Daniel Carvajal - 2
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Daniel Carvajal - 2
Kaptunk volna ki inkább

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
realmadrid95 írta:Martin Braitwaiteot kivasoltatok anno az Espanyolbol, mikor nem is csatar serult.'shutterisland írta:
szerintem csak free agentet igazolhatnatok, mi is szczesnyt hozhattuk mats helyett.
jobbhatved ott aurier vagy soares van az ismertebb nevek kozul, esetleg ramost lattam meg khv-kent.
sajnalom szerencsetlent, rossz volt nezni a videokat.![]()
Meccs vegerol elkapcsoltam, igy most reggel ezzel szembesultem, lesokkoltam. Most lattam, hogy elozo oldalon irtatok mar, hogy toroltek ezt. Srry.
- realmadrid95
Pedro Porro nagyon jo igazolas lenne, o vedekezesben jobb, mint a masik ketto, de a Spurs nem fogja elengedni.Nika91127 írta:Minek jönne TAA? Az ember abból él, hogy jól tud beadni. Eléggé gyenge a szélső hv felhozatal...hunmadridista írta: A csapat szíve és a lelke volt az ember. Ez nekünk és persze neki is óriási csapás. Nagyon sajnálom. Szerintem így a karrier érdemi része le is zárult nála.
Jövőre jön így Trent-Alexander Arnold![]()
Pedro Porro hogy muzsikál a Tthamben?
Hakimi? Frimpong?
Frimpong es Hakimi tamadasban klasszisokkal jobb, mint a spanyol, de 4 vedos rendszerben azert nem a legjobbak, foleg Frimpong, aki inkabb szelso, mintsem vedo. Raadasul nem hiszem, hogy Hakimit elengedne a Psg hozzank.
- realmadrid95
Martin Braitwaiteot kivasoltatok anno az Espanyolbol, mikor nem is csatar serult.'shutterisland írta:szerintem csak free agentet igazolhatnatok, mi is szczesnyt hozhattuk mats helyett.ToniKroos írta: Amgy ha Dani hosszú időre kidől, akkor bajnokságon belül igazolhatunk nem? Bár sok esélyt nem látok rá, meg annyira nem is vágom van-e valami igéretes jobbhátvéd spanyolban.
jobbhatved ott aurier vagy soares van az ismertebb nevek kozul, esetleg ramost lattam meg khv-kent.
sajnalom szerencsetlent, rossz volt nezni a videokat.![]()
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Minek jönne TAA? Az ember abból él, hogy jól tud beadni. Eléggé gyenge a szélső hv felhozatal...hunmadridista írta: A csapat szíve és a lelke volt az ember. Ez nekünk és persze neki is óriási csapás. Nagyon sajnálom. Szerintem így a karrier érdemi része le is zárult nála.
Jövőre jön így Trent-Alexander Arnold![]()
Pedro Porro hogy muzsikál a Tthamben?
Hakimi? Frimpong?
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A csapat szíve és a lelke volt az ember. Ez nekünk és persze neki is óriási csapás. Nagyon sajnálom. Szerintem így a karrier érdemi része le is zárult nála.
Jövőre jön így Trent-Alexander Arnold
Jövőre jön így Trent-Alexander Arnold
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Jobbulást.ELSiete írta: Dani Carvajal on IG: “Serious cruciate ligament injury confirmed, I’ll have to go through surgery and be off the pitch for a few months.
Already looking forward to starting recovery and coming back like a beast.
Thank you all so much for your messages, I feel very loved.”
Szeretünk, Dani!![]()
Azért ez elgondolkodtato, hogy jó fele halad-e a foci, hogy hétről hétre most mar egyre nagyobb sérülésekkel talalkozhatunk a pályán. Hogy nagyobbnal nagyobb nevek maradnak le EB, VBkrol, hogy a legnagyobb csapatok szinte egy percig nem tudják kikuldeni a legjobb 11üket a pályára, mert valaki mindig sérült.![]()
Az oké, h keresztszalag, de nem mindegy hogy elülső vagy hátsó, vagy mind a kettő...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Dani Carvajal on IG: “Serious cruciate ligament injury confirmed, I’ll have to go through surgery and be off the pitch for a few months.
Szeretünk, Dani!

Azért ez elgondolkodtato, hogy jó fele halad-e a foci, hogy hétről hétre most mar egyre nagyobb sérülésekkel talalkozhatunk a pályán. Hogy nagyobbnal nagyobb nevek maradnak le EB, VBkrol, hogy a legnagyobb csapatok szinte egy percig nem tudják kikuldeni a legjobb 11üket a pályára, mert valaki mindig sérült.
Ez nekünk most óriási veszteség, megkockaztatom, hogy a tavalyi évünk egyik, hanem a legkiemelkedőbb emberét veszítettük most el, gyakorlatilag pótlás nélkül.
Szeretünk, Dani!

Azért ez elgondolkodtato, hogy jó fele halad-e a foci, hogy hétről hétre most mar egyre nagyobb sérülésekkel talalkozhatunk a pályán. Hogy nagyobbnal nagyobb nevek maradnak le EB, VBkrol, hogy a legnagyobb csapatok szinte egy percig nem tudják kikuldeni a legjobb 11üket a pályára, mert valaki mindig sérült.

Ez nekünk most óriási veszteség, megkockaztatom, hogy a tavalyi évünk egyik, hanem a legkiemelkedőbb emberét veszítettük most el, gyakorlatilag pótlás nélkül.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2024. október 6., vasárnap 7:06-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem csak free agentet igazolhatnatok, mi is szczesnyt hozhattuk mats helyett.ToniKroos írta: Amgy ha Dani hosszú időre kidől, akkor bajnokságon belül igazolhatunk nem? Bár sok esélyt nem látok rá, meg annyira nem is vágom van-e valami igéretes jobbhátvéd spanyolban.
sajnalom szerencsetlent, rossz volt nezni a videokat.

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
ACL szakadas, instan kozolte
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
[Marca]
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor se igazolnánk szezon közben ha az egész kezdő lesérülne.ToniKroos írta: Amgy ha Dani hosszú időre kidől, akkor bajnokságon belül igazolhatunk nem? Bár sok esélyt nem látok rá, meg annyira nem is vágom van-e valami igéretes jobbhátvéd spanyolban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Az, nem para. Tele vagyunk védőkkel.dzsi91 írta: Lucas amúgy lehozza nempara.
Hihetetlen, csórim. Adja ég, hogy visszatérjen még ebből.
Azt a Braithwait eset után eltörölték.ToniKroos írta: Amgy ha Dani hosszú időre kidől, akkor bajnokságon belül igazolhatunk nem? Bár sok esélyt nem látok rá, meg annyira nem is vágom van-e valami igéretes jobbhátvéd spanyolban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ikarus93
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Amgy ha Dani hosszú időre kidől, akkor bajnokságon belül igazolhatunk nem? Bár sok esélyt nem látok rá, meg annyira nem is vágom van-e valami igéretes jobbhátvéd spanyolban.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Szerintem ez karrierende sajnos de lepjen meg. Ehhez lassan hozzá is szokhatunk mi és a többi csapat is, hogy szezononként 1 ember szalagszakadással kuka lesz.
Lucas amúgy lehozza nempara.
Lucas amúgy lehozza nempara.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- P. Krisz
Video az esetről.
https://x.com/SiNoSabeCallate/status/18 ... 9YElQ&s=19
https://x.com/SiNoSabeCallate/status/18 ... 9YElQ&s=19
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
ZIDANE