Azert tunhet neked lassunak, mert videokat nezel csak.hehetheoriginal írta: Akkó szemmutet![]()

Nem agilis, viszont a vegsebessege az egyik legjobb. Ugyan olyan, mint peldaul Szobonal, megis az egyik leggyorsabb a plben.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 8., kedd 16:14
Azert tunhet neked lassunak, mert videokat nezel csak.hehetheoriginal írta: Akkó szemmutet![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 8., kedd 15:55
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 8., kedd 15:53
hehetheoriginal írta:nem tudom mire alapozod, én videokat nézek rola, nagy joindulattal max kozepes sebességű.realmadrid95 írta:
Hato nagyon nagy tehetseg szerintem. Europaban az egyik legnagyobb vegsebesseggel biro vedo, nagyon jo fejjel, raadasul nem csak kozephatvekent jatszik jol, de balhatvedkent is. Tamadasokat is nagyon jol epiti.
A brazilt viszont egyaltalan nem lattam meg jatszani.
igaz marcelo se volt veszettgyors, de neki ott volt a 10/10-es labdaérzék
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 8., kedd 11:18
nem tudom mire alapozod, én videokat nézek rola, nagy joindulattal max kozepes sebességű.realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta:
franciát még nem néztem meg, de a brazil jóval jobbnak tűnik, mint a holland, legalábbis egyéni képességek terén. jelezném a gyengébbek kedvéért, mert ebbe mindig belenéztek, mint zimánylinda dubajban, hogy eyetest, pillanatnyi állapot, nem azt jelenti, hogy mi lesz a jövő és ki lesz a nagyobb játékos....![]()
Hato nagyon nagy tehetseg szerintem. Europaban az egyik legnagyobb vegsebesseggel biro vedo, nagyon jo fejjel, raadasul nem csak kozephatvekent jatszik jol, de balhatvedkent is. Tamadasokat is nagyon jol epiti.
A brazilt viszont egyaltalan nem lattam meg jatszani.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 8., kedd 10:20
hehetheoriginal írta:franciát még nem néztem meg, de a brazil jóval jobbnak tűnik, mint a holland, legalábbis egyéni képességek terén. jelezném a gyengébbek kedvéért, mert ebbe mindig belenéztek, mint zimánylinda dubajban, hogy eyetest, pillanatnyi állapot, nem azt jelenti, hogy mi lesz a jövő és ki lesz a nagyobb játékos....realmadrid95 írta:
Lukebat is nagyra tartom, de sajnos o is elegge hajlamos a hibakra, mint Militao.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 8., kedd 8:52
ki irt olyat, hogy nem lesz belole semmi?Süti írta:Ha már most leirod hogy lehet nem lesz belőle semmi, akkor mi értelme ezeknek a megfigyeléseknek? Nem hosszútávra szeretnénk venni valakit?hehetheoriginal írta:
franciát még nem néztem meg, de a brazil jóval jobbnak tűnik, mint a holland, legalábbis egyéni képességek terén. jelezném a gyengébbek kedvéért, mert ebbe mindig belenéztek, mint zimánylinda dubajban, hogy eyetest, pillanatnyi állapot, nem azt jelenti, hogy mi lesz a jövő és ki lesz a nagyobb játékos....![]()
![]()
még egy bappe súlyos sérülést várok, akkor kanyar az egész kurva szezon_Bushido_ írta: Csak aztán nehogy nagyobb baj legyen az ilyenekből. Miért nem lehet normálisan megvárni, hogy rendesen meggyógyuljanak?
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. október 8., kedd 8:45
Ha már most leirod hogy lehet nem lesz belőle semmi, akkor mi értelme ezeknek a megfigyeléseknek? Nem hosszútávra szeretnénk venni valakit?hehetheoriginal írta:
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 8., kedd 8:16
Csak aztán nehogy nagyobb baj legyen az ilyenekből. Miért nem lehet normálisan megvárni, hogy rendesen meggyógyuljanak?Diario AS reveals that Brahim Diaz has been cooking an EARLY return from his injury, ahead of schedule to help Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 8., kedd 8:08
Ancelotti maga is nyilatkozta, hogy Mendy többet támadhatnaGalacticos írta: Szerintem sok lenne. En daviest mindig jonak gondoltam mert mendy labdakezelesi neha kiegeti a retinam de tul sok lenne a bal oldal ugy. Van egy vinicius aki azert tulzasba nem viszi a vedekezesbe valo segitest, oda huzodik ki mbappe is, bellingham is sokszor oda lep be es akkor oda még davies az szerintem mar sok lenne foleg ha a masik szelen egy szinten inkabb tamado szellemu hatved lenne.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 8., kedd 8:02
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. október 8., kedd 7:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 8., kedd 0:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 7., hétfő 20:59
franciát még nem néztem meg, de a brazil jóval jobbnak tűnik, mint a holland, legalábbis egyéni képességek terén. jelezném a gyengébbek kedvéért, mert ebbe mindig belenéztek, mint zimánylinda dubajban, hogy eyetest, pillanatnyi állapot, nem azt jelenti, hogy mi lesz a jövő és ki lesz a nagyobb játékos....realmadrid95 írta:Lukebat is nagyra tartom, de sajnos o is elegge hajlamos a hibakra, mint Militao.Pad'em írta: NEW: The CB options that Real Madrid are considering in winter market:
Castello Lukeba (21) RB Leipzig
Vitor Reis (17) Palmeiras
Jorrel Hato (18) Ajax
@marca
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 7., hétfő 20:52
Lukebat is nagyra tartom, de sajnos o is elegge hajlamos a hibakra, mint Militao.Pad'em írta: NEW: The CB options that Real Madrid are considering in winter market:
Castello Lukeba (21) RB Leipzig
Vitor Reis (17) Palmeiras
Jorrel Hato (18) Ajax
@marca
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 7., hétfő 19:25
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 7., hétfő 18:35
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 7., hétfő 18:21
Ha Militao és Rüdiger lesz a vésztartalék, akkor ki a tök fog belső védőt játszani? Mendy? És Fran a balost?Real Madrid are currently not looking for a Carvajal replacement. The club believes in Lucas Vazquez. Also, Militão and Rüdiger will help in covering that RB position in case of an emergency [COPE].
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 6., vasárnap 16:57
olaszoknal akkor nem sok tiszteletre melto jatekost talalnalBLevi96 írta: Nem hinném hogy ilyet tenne a Poolal, ott nevelkedett. És mi nem vagyunk Barca hogy ilyenre kérjünk valakit![]()
Amugy is kivagyok az ilyen játékosoktól mint Dembele vagy Lukaku, semmi klub hűség vagy tisztelet nincs benne.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 6., vasárnap 16:13
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 6., vasárnap 16:01
Ez igaz, en arra gondoltam, hogy esetleg tudna egy kis nyomast gyakorolni a pooli vezeyosegre jatek megtagadassal, vagy edzesek kihagyasaval a’la Dembele dortmundbanRealista24 írta:Sztem nem adják el, pláne aproert, amikor a bajnoksagert mennek.Bencze írta: Kebabosok ot tartjak a legeselyesebbnek ahogy olvasom
Ugye TAA szerzodese lejar nyaron, gondolom ilyen 10 misi kornyeken vagy kevesebbert is mozdithato lenne januar elsejen. Annyiert ajandek lenne
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem