csoves fideszesek inkabb maguknal keressenek pedofilbotranyokat

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 13., vasárnap 12:28
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 13., vasárnap 9:58
De MP a fidesz embere!!halamadrid írta: Egyébként imádom, de közben nevetséges is minden nap úgy kelni, hogy milyen faszságot talál ki vagy alkot ma a kormánymédia, jobb esetben milyen botrány lát napvilágot. Sosem vergődtek még ilyen fordulatszámon. Hihetetlen az egész.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 13., vasárnap 9:50
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 12., szombat 16:40
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 12., szombat 15:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 11., péntek 20:34
Mert mire is kell a nép adója, ha nem likeokat meg botokat venni.ferni írta:Ezeknek nagy része fizetett kamu account.hehetheoriginal írta: sztem meg a kurva isten bassza meg azt a sok zombi ostoba nyomorultat, aki odakommentelgetett alá![]()
![]()
![]()
Leggyakoribb nevük a név+szám.
Tökéletesen, választékosan, hibátlanul leírt mondatok stb.
Átlagos youtube komment nem ilyen, főleg nem ennyi![]()
Vannak 1 hetes accountok is stb.
Nézettségek is fel vannak botokkal tolva, de ha megnézed Facebook posztokra mennyi az ázsiai és egyéb like stb full egyértelmű.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 11., péntek 20:29
Ezeknek nagy része fizetett kamu account.hehetheoriginal írta:sztem meg a kurva isten bassza meg azt a sok zombi ostoba nyomorultat, aki odakommentelgetett aláTovábbra is a béke legyen veletek, ez csak politika![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. október 11., péntek 20:23
Szerintem nagyot nyert ezzel az EP vitas nappal. A kezfogos kep mar eleve tortenelmi, emellett a felszolalasan tiktokon mar 1,8 millio megtekintes van. A cerkaigazitas pedig mar csak hab a tortan, azzal hogy ezt megszakertette a tv2 tenyek, tenyleg leirta mindenkinel magat a csatorna es melyebbre nem is kerulhetnenek. Igy tovabb.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 11., péntek 20:21
Imádlak, bassza meghehetheoriginal írta:kiserik írta: Életemben először néztem meg ilyet és továbbra is tartom, hogy zseni a pali: https://www.youtube.com/watch?v=nhm4nIVeCjo (nincs az az Isten, hogy Tóni vagy bárki írja neki ezeket a lángosokat, meg hasonlókat)
Ajánlok mindenkinek egy kis OV nézést. Egyrészt közeleb visz ahhoz, hogy megértsük, aki csak ezt kapja, nézi, hallgatja, az miért szavaz még mindig oda, ahova. Ez idő alatt olyan, mint ha itt minden a legnagyobb rendben lenne, sőt. Másrészt jót tesz a léleknek, ha kiszakadunk picit (csak percekre) azokból az (szerintem sokakra már mérgező) ellenzéki buborékokból, ahol minden csak rossz és lassan már szarabb itt élni, mint mondjuk Eritreában. Harmadrészt az objektivitásunkat is segítheti, ha nem mindent csak 1 oldalról figyelünk meg. Ugye minden hazugságnak van alapja.
Továbbra is a béke legyen veletek, ez csak politika
sztem meg a kurva isten bassza meg azt a sok zombi ostoba nyomorultat, aki odakommentelgetett aláTovábbra is a béke legyen veletek, ez csak politika![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 11., péntek 19:27
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 11., péntek 18:29
Néztem. Négy kategóriába sorolnám, amiket mondott:kiserik írta: Nem hiszem, hogy itt mindenki alákérdezett volna például. Ahogy azt sem hiszem, hogy ezt bárki megnézné innen
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 11., péntek 18:10
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 11., péntek 17:53
https://www.youtube.com/watch?v=U_-_Z4cpn88nuevo_ericco írta: Nálam akkor ütné meg a szintet, és még az is messze lenne a zseniálistól, ha azon kevés esetkor, amikor nem valami alákérdező szolga ül neki szembe és kérdezi, esetleg kereszkérdésekre is válaszolnia kellene, ami még ennél is ritkább, nem érezné non-stop azt az ember, hogy mindenkit hülyének néz, vagy ő maga agyalágyult meg. Pl. mikor a családja gazdagodásáról kérdezik, ne bullshitejen, hogy minden a jogszabályoknak megfelelően történik, miközben mindent is titkosítanak. A NAV vizsgálói sem elégszenek meg annyival, ha azt a választ kapják a vállalkozótól, hogy minden a jogszabályoknak megfelelően történik.
A hatalmi gőg, amit képvisel, elviselhetetlen. Teljesítmény nélkül, amit Realista is ír, pedig méginkább.
Sajnos eszik is jópáran. De ez nem az ő erénye.kiserik írta:A tehénszart is simán beállítaná, hogy brownie
Én nagyon jót vidultam rajtahehetheoriginal írta:ez nem annyira vicces amúgy, csak radicspetykó kb parodia keretei közé szoritva mondja el a valodi velemenyet vityeszrol
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 11., péntek 17:29
ez nem annyira vicces amúgy, csak radicspetykó kb parodia keretei közé szoritva mondja el a valodi velemenyet vityeszrol
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 11., péntek 17:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 11., péntek 16:58
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 11., péntek 16:18
A kritika azért jött, mert hozzánk ellenőrizetlenül jöhetnek majd be az oroszok. Na csak épp erre felejtett el reagálni a zsenink.kiserik írta: Jópáran azért eléggé úgy viselkedtek, mint aki épp egy nagyon hegyes karócskán csücsülÉrdemes lenne egyet hátralépni, nevetni és foglalkozni fontosabb dolgokkal. '26 még messze van, addig fölösleges itt és máshol folyamatosan hergelni magatokat. Relax!
Én imádom, ahogy az alternatív valóságban (ami ugye darabja az egész valóságnak) mindenre van egy pozitív meglátás. Példa: oroszbérenc és jajj, most sok oroszt fogunk beengedni az Unióba. Válasz: Az Unióban így is több millió orosz él, főként nem Magyarországon és egyébként sok ország fű alatt vígan üzletel az oroszokkal, nagyobb tételben, mint mi. Vagy az akkumulátor gyáras story. A tehénszart is simán beállítaná, hogy brownieEzek a lángosok, meg rockandroll-ok és ahogy ezeket előadja, nem tudok mást monsani rá, mint zseni.
Sokszor írtam már: én, ellenben itt véleményem szerint nagyon sokakkal, soha nem szavaztam a FideszreRealista24 írta: hehe, kerdezd mar meg ujra, hogy miert szavazott haromszor is rajuk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 11., péntek 16:17
Nem kell fideszességgel megvádolni. Én hiszek neki, benefit of the doubt. Leszavaz ismét a Mi hazánkra, azok pedig ha kell, koalícióra lépnek majd Orbánnal, ha pedig nem kell, akkor úgyis mindegy, a karaván halad.Pite86 írta:Azèrt ha eddig nem is azèrt 26-ba megy a szavazat a "zsenidre" nem? Ideje színt vallani, nincs ebben semmi. Legyèl bátorSokszor írtam már: én, ellenben itt véleményem szerint nagyon sokakkal, soha nem szavaztam a Fideszre![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. október 11., péntek 16:12
Azèrt ha eddig nem is azèrt 26-ba megy a szavazat a "zsenidre" nem? Ideje színt vallani, nincs ebben semmi. Legyèl bátorSokszor írtam már: én, ellenben itt véleményem szerint nagyon sokakkal, soha nem szavaztam a Fideszre![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 11., péntek 16:06
Sajnos eszik is jópáran. De ez nem az ő erénye.kiserik írta:A tehénszart is simán beállítaná, hogy brownie
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem