szoval akkor nincs akadaja, h Casillast eladjuk.Toky írta: A ligában tudtommal nincs ilyen szabály. A BL-ben van, hogy a 25 fős első számú keretben kell lennie minimum 4 saját nevelésnek (21. életéve előtt, min. 3 évet töltött a klubnál, nem muszáj, hogy egyben) -ők Lopez, a 3. számú kapus, Arbeloa és Carvajal-, valamint minimum 4 (jelen esetben) spanyolban nevelkedett játékosnak (uaz a kritérium, mint a saját nevelésnél, csak itt országra) -ők Ramos, Albiol, Alonso- kell lennie. Ha ilyen játékosokat nem tud nevezni az adott klub, akkor annyival kevesebben lesznek a 25-nél.
Ide még tegyük hozzá, hogy amúgy sincsen 25 fős keretünk, így a +2-4 Castillással is megvan a kritérium. Akár Casillas de még Ramos nélkül is. (Callejónt ugye eleve nem is számoltam.)

Azert vannak durva hsz-k.
Azt senki nem vitatja, h most Lopez jobb formaban van......de, h Casillas megfurta a szezont?

Az sem bizonyitott, h Casillas kopott. Egyebkent mi hangzott el abban az interjuban ami allitolag csak az oltozoben hallatszott. Erre kivancsi vagyok

Ez mar tenyleg nem a focirol szol, messze nem.Realista24 írta: Túl sok a politika, ezt nem szeretem.
Igazat adok Remynek abban, h Josenak mar nincs jovoje itt,. Ha marad(remelem elhuz innen), akkor ez meg rosszabb lesz. De nem hinnem, h maradni fog. Meg mi ez, h "engedjetek, h CR dontson".... mert gondolom,h Perez klan nyomas alatt tartja napi 24 oran keresztul.