Legyen összeférhetetlenség, legyen az hogy kapott 1.8 milliót a semmire Magyar Márton, szóval feltételezzük a legrosszabbat.
Már írtam ezt a példát hogy akkor is érdemes arról beszélni, hogy valaki letépett egy virágot, mikor körülötte kiírtottak egy teljes esőerdőt?
Még nagyon nem ott tartunk, hogy ilyen apró dolgokon kellene fent akadni, mert kb ennél olyan egy milliószor nagyobb gondjaink vannak.
Jelenlegi tudásunk alapján Magyar Péter semmi törvénytelen dolgot nem követett el.
Jelenlegi tudásunk alapján a Fidesz rengeteg törvénytelen, erkölcstelen dolgot követett el, már nagyon titkolni se akarják, annyira szarnak rá, mert mindent megtehetnek és ebből egy csomót már ők se tudnak kimagyarázni, pontosan ezért nem csatlakozunk az Európai Ügyészséghez.
Senki nem mondja, hogy MP hibátlan, meg tökéletes, engem az csesz fel megint, hogy olyan dolgokon megy a pattogás amiben jelenlegi tudomásunk szerint semmi törvénytelen nincs. Maga MP mondta jelentsék fel ha találnak ilyet.
Ha esetleg találnak is valami nevetségesen kis tétel lesz, azokhoz képest, amik mennek nap mint nap.
Mészáros bakker hivatalosan amit bevallanak majdnem 1 milliárd forinttal növeli a vagyonát naponta.
Másodpercenként közel 10 436, percenként 626 138 forinttal növekszik a vagyona.
Tehát Mészáros Lőrinc 30 másodpercnyi nyereségéről vitatkozunk, amit Magyar Márton mint rendes fizetés megkapott egy hónap alatt.
Egy itteni kommentet nem írsz meg ennyi idő alatt....
Mi havi 300.000 forintról vitatkozunk.

Lölő naponta keres 900 milliót.
90000-szer annyi pénzt keres, ami be van vallva.
90000 a szorzó.
Közben meg pereg a napi egy millió eurós büntetés pluszban az EU felé, amit vonnak le az ott lévő ki nem adott támogatásból, miközben maga a 200 milliós büntetés ugyanúgy megmarad...
De erről bezzeg tized annyit beszélünk.
Magyar Mártonnál napi tízezer forintról beszélünk, (ennyit keres Lölő 1 másodperc alatt).
1 millió euróhoz képest pöppet elhanyagolható az összeg...
És az a szomorú, hogy ennél sokkal több pénz tűnik el, szimplán csak kiemeltem 2 random esetet a több százból.
Ideje lenne a lényegről beszélni, nem ilyen sokad rangú dolgokkal hagyni elterelni a figyelmet a valós problémáról.
Mert a 90000szer lényegtelenebb probléma az már nagyon sokad rangú
Engem nem érdekel milyen volt a kapcsolata Varga Judittal meg azzal a madárral, nem párt keresek.
Engem nem érdekel mit csinált előtte, ami neccesebb is volt azt bevallotta és saját maga jött el.
Engem az érdekel mit kínál, mint politikus, mit tesz és az jobb opció-e mint a mostaniak.
Amit tavasz óta tesz, arra meg tényleg nincsenek szavak, hogy mi lett a semmiből felépítve és mennyi embert kirángatott a reménytelenségből.
Majd ha meg lesz választva és előjönnek ezek a problémák majd akkor lehet igazán aggódni, de mivel kétharmada úgyse lesz, esélye sincs bebetonoznia magát, mint a Fidesznek.