Akkor nem értem. Pár dolog van felírva kis kártyákra, de végig fejből mondja a mondókát. Pont ez figyelhető meg nála, ha fejből kell beszélni, akkor hibátlan, ha meg felolvas, akkor rögtön elkezdi húzgálni a sliccét, meg nyalogatni a szája szélét, mint valami perverz az ovi előtt.BlancoMark írta:Meg.kiserik írta:
Rá kellett kattintanom a linkre, hogy jó helyre visz e. Te megnézted?

Politika
Re: Politika
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- BlancoMark
Meg.kiserik írta:Rá kellett kattintanom a linkre, hogy jó helyre visz e. Te megnézted?BlancoMark írta:
Marmint azert mert fel tudta olvasni ami elotte patikamerlegen kiszamolva megirt neki Rogan es Habony? Majd ha egyszer eloben latom reagalni. Anno a varatlan kormanyinfon is elegge gyengen muzsikalt, mindenre az volt a reakcio, hogy ezekkel az ugyekkel nem foglalkozom.![]()
Rá kellett kattintanom a linkre, hogy jó helyre visz e. Te megnézted?BlancoMark írta:Marmint azert mert fel tudta olvasni ami elotte patikamerlegen kiszamolva megirt neki Rogan es Habony? Majd ha egyszer eloben latom reagalni. Anno a varatlan kormanyinfon is elegge gyengen muzsikalt, mindenre az volt a reakcio, hogy ezekkel az ugyekkel nem foglalkozom.kiserik írta: Aki szerint ez: https://www.youtube.com/watch?v=BZOQyiyNJNg nem egy kibaszott zseni, annak nem tudom, hogy ki az. Ebben nagyon egyetértek fernivel.![]()
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
HírTV oldala, mit vársz..swfan írta:És a videó alatt éltetik, b*sszamegswfan írta:
Mondjuk erről pont nem a "zseni" jut eszembe. Semmi mást nem csinált, csak kipipálta kb az összes létező érvelési hibát, ahelyett, hogy a kritikákra érdemben reagált volna. Pl. az, hogy Gyurcsány parolázott Putyinnal, az őt nem menti fel semmilyen szinten. Tipikus "te is" érvelési hiba. Pláne úgy hogy ellenzékben még ő volt Putyin-ellenes (egyszer remélem megtudjuk, mi történt a 2009-es találkozójukon). Akkor hazudott, átverte a szavazóit?
Abban egyetértek, hogy tehetséges politikus, elvégre mégiscsak a romokból hozta vissza a Fideszt 2 bukott választás után. Kár, hogy a tehetségét nem arra használta, hogy egy dinamikusan fejlődő, szabad, innovatív, értéket teremtő Magyarországot teremtsen. Pedig bevonulhatott volna így is a törikönyvekbe.![]()
ez azert tobb upvote-ot erdemelne. sotet kozepkorhehetheoriginal írta: fú de kurvagyenge volt ez a fidesz a mai nap bazmeg![]()
fásult, öreg, unalmas, nyamvadt, akiknek látod a szemein, hogy a megélhetésükért, hatalomért reszketnek, képesek bármit mondani - bocs. felolvasni -, csak hogy megmaradjon az állás![]()
![]()
de én akkor is a sok roncsgeci emberre vagyok ki, a társadalom söpredéke, akik - legyen akárhány diplomája vagy legyen bárki -, annyira ostobák és/vagy szolgalelkűek, hogy még ennyi év után is újra és újra ezekre a köpedék szarokra szavaznak.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Osztrákok panaszkodnak a kórházi kosztra
Nálunk ez 5 csillagos kaja lenne...
Még fűszer is van a húson....

Nálunk ez 5 csillagos kaja lenne...

Még fűszer is van a húson....

És a videó alatt éltetik, b*sszamegswfan írta:Mondjuk erről pont nem a "zseni" jut eszembe. Semmi mást nem csinált, csak kipipálta kb az összes létező érvelési hibát, ahelyett, hogy a kritikákra érdemben reagált volna. Pl. az, hogy Gyurcsány parolázott Putyinnal, az őt nem menti fel semmilyen szinten. Tipikus "te is" érvelési hiba. Pláne úgy hogy ellenzékben még ő volt Putyin-ellenes (egyszer remélem megtudjuk, mi történt a 2009-es találkozójukon). Akkor hazudott, átverte a szavazóit?kiserik írta: Aki szerint ez: https://www.youtube.com/watch?v=BZOQyiyNJNg nem egy kibaszott zseni, annak nem tudom, hogy ki az. Ebben nagyon egyetértek fernivel.
Abban egyetértek, hogy tehetséges politikus, elvégre mégiscsak a romokból hozta vissza a Fideszt 2 bukott választás után. Kár, hogy a tehetségét nem arra használta, hogy egy dinamikusan fejlődő, szabad, innovatív, értéket teremtő Magyarországot teremtsen. Pedig bevonulhatott volna így is a törikönyvekbe.

- BlancoMark
Marmint azert mert fel tudta olvasni ami elotte patikamerlegen kiszamolva megirt neki Rogan es Habony? Majd ha egyszer eloben latom reagalni. Anno a varatlan kormanyinfon is elegge gyengen muzsikalt, mindenre az volt a reakcio, hogy ezekkel az ugyekkel nem foglalkozom.kiserik írta: Aki szerint ez: https://www.youtube.com/watch?v=BZOQyiyNJNg nem egy kibaszott zseni, annak nem tudom, hogy ki az. Ebben nagyon egyetértek fernivel.

Mondjuk erről pont nem a "zseni" jut eszembe. Semmi mást nem csinált, csak kipipálta kb az összes létező érvelési hibát, ahelyett, hogy a kritikákra érdemben reagált volna. Pl. az, hogy Gyurcsány parolázott Putyinnal, az őt nem menti fel semmilyen szinten. Tipikus "te is" érvelési hiba. Pláne úgy hogy ellenzékben még ő volt Putyin-ellenes (egyszer remélem megtudjuk, mi történt a 2009-es találkozójukon). Akkor hazudott, átverte a szavazóit?kiserik írta: Aki szerint ez: https://www.youtube.com/watch?v=BZOQyiyNJNg nem egy kibaszott zseni, annak nem tudom, hogy ki az. Ebben nagyon egyetértek fernivel.
Abban egyetértek, hogy tehetséges politikus, elvégre mégiscsak a romokból hozta vissza a Fideszt 2 bukott választás után. Kár, hogy a tehetségét nem arra használta, hogy egy dinamikusan fejlődő, szabad, innovatív, értéket teremtő Magyarországot teremtsen. Pedig bevonulhatott volna így is a törikönyvekbe.
Aki szerint ez: https://www.youtube.com/watch?v=BZOQyiyNJNg nem egy kibaszott zseni, annak nem tudom, hogy ki az. Ebben nagyon egyetértek fernivel.
Na jól van gyerekek, nálam mára kivitték az internetet...
Deutsch Tomi gyakorol a nagy beszéde előtt
Ilyen a világon nincs de komolyan...
Ezt a nagy tartalmas és komoly beszédet....

Deutsch Tomi gyakorol a nagy beszéde előtt
Ilyen a világon nincs de komolyan...

Ezt a nagy tartalmas és komoly beszédet....

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Szerintem Dobrev ma kivételesen nem volt rossz, bár a girlpower öltönyt otthon hagyhatta volna. Molnár Csabi szerintem jól, erőteljesen beszélt. Tarrt sokra tartom, de meglátszik, hogy még tanulnia kell a szónokolást.swfan írta: Dobrevet MP után fáj hallgatni
hehetheoriginal írta: latom petykó bedurrantotta az új öltönyt, fessen mutatsz tesómsz![]()
![]()

Erre mindig rácsodálkozok, de végül a lesz*rásra jutok, mert egyik fideszes/megafonos sem ér annyit, hogy elhiggyem vagy utánanézzek annak, amit mondanak. Köszönöm a cikket, most már minden érthető. A Mandiner beszállítója a látszatra sem adott, hogy a messengeres képernyőképen látható profilkép megegyezzen az akkorival. Lassan már a propaganda sem a régi.swfan írta: MP szavára semmit nem reagált OV, csak azt, hogy korábban azt mondta MP, hogy az EP képviselőség a legnagyobb kamu állás![]()
Itt a sztori amúgy: https://mandiner.hu/belfold/2024/06/mag ... e-az-ep-be
2023-ban állítólag ezt írta valakinek... A screenshot mondjuk erősen fake, MP-nek nem is ez volt a profilképe akkor![]()
![]()
2026 után megnéznék egy Valótlanul 2. részt. Te Jóisten, hogy mennyit dobálnak majd addig MP-re.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te is ugy adtad elo a Lölö vagyonaval kapcsolatos dolgot, mintha uj lenne, aztan mar kozel fel eves hir.Megint úgy van ez előadva, mint valami új dolog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De ezt egy interjúban is elmondta kb és keményen kritizálta az Európai Parlamentet MP meg ezt az egészet.swfan írta: MP szavára semmit nem reagált OV, csak azt, hogy korábban azt mondta MP, hogy az EP képviselőség a legnagyobb kamu állás![]()
2023-ban állítólag ezt írta valakinek... A screenshot mondjuk erősen fake, MP-nek nem is ez volt a profilképe akkor![]()
![]()
Megint úgy van ez előadva, mint valami új dolog.
Attól még fel lett mérve, hogy kell az EU rendberakni az országot és kellenek a kapcsolatok.
És igen, mikor dojcstomi be se megy vagy mikor igen és ennyit csinál egy percben mint most, akkor érthető is az álláspontja.
Ez igaz. De ha igazi is a kép, a kontextusból látszik, hogy a fideszes képviselőkről van szó, akik valóban nulla munkát végeznek, végeztek az EP-benEl Sie7e írta:Mondjuk ha 2024-es a kepernyokep akkor már az akkori képet rakja oda a Messengerswfan írta: MP szavára semmit nem reagált OV, csak azt, hogy korábban azt mondta MP, hogy az EP képviselőség a legnagyobb kamu állás![]()
![]()
![]()

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Mondjuk ha 2024-es a kepernyokep akkor már az akkori képet rakja oda a Messengerswfan írta: MP szavára semmit nem reagált OV, csak azt, hogy korábban azt mondta MP, hogy az EP képviselőség a legnagyobb kamu állás![]()
![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
hehetheoriginal írta: fú de kurvagyenge volt ez a fidesz a mai nap bazmeg![]()
fásult, öreg, unalmas, nyamvadt, akiknek látod a szemein, hogy a megélhetésükért, hatalomért reszketnek, képesek bármit mondani - bocs. felolvasni -, csak hogy megmaradjon az állás![]()
![]()
de én akkor is a sok roncsgeci emberre vagyok ki, a társadalom söpredéke, akik - legyen akárhány diplomája vagy legyen bárki -, annyira ostobák és/vagy szolgalelkűek, hogy még ennyi év után is újra és újra ezekre a köpedék szarokra szavaznak.
+1. Azt mèg megèrtem valahol, hogy a fideszen kivül nincs más akire szavazni tud mert egyik párt sem szimpatikus vagy nem èrt egyet a programjával, de hogy ezek után is a fidseszre szavaz újra ès újra az már elèg meleg... Akkor inkább ne szavazzon senkire, de egy ilyen párt mellett tenni le a voksom ennyi minden után, az qrva cink dolog. A durva hogy több mint 2 millió ember igy gondolja, hogy ez rendbe van

MP szavára semmit nem reagált OV, csak azt, hogy korábban azt mondta MP, hogy az EP képviselőség a legnagyobb kamu állás
2023-ban állítólag ezt írta valakinek... A screenshot mondjuk erősen fake, MP-nek nem is ez volt a profilképe akkor

2023-ban állítólag ezt írta valakinek... A screenshot mondjuk erősen fake, MP-nek nem is ez volt a profilképe akkor

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fú de kurvagyenge volt ez a fidesz a mai nap bazmeg
fásult, öreg, unalmas, nyamvadt, akiknek látod a szemein, hogy a megélhetésükért, hatalomért reszketnek, képesek bármit mondani - bocs. felolvasni -, csak hogy megmaradjon az állás

fásult, öreg, unalmas, nyamvadt, akiknek látod a szemein, hogy a megélhetésükért, hatalomért reszketnek, képesek bármit mondani - bocs. felolvasni -, csak hogy megmaradjon az állás

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno