Fede - Mili - Vallejo - Cama négyes hátul

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. október 9., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 9., szerda 9:43
Realista24 írta: Real Madrid have full confidence in Lucas Vázquez. They believe he has earned this opportunity.
![]()
reeed_ati írta: Bappa kapta a hónap játékosa díjat, azért ez komolytalan na.
Kb. minden meccsen Valverde volt a motm.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 9., szerda 8:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 9., szerda 8:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 9., szerda 8:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 9., szerda 7:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 9., szerda 7:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 9., szerda 7:03
Realista24 írta:Serulesre gondoltak, nem teljesitmenyre.Whiteheart írta:
Magyarul lesz igazolás mert az a "another disaster" csak meccsek kérdése hogy mikor következik be.. just sayin
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 9., szerda 6:20
Serulesre gondoltak, nem teljesitmenyre.Whiteheart írta:Magyarul lesz igazolás mert az a "another disaster" csak meccsek kérdése hogy mikor következik be.. just sayin_Bushido_ írta: Ahogy az várható volt...
According to Marca, Real Madrid will NOT sign a right back in January after Carvajal injury. Real will ONLY consider a signing if ‘another’ disaster happened.
Majd a rokkant Alaba, az ott se lévő Vallejo, az épp visszatérő Militao és a "kétlemhogy50+meccsetbírna" Rüdiger lehozzák + Tchuameni hátra?! Akkor ki lesz a kp-n? Ok, hogy vannak univerzális játékosok, csak épp ahonnan elveszik őket, oda sincs nagyon más...
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. október 8., kedd 23:50
Magyarul lesz igazolás mert az a "another disaster" csak meccsek kérdése hogy mikor következik be.. just sayin_Bushido_ írta: Ahogy az várható volt...
According to Marca, Real Madrid will NOT sign a right back in January after Carvajal injury. Real will ONLY consider a signing if ‘another’ disaster happened.
Majd a rokkant Alaba, az ott se lévő Vallejo, az épp visszatérő Militao és a "kétlemhogy50+meccsetbírna" Rüdiger lehozzák + Tchuameni hátra?! Akkor ki lesz a kp-n? Ok, hogy vannak univerzális játékosok, csak épp ahonnan elveszik őket, oda sincs nagyon más...
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 8., kedd 22:14
Faust írta:Remynel vasarolsz szabadidot?realmadrid95 írta:
Nezem az Ajax meccseket miatta, ahogy Guler miatt a Fener meccseket, valamint Endrick miatt a Palmeiras meccseket anno.![]()
Nagy fillerbaszo, mennyiert adja?
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 8., kedd 20:14
Remynel vasarolsz szabadidot?realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta:
nem tudom mire alapozod, én videokat nézek rola, nagy joindulattal max kozepes sebességű.
igaz marcelo se volt veszettgyors, de neki ott volt a 10/10-es labdaérzék
Nezem az Ajax meccseket miatta, ahogy Guler miatt a Fener meccseket, valamint Endrick miatt a Palmeiras meccseket anno.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 8., kedd 19:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 8., kedd 17:34
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 8., kedd 16:14
Azert tunhet neked lassunak, mert videokat nezel csak.hehetheoriginal írta: Akkó szemmutet![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 8., kedd 15:55
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 8., kedd 15:53
hehetheoriginal írta:nem tudom mire alapozod, én videokat nézek rola, nagy joindulattal max kozepes sebességű.realmadrid95 írta:
Hato nagyon nagy tehetseg szerintem. Europaban az egyik legnagyobb vegsebesseggel biro vedo, nagyon jo fejjel, raadasul nem csak kozephatvekent jatszik jol, de balhatvedkent is. Tamadasokat is nagyon jol epiti.
A brazilt viszont egyaltalan nem lattam meg jatszani.
igaz marcelo se volt veszettgyors, de neki ott volt a 10/10-es labdaérzék
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 8., kedd 11:18
nem tudom mire alapozod, én videokat nézek rola, nagy joindulattal max kozepes sebességű.realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta:
franciát még nem néztem meg, de a brazil jóval jobbnak tűnik, mint a holland, legalábbis egyéni képességek terén. jelezném a gyengébbek kedvéért, mert ebbe mindig belenéztek, mint zimánylinda dubajban, hogy eyetest, pillanatnyi állapot, nem azt jelenti, hogy mi lesz a jövő és ki lesz a nagyobb játékos....![]()
Hato nagyon nagy tehetseg szerintem. Europaban az egyik legnagyobb vegsebesseggel biro vedo, nagyon jo fejjel, raadasul nem csak kozephatvekent jatszik jol, de balhatvedkent is. Tamadasokat is nagyon jol epiti.
A brazilt viszont egyaltalan nem lattam meg jatszani.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 8., kedd 10:20
hehetheoriginal írta:franciát még nem néztem meg, de a brazil jóval jobbnak tűnik, mint a holland, legalábbis egyéni képességek terén. jelezném a gyengébbek kedvéért, mert ebbe mindig belenéztek, mint zimánylinda dubajban, hogy eyetest, pillanatnyi állapot, nem azt jelenti, hogy mi lesz a jövő és ki lesz a nagyobb játékos....realmadrid95 írta:
Lukebat is nagyra tartom, de sajnos o is elegge hajlamos a hibakra, mint Militao.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 8., kedd 8:52
ki irt olyat, hogy nem lesz belole semmi?Süti írta:Ha már most leirod hogy lehet nem lesz belőle semmi, akkor mi értelme ezeknek a megfigyeléseknek? Nem hosszútávra szeretnénk venni valakit?hehetheoriginal írta:
franciát még nem néztem meg, de a brazil jóval jobbnak tűnik, mint a holland, legalábbis egyéni képességek terén. jelezném a gyengébbek kedvéért, mert ebbe mindig belenéztek, mint zimánylinda dubajban, hogy eyetest, pillanatnyi állapot, nem azt jelenti, hogy mi lesz a jövő és ki lesz a nagyobb játékos....![]()
![]()
még egy bappe súlyos sérülést várok, akkor kanyar az egész kurva szezon_Bushido_ írta: Csak aztán nehogy nagyobb baj legyen az ilyenekből. Miért nem lehet normálisan megvárni, hogy rendesen meggyógyuljanak?
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem