szerintem hiteles most a diakhiteles posztjai kapcsan is elkezdett ossze vissza hazudozni mp ilyeneket h a kehi nem is allapitott meg semmit aztan konkretan a dokumentum fele a megallapitasokrol szol

Én amit kivettem MP szavaiból ő annyit mondott lényegében mindig is, hogy nem volt semmi bűncselekmény szerinte, mert ezek mind törvényes kereteken belül lettek megkötve.
Ha szerintük volt, jelentsék fel.
Hadházyval is itt akadt el a kommunikáció, ahogy látom, ezen a ponton.
Az hogy mik lettek megállapítva azt ő nyilvánosan is elmondott ezekre példákat.
Az hogy ezekkel voltak ilyen jellegű problémák már maga MP is elmondta többször is, konkrétan ezzel kezdte a nyilvános szereplését a Partizánban.
Sokkal nagyobb probléma, hogy ha a hatalom azt kívánja, akkor ki vannak szivárogtatva orvosi, rendőri jelentések, minden MPhez köthető dolog is hirtelen nyilvános lesz, miközben ilyenekhez amúgy hozzá se lehet jutni, annyira bevédte.magát a NER, na de most bezzeg mindent is kiakadnak...

Gondolom Hadházyt a kényesebb anyagokhoz valamiért nem engedik oda...
Az meg hogy egy korábbi üzletembernek lett kiadva munka, aki dolgozott pár helyen, itt is ügyvezető volt, majd pár év elteltével egy hajóban eveznek...
Amennyi szerződést kellett ott kötni, az a csoda, hogy csak ezt az egy szálat találták, amiből ők összekonteóztak valamit.
Józan ésszel belegondolsz te is érzed, hogy sokkal valószínűbb, hogy MP ebben a frankót mondja, mert NERniában röhögve meg tudnák ezt cáfolni azonnal, ha nem lenne igaz, híváslista, hogy rendszeresen beszéltek, ha találkoztak volna gondolom nem az erdő mélyén stb és látta volna őket valaki, főleg ha itt valami nagy dologról lenne szó, mint aminek beállítják. Pont ilyenről hazudni elég nagy öngól lenne.
Szépek ezek a jelentések, de tényleg nem értem mi ebben még mindig olyan világszenzáció, főleg magyar viszonylatban nézve.