Marky írta:
ferni írta:
Mi havi 300.000 forintról vitatkozunk.

Lölő naponta keres 900 milliót.
90000-szer annyi pénzt keres, ami be van vallva.
90000 a szorzó.
Elvakult relativizalas es szerintem te is belatod, ha belegondolsz, hogy havi 300 ezret a lakossag nagy resze keptelen megkeresni.
Elvakult?
90000
kilencvenezer
és nem hozzáadva, ez a szorzó.
Magyar Márton meg nem hülye gyerek, Kéri László mesélt róla még egy nyáron leforgatott életút interjúban, jár is hozzá beszélgetésekre/előadásokra, nem véletlen kérte fel Kérit egy műsorra.
Azért Budapesten egy 300k nagyon az alja, ha tetszik ha nem, főleg egy átlagnál azért értelmesebbnek tűnő embernél, aki nem valami noname családból jön, szerintem pizzafutárkodásból többet keresett ennél.
Nem, nem errol a havi 300ezerrol van szo, Marky leirta korabban roviden es jol, hogy mirol van szo.
BlancoMark volt a tettes, de itt van, válaszolok arra.
Itt inkabb az a problema, hogy mennyire hiteles az a jelolt, aki felszolal a korrupcio es a csaladi mutyizasok ellen ugy hogy elotte ugyanazt csinalta meg ha kisebb mertekben is? Mi a garancia, hogy nem csak a szavazatok miatt teszi? Mikor mond igazat? Baljos ha nincs egy szilard egesz eletet vegigkisero moralis ertekrend.
Az en idealis jeloltem egy olyan valaki lenne, aki egesz eleteben fixen ugyanazt kepviselte, emlitenem itt peldaul a zero toleranciat korrupciora vagy esetleges csaladi osszefonodasokra.
Szőke herceg fehér lovon.
Nem lesz ilyen, arra várhatsz.
MZP 7 gyermekes jobboldali keresztény édesapa, aki példásan vezeti városát óriási ellenszélben. Ő se volt hibátlan, de ahogy belehibázott a napi 5-6 óra élőbeszédbe egyszer rögtön kapta az ívet és ment a propaganda. Azt meg már le se írom miket műveltek a feleségével még korábban, majd még azt is újra előhozták. Hányinger.
Szóval látjuk mit csinált vele a Fidesz.
Ez egy álom, hogy egy ilyen ember megjelenését várod, aki még képes is lenne lebontani ezt a minden téren kiépült maffiahálozatot. Fel se fogjuk ezek mennyire be vannak betonozva.
MP az elozo 34 ev altal leamortizalt es kizsigerelt magyar szavazo remenye, nem tobb.
Ezt meg azért picit túlzásnak érzem, értem a gondolatmenetet, de ez meg már a ló túloldala.
MP nagyon komoly munkát művel az elmúlt bő fél évben és rengeteget kapott így is.
Többet tett az asztalra ez alatt az idő alatt, mint a teljes ellenzék 14 év alatt.
Végre volt egy ember, aki neki mert ezeknek menni, amit megtenni is egy teljesen kamikaze dolog volt.
g MPnek kb semmi
Mint egy kezdő politikus több mint jó, amit eddig csinál, sőt.
Én jelenleg egy leendő miniszterelnökre akarok szavazni és jelenleg több mint alkalmasabbnak tűnik, mint bármelyik másik jelölt.
Azt meg hogy ezt az országot rendberakjuk egyetlen esély van az EU.
Ez se egy tökéletes dolog, de Orbánék ekkora szarba rakták a hazát, hogy magunktól ebből ki nem tudunk jönni. Ezt mérte fel a Tisza nagyon jól és ezért ment ki MP is, hiába volt előtte más a személyes véleménye, észérvekkel meggyőzték.
Nem akarom megint az ok-okozat dolgot felhozni, de ha nem belülről jött volna és nem lett volna ezekben benne nem is lenne ennyire hatékony, sőt sehol se lenne és ezeket a Diákhiteles dolgokat saját magától mondta el.
Az a szomorú, hogy itt az esély, hogy valami történjen és ilyen sokadrangú dolgokról beszélünk az igazi problémák helyett.
Orbán biztos nem jó, MP még akár lehet is jó.
Nem baj ha nézzük mik lehetnek a rossz előjelek, de ezek olyan szinten túl vannak fújva, hogy az nem igaz meg nem is fair, mert pl Orbánét kb a 26os választásig lehetne már sorolni.
És én is utálom ezt a gyurcsány jobb vót szintű érvelést, de pont ezért kell a változás, hogy ezt a kétpólusú szar rendszer ledöntsük, mert a fidesz ennyire levitte ebben is a szintet.
És azért a gyurcsány vs orbán egy fair küzdelem ki volt a nagyobb pénisz, míg MP hozzájuk képest, mint valami szent ember.