikor azt a negy betut olvasom![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 4., péntek 16:34
Semmit nem érsz el vele. Bolond szajkarate...csak szavak.Dupla D írta: Az jobban fáj, hogy nem küldhetem így el az anyjába azt, aki mínuszol egy teljesen átlagos kommentet.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 4., péntek 16:34
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 4., péntek 16:29
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. október 4., péntek 14:49
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 4., péntek 14:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 4., péntek 13:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 4., péntek 13:29
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem