MarioCirolo írta:
chronic írta:
Én fixre vettem,hogy Arda kezd, szerdán is jól állt be az indiszponált brigádba..
Ma is felrakja Carlo a kifingatott Valverdét, aki tök felesleges lesz ma, sajna benne sincs sok ész a focihoz.
Valverde jelenleg az egyik legfontosabb, ha nem legfontosabb jatekosunk. A sok eszhez annyit, hogy erdemes megnezni Bielsa hol es hogy jatszatja a valogatottban es lehet megvaltozik a velemenyed.
pedig igaz.
plusz a labda mindig gyorsabb, mint a baba, hányszor kezdi el lehajtott fejjel vezetni a labdát keresztbe a pályán, ahelyett, hogy 1-2-3 passzból jobb helyzetbe kerüljünk....
aztán csodálkozunk, hogy el van fáradva, hát feleslegesen, ész nélkül fut szegény......
aztán felveszi kroos mezét, de semmi vision, percepció, előregondolkodás, semmi nem látható a játékában, szóval nemtom mire ez a nagy toni imádat nála...
az, hogy ő az egyik legjobbunk, mindent elmond a csapatról, és a jelenlegi formáról, hogy ilyen gyenge képességű játékos (már ahhoz képest, amit én elvárnék tőle, mert egy angol csapatban futni, zakatolni, robotolni, rakkolni, pont tökéletes pl) a húzóember.
szomorú.
jó esetben max pados, de inkább sale to england lenne nálam.
jöhetnek a minuszok braaahhhhahahahhahahahaaaaaaa