Valóban, először rosszul írtam, ezért átfogalmaztam. Mire te beszóltál, idézlek:Realista24 írta:Kezdjuk ott, hogy az összeferhetetlenseget a kollega hozta fel, amire reagaltal, hogy torveny szabalyozza.swfan írta: Már bocs, de te kezdted azzal, hogy "Komoly vitakulturara vall, amikor leirsz egy baromsagot, ketszer is, majd meg neked all feljebb", miközben érdemben reagálni sem sikerült.
Azt ugye vágod, hogy te is idecitáltál bizonyítékként egy SZABÁLY-t a cégedtől az összeférhetetlenségre vonatkozóan (tehát elismered, hogy ez egy szabályozott dolog) de közben nem vagy hajlandó azt a szabályt beidézni (ami lehet törvény, rendelet, vagy a PlanB üzletszabályzata is), ami alapján itt összeférhetetlenség állna fenn. A te céged szabályzata nem egy univerzális dolog. Mint írtam, más cégnél a példa önmagában nem összeférhetetlenség.
Remélem ezúttal nem egy egysoros beszólást kapok
En erre reagaltam az esetedben, mivel baromsag volt, majd elkezdtel varialni, es tamadni es olyat szamonkerni rajtam, amire nem is akartam reagalni, leven en nem ismerem az emlitett ceg alapszabalyzatat, az ember munkaszerzodeset, stb., ahogy te sem bytheway.
Szoval ujra leirom, baromsag volt, amit irtal, es ha a stilus marad, akkor te nem, osszeferhetetlenseg miatt.
"Ja hogy atfogalmazod, mert megbukott, amit irtal. "
Ez egy teljesen lényegtelen beszólás volt, mert a hangsúly azon van, hogy itt összeférhetetlenséget kiáltott a kollega, bármi jogalap nélkül. A beszóláson kicsit felkaptam a vizet, elnézést kérek