Pontosan mitől zseniális? Mármint úgy értem, hogy a zseniális valami olyasmit jelent, mint Zidane volt a 2002-es bl döntőben. Ilyen azért nem látunk itt, nem hiszem, hogy olyanokat ez a teljesítmény meggyőzött, akik eddig nem a Fidesz szavazói voltak. Vagy az a zseniális, hogy az utóbbi időben mutatott megfáradt formájánál élesebb és fiatalosabb volt? Mert, akkor eléggé leadtuk a zseniálist. Értem, hogy egy Donáth, MZP, Toroczkai stb ilyet nem tudott volna hozni, de most nincsenek egy sportágban és legyünk őszinték, korábban sem voltak.kiserik írta: Életemben először néztem meg ilyet és továbbra is tartom, hogy zseni a pali: https://www.youtube.com/watch?v=nhm4nIVeCjo (nincs az az Isten, hogy Tóni vagy bárki írja neki ezeket a lángosokat, meg hasonlókat)
Ajánlok mindenkinek egy kis OV nézést. Egyrészt közeleb visz ahhoz, hogy megértsük, aki csak ezt kapja, nézi, hallgatja, az miért szavaz még mindig oda, ahova. Ez idő alatt olyan, mint ha itt minden a legnagyobb rendben lenne, sőt. Másrészt jót tesz a léleknek, ha kiszakadunk picit (csak percekre) azokból az (szerintem sokakra már mérgező) ellenzéki buborékokból, ahol minden csak rossz és lassan már szarabb itt élni, mint mondjuk Eritreában. Harmadrészt az objektivitásunkat is segítheti, ha nem mindent csak 1 oldalról figyelünk meg. Ugye minden hazugságnak van alapja.
Továbbra is a béke legyen veletek, ez csak politika![]()
Ez kb egy tipikus első körös döntetlen volt tőle, nem hiszem, hogy veszített volna szavazót, de nyerni sem hiszem, hogy nyert.