A bűnözőket rendesen meg kell büntetni, akár bérrabtartással, mert jelenleg a börtönök úgy tele vannak, hogy inkább hazaküldik őket és legalább lenne egy kis elrettentő ereje, mert ma szanatóriumnak használják a börtönt páran. A többiekkel semmi baj nincs. A legnagyobb probléma hazánkban, hogy előbb a szocik (támogatások agyba főbe), majd a Fidesz (közmunka + elnézők a bűnözőkkel + krumpli) látta meg bennük a becses, érinthetetlen szavazóbázist. Szinte mindenhol jelen vannak a mini maffiaszerű családok. Drog, kurvák, uzsora, útépítés. Mindegy, csak dőljön a lóvé. Mindenki tudja, de védve vannak, mert ők a hangadók ezekben a közösségekben és ők mondják meg, hogy ki kire szavaz. A mocskos szintetikus droguk miatt meg a drogos zombik lopnak, rabolnak, gyilkolnak. Persze ezt nem mondja be a TV és nagyon kevesen foglalkoznak vele, mert érzékeny téma és egyből rasszizmust lehet kiabálni.Realista24 írta:Es mi lenne a megoldasod a roma kerdesre?weah írta: Teljesen igaza van,meg volt.Nezz be a börtönökben,milyenek a fogvatartottak arányai.90-10% a cigányok irányában.Szerinted ez így rendben van?Elég volt ebből a fidesz és a balos ciganysimogatasabol.Aki nem tud beilleszkedni annak semmi keresnivalója a tisztességes állampolgárok között.Nem tudom te hol élsz,de lassan élhetetlen lesz az ország miattuk.Lehet te is burokbol osztod az észt de előbb utóbb meg fogod tapasztalni a nindzsa főnök etnikumanak hagyományőrző ritualejait..Nem nem vagyok rasszista csak tapasztalt.Tisztelet annak a csekély számú cigányságnak akik ebbe nem tartoznak bele.
Pont úgy, mint Magyar Péter. Nála ez ahogy észrevettem nem problématibi18 írta:Nem úgy volt, hogy nem jössz többet ebbe a topicba, mert nem lehet értelmesen vitázni?kiserik írta: Valaki szóljon már a Lacinak, hogy viselkedjen már! Hát nem ezt beszéltük meg a büdösúristenit neki! Azokkal a k..va szatelitpártokkal csak a baj van!
https://www.youtube.com/watch?v=HA-npxpxm2s&t![]()
Hogy akarsz megbízható lenni, ha mondasz valamit és az ellenkezőjét cselekszed?![]()
Ui.: amúgy sem vitázni jöttem, csak a fanoknak hoztam a hírt, mert MP is foglalkozott az üggyel egy facebook bejegyzés erejéig. Gondoltam tájékoztatom a nagyérdeműt a fejleményekről. Na de léptem is. Puszi