kivancsi vagyok, mennyien lesznek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 5., szombat 13:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 5., szombat 13:45
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 5., szombat 11:16
A választókerületek határain módosíthatnak idén év végéig.halamadrid írta:Tudom, de mintha hallottam volna valamit a Telex egyik videójában, hogy már csak idén lehet. Ebben szinte teljesen biztos vagyok.swfan írta: A választás nem jövőre lesz szóval van még idejük bőven![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 5., szombat 10:59
Tudom, de mintha hallottam volna valamit a Telex egyik videójában, hogy már csak idén lehet. Ebben szinte teljesen biztos vagyok.swfan írta:A választás nem jövőre lesz szóval van még idejük bővenhalamadrid írta:
Év végéig lehet a választásokra vonatkozó törvénymódosításokat beadni, nem?
Kíváncsi vagyok, mi lesz még itt.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 5., szombat 10:36
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 5., szombat 10:27
A választás nem jövőre lesz szóval van még idejük bővenhalamadrid írta:Év végéig lehet a választásokra vonatkozó törvénymódosításokat beadni, nem?'shutterisland írta: tenyleg ugy epitik le magukat (es ekozben erosodik a tisza) hogy lehet jobban jarnanak egy elorehozott valasztassal, azt most meg epp behuznak.
Kíváncsi vagyok, mi lesz még itt.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 5., szombat 10:22
Év végéig lehet a választásokra vonatkozó törvénymódosításokat beadni, nem?'shutterisland írta: tenyleg ugy epitik le magukat (es ekozben erosodik a tisza) hogy lehet jobban jarnanak egy elorehozott valasztassal, azt most meg epp behuznak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 5., szombat 8:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 5., szombat 2:42
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 4., péntek 22:54
Ez van amikor nem piaci alapon alkalmazol 'ujsagirokat', hanem szervilizmus alapjan.BLevi96 írta: Kroó Zita, Pesti Srácok műsorvezetője:
"Én nem értem, tehát Karsai Dániel, mondjuk ki, emiatt a betegség miatt halálra volt ítélve. Tényleg csak az volt, hogy na, mikor fog ez bekövetkezni. Tehát hogy az emberben, már bocsánat, de ne legyen annyi türelem, hogy megvárja azt, hogy az élet mondja: »Danikám, akkor most van vége!«, és akkor utána ebből ekkora politikai ügyet csinálunk, én ezt nem értem."
Ilyet szól, türelmetlen volt a halálhozezt a faszt
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. október 4., péntek 22:45
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 4., péntek 22:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 4., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 4., péntek 20:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 4., péntek 19:34
ja semmit, megtalaltam a labait aztan, my bad.Halfkey írta: Mit kell nézni Petyán?
tenyleg mint valami rocksztar amugy.Azért ez elég komoly. Pedig csak a fővárosi közgyűlésre érkezett meg MP.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 4., péntek 19:28
latens meleg bede zsolt megint hozta magatvazul írta: Azért ez elég komoly. Pedig csak a fővárosi közgyűlésre érkezett meg MP.
https://www.youtube.com/watch?v=KN9X_UeGHGg
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. október 4., péntek 19:15
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 4., péntek 16:55
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 4., péntek 16:14
MP a múltkori telexes interjúban azt mondta, hogy ők nem fognak az óbaloldallal egyezkedni, így szerintem nem fognak előválasztásba se belemenni. Ez azokban a kerületekben lehet probléma, amit eddig hozott az ellenzék.'shutterisland írta: en arra is kivancsi vagyok, lesz e elovalasztas.
nyilvan van pro es kontra is mellette/ellene.
tiszas jelolt 1v1-ben jobb esellyel veri a fideszest, mintha a tobbi ellenzeki is ott van mellettuk, de elsulhet ugy is, hogy a fidesz rahuz egy ellenzeki osszefogas narrativat.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem