Egyik legjobb komment, hogy Jared Leto fellelegezhet, mert mar nem az ove a legszarabb Jokerhehetheoriginal írta: jóker 2 orbitális bukás, tele van a net, hogy jönnek ki a film felénél az emberek a moziból, akkora nézhetetlen szar![]()
ez akkor instant oscar dij megint![]()
Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jóker 2 orbitális bukás, tele van a net, hogy jönnek ki a film felénél az emberek a moziból, akkora nézhetetlen szar
ez akkor instant oscar dij megint
ez akkor instant oscar dij megint
thereisonly1ronaldo
Két félidő a pokolban
Döcög néhol a kora miatt, de amúgy nagyon jó film, főleg az első, és az utolsó negyedóra. Megérte pótolni, főleg Sinkovits miatt.
Döcög néhol a kora miatt, de amúgy nagyon jó film, főleg az első, és az utolsó negyedóra. Megérte pótolni, főleg Sinkovits miatt.
De szépen leírtad, így plane nem töltöm vele az időm. Annyira emlékszem az egyre is hogy tetszett, de azt se tudom mi volt a vége.
Megnéztem én is a Platform 2-t. Nekem összességében tetszett, de a vége olyan szinten nem volt kielégítő, hogy nem tudtam megállni, hogy ne szidjam a filmet. A társadalom kritika már az első részben is kicsit fura volt, nem igazán felelt meg a kritizált viselkedési forma a valóságnak. Olyan térben mutatták be, ahol az igazságtalanság nem a kapitalizmus, hanem sokkal inkább korábbi társadalom szervezési modelleket írt le. Na mindegy ebből a fajtából a 2. rész csak morzsákat csöpögtet. A sztori kb a film 2/3-áig nagyon jó és pörgős, persze nem világmegváltó, de nekem gyengém a zárt térben játszódó művek. Utána viszont a főszereplő elér egy nagyon érdemtelennek érzett győzelmet és a film szétesik. Nem akar visszatérni a korábban elkezdett történethez, hanem kb 30 perc alatt egy új filmbe ketzd. Csapong, nem ad magyarázatot és többnyire erősnek vélt képi világgal próbálja pótolni a logikát a sztorimesélésben.
Biztosan jobb véleményem lenne a filmről, ha a vége lett volna erősebb, de így csak azoknak tudom ajánlani, akik amúgy sem csinálnának semmi mást. Akik nem bírják a habkönnyű konfliktusokat, még ha azok vérre is mennek, azoknak sem ajánlom. Itt semminek nincs igazán súlya, éhezés, sérülés, halál és gyilkosság nem vált ki reakciót a nézőből, ahogy a film szereplőit sem érinti meg egyik sem.
Jó ötlet, rossz kivitelezés.
Biztosan jobb véleményem lenne a filmről, ha a vége lett volna erősebb, de így csak azoknak tudom ajánlani, akik amúgy sem csinálnának semmi mást. Akik nem bírják a habkönnyű konfliktusokat, még ha azok vérre is mennek, azoknak sem ajánlom. Itt semminek nincs igazán súlya, éhezés, sérülés, halál és gyilkosság nem vált ki reakciót a nézőből, ahogy a film szereplőit sem érinti meg egyik sem.
Jó ötlet, rossz kivitelezés.
- hehetheoriginal
végre den of thieves 2 trailer, első rész mekkora kurvajó film volt.
thereisonly1ronaldo
Most pótoltam az első részt, elképesztően tetszett, tudom ajánlani.Tjacks írta:Nem tudom az első rész után mit képes még adni de akkor - félve - megnézemhehetheoriginal írta: platform 2 korrekt, nézzétek.![]()
Igen, én se tudom most elképzelni, hogy mi lesz belőle
Remy írta: Ezt imádni fogjátok.![]()
![]()
![]()
DEADPOOL & ROZSOMÁK: Két dolgot illik leszögezni gyorsan a Deadpool harmadik részével kapcsolatban...
1 - Ez a film nem jó.
2 - Ez a film jó!
Sztori nincs, szóval aki itt világotmegváltó dolgokat, értelmes forgatókönyvet vár, az már most engedje is el az egészet. Az, aki kiütést kap a fan service dolgoktól, az szintén kerülje el jó messzire...
Aki viszont fel akar ülni arra az eszeveszett, őrült, pörgős, elmeroggyant és vérgőzös hullámvasútra, ahol egy csúcson pörgő Ryan Reynolds és Hugh Jackman a vezető, annak itt a helye! Talán még egyikőjük sem volt ennyire jó a szerepben... Teljesen elszállt a film, és minden működik benne, ami a karakterekkel kapcsolatos. Legyen az egy jó poén vagy akciózás, egy beszólás, egy utalás vagy éppen egy olyan cameó, aminél az egész terem eltol egy baaaaazdmegot. MERT HÁT ......! Ezek a cameók zseniálisak voltak.
Ez a film Rozsiról és Deadpoolról szólt, megkötések és tabuk nélkül. Azt csináltak, amit akartak, és rettentően élvezték. És élveztem én is... és csak ez számít. A popcorn mozizás erről kell, hogy szóljon. Az élményről, ami csúcsra van húzva, ami után úgy jössz ki a moziból, hogy fülig ér a szád. A Deadpool & Rozsomák pont egy ilyen film.
Ryan Reynolds, te Marvel Jézus! De imádlak!![]()
![]()
Persze kellően idősnek kell lenni hozzá. Na persze nem a megértéséhez, hanem a noszatlgia faktorhoz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nem tudom az első rész után mit képes még adni de akkor - félve - megnézemhehetheoriginal írta: platform 2 korrekt, nézzétek.
- hehetheoriginal
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Te valoszinuleg eldurransz a kedvencedtolsoadroli írta: én még nem láttam, elvették a kedvem. azt gondoltam h Phoenix jó lesz, de reméltem hogy a film is![]()
nyilván megnézem majd de nem rohanok rá mint az elsőre.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én még nem láttam, elvették a kedvem. azt gondoltam h Phoenix jó lesz, de reméltem hogy a film is

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
roller merre van ?
meg mindig a hatasa alatt van ?
meg mindig a hatasa alatt van ?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem nagyon nem tetszett, Phoenix jó, de ez a koncepció meg az egész miliő, szerintem egyszeri volt, kár volt ez a második rész.
Nem illik.
- pheco
Phoenix játéka miatt megéri megnézni. Nem tudom, hogy ugyanarra a szerepre valaki megkapta-e többször az Oscart, de biztosan jelölt lesz újra.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az elso resz sikere utan, mikor ezt eldontottek, hogy mikyen formaban lesz a folytatas egybol lehetett tudni h ez kudarcra van itelve. Nem is fogom elkezdeni, mert unnam, attekertetnem stb... Kar ertepheco írta: Nem volt olyan rossz a Joker. Nem mukodik annyira ez a musical vonal, ahogy azt valoszinuleg szerettek volna, de a szineszi jatek viszi a hatan a filmet.
- hehetheoriginal
mi a faszez a musical vonal,
Ez komoly?
Ezt se nezem meg akkor moziban gg
thereisonly1ronaldo
- pheco
Nem volt olyan rossz a Joker. Nem mukodik annyira ez a musical vonal, ahogy azt valoszinuleg szerettek volna, de a szineszi jatek viszi a hatan a filmet.
- realbeckham
Roli nem örül ennek.
Amúgy lehetett ezt sejteni a koncepcióbol, hogy vagy nagyon jó, vagy nagyon szar . Valószínűleg utóbbi lesz többségben.
Gladiátor 2 megy még majd nagyot
Amúgy lehetett ezt sejteni a koncepcióbol, hogy vagy nagyon jó, vagy nagyon szar . Valószínűleg utóbbi lesz többségben.
Gladiátor 2 megy még majd nagyot
- ikarus93
Joker 2
Hát ez egy nagy rakás szar volt.
Hát ez egy nagy rakás szar volt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc