Itt aminek lehetne egyedül alapja, ha Rogán akarná megbuktatni Orbánt, többinek az ég világon semmi értelme, főleg annak, hogy Orbán direkt építi fel MPt, Orbánt eddig se érdekelte a látszata se semminek, nem hogy most.
De a Rogános is érdekes stratégia lenne, mert az első partizános interjún konkrétan többet Rogánozott MP, mint Orbánozott

MPnek tele lett a fasza, hogy ezeknek semmi se szent, simán beáldozták a gyerekei anyját is kérdés nélkül azt elpukkant az emberünk agya azt borította az asztalt. Itt volt az a határ, ami neki is sok volt.
Tetszik, nem tetszik ha az igazságügyi miniszter a gyerekeid anyja, te nem fogsz elkezdeni csak úgy pattogni nyilvánosan, mert nem teheted ezt meg egyszerűen már csak a gyerekeid miatt se.
Így is necces volt ebbe így beleállni nem kicsit, de itt számon van kérve, miért nem küldte el előbb nyilvánosan a Fideszt a retekbe, miközben full egyértelmű, de nem, eköré is konteókat kell költeni.
Tegyük fel akkor van itt egy tipikus gennyes tus vs redvás szendvics eset.
"Jobb hozzászokni a genyákhoz meg a redvásokhoz, mert általában ezek versenyeznek"
Stan Marsh
![]()
Egyik oldalon van egy Diákhiteles csávó, aki a Fidesz által hozott törvények szerint nem követett el bűncselekményt és ilyen 15 milliós szerződéseket írt alá, amit ha ő nincs aláír más meg van a másik, aki teljes meghatalmazással 2010-től 19 ezer milliárdos államadósságot feltornázta 14 év alatt 55 ezer milliárd forintra, úgy hogy az Uniótól kaptunk 40 ezer milliárd forintot....

Én maradok a Diákhiteles csávónál, aki kiállt és ő maga vallotta be milyen szerződések voltak és akinek volt bátorsága ebbe a nyomorult országban csinálni is valamit végre, mert a világ szégyene volt a magyar politikai élet az elmúlt 20 évben.
Orbán egy európai szinten is elismert politikus lehetne, aki felvirágoztatta az országát. Ennyi kétharmaddal azt csinált amit akart.Én nagyjából 2014/2015-ig egyet is értettem vele és elkötelezett fideszes voltam (még ha nem is léptem be a pártba és soha nem tartoztam az elvakult hívei köréhez), aki tudott azonosulni több elemmel is a politikájával kapcsolatban.
Látja mindenki mit csinált.
A pénzt meg a hatalmat választotta a magyarok és Magyarország helyett és ezek után is képesek kitalálni az emberek, hogy a Tisza ennél nem lesz jobb biztosan kijelentve.
Amit biztosan tudunk, hogy a Fidesz nem jó.
De akkor maradjon a Fidesz, mert lehet a másik se jó?
Reálisan nézve 2 opció közül kell választani, tetszik, nem tetszik.
Egyik fixen szar, a másik nem.
Felőlem aztán bárki szavazhat a Fideszre, ha pl neki egyénileg jó ez a rendszer, érthető, de attól még ki lehet mondani a szarra, hogy szar.
Persze nem jó ez a másikra mutogatós módszer, de viszont ezt a kétpólusú politikát a Fidesz erőltette, csak most ennyi év után lehet visszaüt nekik.
Ezeknél nagyobb hazaáruló, mint narancsék kevés volt.
Gőg, arrogancia, herdálás: ezért hanyatlik a Fidesz a kisvárosokban | Riport a Hajdúságból