hehetheoriginal írta:
te azt várod/vártad tőle, hogy felforgatja a világot, mint mikor egy zidane vagy ronaldinho érkezett ide vagy a barcához.
ez a szint ma, nincs ilyen játékos. túl sokat gondolsz/hiszel bappéról, ezert kérdeztem, hogy láttad-e az elmult 6-7 évben a monaco után?
beli csinálta ezt tavaly ősszel, de olyan gyanítom soha többé nem lesz nála.
mondom máshogy. az, amit te elvársz tőle, azt a prime céronaldok, messik, ronaldok és maradonák csinálják, akik mai árakon 400-500 millára lennének reálisan taksálva.
értem mit mondasz, én is többet várnék tőle, de simán benne van a pakliban, hogy egy jó csatár az ember, de nem az az extra. elromlott a psg-s fertőben és lagymatag posványban, nincs meg benne fejben, amit te várnál.
Olyan szintet nem vártam közel se. Valamivel több magabiztosságot, tökösséget. De ezen túl fog lendülni.
A második résszel viszont abszolút egyetértek, neki nagyon max 3 Ligue1 szezon után lépni kellett volna. A Psg fertő csak hab a tortán.
Látjuk, hogy Vinicius honnan hova fejlődött. Bappe egy "kicsit" magasabb szintről indult... kár azért ami lehetett volna.