HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 12., szombat 18:36
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. október 10., csütörtök 23:15
HozzászólásSzerző: Zack » 2024. október 9., szerda 16:27
Örültem Gagának, végre egy nem szép nő alakítja a gyakorló elmebeteg fangirljét. Még nem láttam a filmet, de a formátum miatt nem tervezem támogatni a vetítést. Nekem az lett volna logikus sztori a 2. részre, hogy elszabadul Joker elszabadul, követőket szerez és a film végén a harcosok klubjához hasonlóan megállapítottjuk, hogy bár szar a világ, nem azzal fogjuk megváltoztatni, hogy még szarabb hellyé tesszük azt a saját dühünk miatt. Persze lehet, hogy ez a film sztorijaBerti írta: Már Harleynál forgattam a szemem, majd Gaga után méginkább, hogy ezt más irányba viszik el. Kár érte.
Ettől függetlenül még mindig jobban hozta a karaktert, mint Leto vagy Nicholson.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 9., szerda 16:09
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. október 9., szerda 16:08
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. október 9., szerda 16:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 9., szerda 15:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 9., szerda 15:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 9., szerda 15:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 9., szerda 15:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 9., szerda 15:10
Egyik legjobb komment, hogy Jared Leto fellelegezhet, mert mar nem az ove a legszarabb Jokerhehetheoriginal írta: jóker 2 orbitális bukás, tele van a net, hogy jönnek ki a film felénél az emberek a moziból, akkora nézhetetlen szar![]()
ez akkor instant oscar dij megint![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 9., szerda 14:59
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 9., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 8., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: Zack » 2024. október 8., kedd 10:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 7., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 6., vasárnap 16:20
Most pótoltam az első részt, elképesztően tetszett, tudom ajánlani.Tjacks írta:Nem tudom az első rész után mit képes még adni de akkor - félve - megnézemhehetheoriginal írta: platform 2 korrekt, nézzétek.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 6., vasárnap 12:27
Remy írta: Ezt imádni fogjátok.![]()
![]()
![]()
DEADPOOL & ROZSOMÁK: Két dolgot illik leszögezni gyorsan a Deadpool harmadik részével kapcsolatban...
1 - Ez a film nem jó.
2 - Ez a film jó!
Sztori nincs, szóval aki itt világotmegváltó dolgokat, értelmes forgatókönyvet vár, az már most engedje is el az egészet. Az, aki kiütést kap a fan service dolgoktól, az szintén kerülje el jó messzire...
Aki viszont fel akar ülni arra az eszeveszett, őrült, pörgős, elmeroggyant és vérgőzös hullámvasútra, ahol egy csúcson pörgő Ryan Reynolds és Hugh Jackman a vezető, annak itt a helye! Talán még egyikőjük sem volt ennyire jó a szerepben... Teljesen elszállt a film, és minden működik benne, ami a karakterekkel kapcsolatos. Legyen az egy jó poén vagy akciózás, egy beszólás, egy utalás vagy éppen egy olyan cameó, aminél az egész terem eltol egy baaaaazdmegot. MERT HÁT ......! Ezek a cameók zseniálisak voltak.
Ez a film Rozsiról és Deadpoolról szólt, megkötések és tabuk nélkül. Azt csináltak, amit akartak, és rettentően élvezték. És élveztem én is... és csak ez számít. A popcorn mozizás erről kell, hogy szóljon. Az élményről, ami csúcsra van húzva, ami után úgy jössz ki a moziból, hogy fülig ér a szád. A Deadpool & Rozsomák pont egy ilyen film.
Ryan Reynolds, te Marvel Jézus! De imádlak!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 5., szombat 19:50
Nem tudom az első rész után mit képes még adni de akkor - félve - megnézemhehetheoriginal írta: platform 2 korrekt, nézzétek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 5., szombat 19:43
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem