Csak aztán nehogy nagyobb baj legyen az ilyenekből. Miért nem lehet normálisan megvárni, hogy rendesen meggyógyuljanak?Diario AS reveals that Brahim Diaz has been cooking an EARLY return from his injury, ahead of schedule to help Real Madrid.

Kommentáld a híreket
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Ancelotti maga is nyilatkozta, hogy Mendy többet támadhatnaGalacticos írta: Szerintem sok lenne. En daviest mindig jonak gondoltam mert mendy labdakezelesi neha kiegeti a retinam de tul sok lenne a bal oldal ugy. Van egy vinicius aki azert tulzasba nem viszi a vedekezesbe valo segitest, oda huzodik ki mbappe is, bellingham is sokszor oda lep be es akkor oda még davies az szerintem mar sok lenne foleg ha a masik szelen egy szinten inkabb tamado szellemu hatved lenne.

Davies mellé egy CR féle szélső támadó kellene, jelenleg ez szerintem inkább Mbappe lenne, mint Vini.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Real Madrid will evaluate and make a pre-contract offer to Trent Alexander-Arnold in January if he does not renew with Liverpool. @jfelixdiaz
Real Madrid see Trent Alexander-Arnold as more than just an offensive right-back.
They also see him as an excellent midfielder. @marca
Real Madrid see Trent Alexander-Arnold as more than just an offensive right-back.
They also see him as an excellent midfielder. @marca
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Galacticos
Szerintem sok lenne. En daviest mindig jonak gondoltam mert mendy labdakezelesi neha kiegeti a retinam de tul sok lenne a bal oldal ugy. Van egy vinicius aki azert tulzasba nem viszi a vedekezesbe valo segitest, oda huzodik ki mbappe is, bellingham is sokszor oda lep be es akkor oda még davies az szerintem mar sok lenne foleg ha a masik szelen egy szinten inkabb tamado szellemu hatved lenne.
Real Madrid want both Alphonso Davies & Trent Alexander-Arnold.
The strategy will be to offer both of them a pre-contract in January if they don’t renew with their clubs. @jfelixdiaz
logikus de nem hiszem hogy sikerül megallapodni veluk nyar elott
The strategy will be to offer both of them a pre-contract in January if they don’t renew with their clubs. @jfelixdiaz
logikus de nem hiszem hogy sikerül megallapodni veluk nyar elott
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
franciát még nem néztem meg, de a brazil jóval jobbnak tűnik, mint a holland, legalábbis egyéni képességek terén. jelezném a gyengébbek kedvéért, mert ebbe mindig belenéztek, mint zimánylinda dubajban, hogy eyetest, pillanatnyi állapot, nem azt jelenti, hogy mi lesz a jövő és ki lesz a nagyobb játékos....realmadrid95 írta:Lukebat is nagyra tartom, de sajnos o is elegge hajlamos a hibakra, mint Militao.Pad'em írta: NEW: The CB options that Real Madrid are considering in winter market:
Castello Lukeba (21) RB Leipzig
Vitor Reis (17) Palmeiras
Jorrel Hato (18) Ajax
@marca

thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Lukebat is nagyra tartom, de sajnos o is elegge hajlamos a hibakra, mint Militao.Pad'em írta: NEW: The CB options that Real Madrid are considering in winter market:
Jorrel Hato (18) Ajax
@marca
És azzal számolunk egész idényben nem lesz többet sérült militao, rüdi, tchou...
Én teljesen nem hibáztatom a vezetoseget mert eleg extravagans szar helyzetben vagyunk a sérültekkel plusz semmi ertelmes felhozatal a télen, de nyáron kell vagy 3védő, cb+2rb.

Én teljesen nem hibáztatom a vezetoseget mert eleg extravagans szar helyzetben vagyunk a sérültekkel plusz semmi ertelmes felhozatal a télen, de nyáron kell vagy 3védő, cb+2rb.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
3 hónapig nem is lehetne igazolni. Ilyen senkinek nem kell free agentekkel inkább ne is fárasszuk egymást. Január még nagyon messze van majd kiderül mik a lehetőségek.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Ha Militao és Rüdiger lesz a vésztartalék, akkor ki a tök fog belső védőt játszani? Mendy? És Fran a balost?Real Madrid are currently not looking for a Carvajal replacement. The club believes in Lucas Vazquez. Also, Militão and Rüdiger will help in covering that RB position in case of an emergency [COPE].
Mint írtátok nemrég, Rüdiger lába is problémás, Militao kB egy évet kihagyott... Erre, ezekre kell 50+ meccset alapozni?

olaszoknal akkor nem sok tiszteletre melto jatekost talalnalBLevi96 írta: Nem hinném hogy ilyet tenne a Poolal, ott nevelkedett. És mi nem vagyunk Barca hogy ilyenre kérjünk valakit![]()
Amugy is kivagyok az ilyen játékosoktól mint Dembele vagy Lukaku, semmi klub hűség vagy tisztelet nincs benne.

valamelyik univerzumban:

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nem hinném hogy ilyet tenne a Poolal, ott nevelkedett. És mi nem vagyunk Barca hogy ilyenre kérjünk valakit
Amugy is kivagyok az ilyen játékosoktól mint Dembele vagy Lukaku, semmi klub hűség vagy tisztelet nincs benne.

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ez igaz, en arra gondoltam, hogy esetleg tudna egy kis nyomast gyakorolni a pooli vezeyosegre jatek megtagadassal, vagy edzesek kihagyasaval a’la Dembele dortmundbanRealista24 írta:Sztem nem adják el, pláne aproert, amikor a bajnoksagert mennek.Bencze írta: Kebabosok ot tartjak a legeselyesebbnek ahogy olvasom
Ugye TAA szerzodese lejar nyaron, gondolom ilyen 10 misi kornyeken vagy kevesebbert is mozdithato lenne januar elsejen. Annyiert ajandek lenne

Levi, oke, de 10 meg mindig jobb, minthogy masnap alairjon ide szabadugynokkent, aztan fel evig fizessenek egy motivalatlan jatekosnak a heti tobbszazezres fizetest

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Szerintem se, manapság már nem ér annyit a pénz mint régen, pótolás is nagyon nehéz, a pénz meg nem tud focizni. 60ért se engednék el, nemhogy 10értRealista24 írta:Sztem nem adják el, pláne aproert, amikor a bajnoksagert mennek.Bencze írta:
Kebabosok ot tartjak a legeselyesebbnek ahogy olvasom
Ugye TAA szerzodese lejar nyaron, gondolom ilyen 10 misi kornyeken vagy kevesebbert is mozdithato lenne januar elsejen. Annyiert ajandek lenne

- Pad'em
NEW: The CB options that Real Madrid are considering in winter market:
Jorrel Hato (18) Ajax
@marca
@marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem nem adják el, pláne aproert, amikor a bajnoksagert mennek.Bencze írta:Kebabosok ot tartjak a legeselyesebbnek ahogy olvasomDupla D írta: Remélem addig Forteát felhozzuk, mutassa meg magát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kebabosok ot tartjak a legeselyesebbnek ahogy olvasomDupla D írta: Remélem addig Forteát felhozzuk, mutassa meg magát.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Úgyis Jiménez fog feljönni, ha kell tartalék jobb hétvéd. Fortea még a Castilla-nál se játszik, hiába kéne már rég kezdőnek lennie ott. Bár a fejlődése szempontjából lehet jobb is, hogy Arbeloa foglalkozik vele és nem Raúl.Remélem addig Forteát felhozzuk, mutassa meg magát.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
Nem letezik, hogy a tarcsiban nincsen a vilag egyik legjobb csapataba, a legerosebb sorozatokra es a legmagasabb szintre megfelelo cb es rb?_Bushido_ írta:Anno Miguel Torres is jó volt kiegészítőnek.Dupla D írta:Remélem addig Forteát felhozzuk, mutassa meg magát.
Nem létezik, hogy nincs a castillában értelmes jobbos v belső védő.

- _Bushido_
- Kapcsolat:
Anno Miguel Torres is jó volt kiegészítőnek.Dupla D írta:Remélem addig Forteát felhozzuk, mutassa meg magát.
Nem létezik, hogy nincs a castillában értelmes jobbos v belső védő.
Mas
Real
9 ACL injuries in the last 13 months for Real

Cseppet sokk.
Castilla és női csapat is benne.