Baszki ez mar elkepeszto.realistahuni írta: Torinos Duvan Zapata az újabb ACL áldozat.![]()
Emlekszem gyerekkent ha ilyen serules volt akkor kb oriasi hire volt meg ritkasagba ment.
Most meg kb minden heten.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. október 9., szerda 15:41
Baszki ez mar elkepeszto.realistahuni írta: Torinos Duvan Zapata az újabb ACL áldozat.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. október 9., szerda 15:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 9., szerda 11:34
Felerosodtek a hirek, kivancsi vagyok.nzooli93 írta: Olvastam pletyit,hogy Ramost vinnék helyette szezonra,nem tudom mennyire komoly.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 7., hétfő 10:19
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. október 4., péntek 20:50
Azert meg mindig emberekrol beszelunk nem gepekrol.Realista24 írta: Juventus Brazilian defender Gleison Bremer has torn his ACL with meniscus involved and he will miss the rest of the season.
Ujabb acl.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 4., péntek 20:11
a vicc az benne, hogy meg mindig csak 32 lesz a tavasszal.𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Paul Pogba, 𝐛𝐚𝐜𝐤 to action in 2025 as his ban has now been reduced!
French midfielder can start training with Juventus in 𝐉𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐲 and then play official games from 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐡
Pogba’s 4 year drug ban has been reduced to just 18 months, confirmed; as he won’t even pay court fees.
𝑷𝑶𝑮𝑩𝑨𝑪𝑲!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 4., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 4., péntek 9:59
Valoban ennyivel tobb az ACL serules a top ligakban az elmult 1-2 szezonban (nem lattam rola statisztikat, ezert kerdem) vagy csak jobban felfigyelunk minden serulesre?_Bushido_ írta:Elképesztő sok kezd ez lenni.Realista24 írta: Juventus Brazilian defender Gleison Bremer has torn his ACL with meniscus involved and he will miss the rest of the season.
Ujabb acl.
El kéne kezdeni írni ezeket, akár már szezon közepére is tetemes mennyiség lenne.![]()
Sok játékos, drukkerhad felemelte már szavát a sok meccs ellen, de az Uefa, fifa sz*rik rá.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 3., csütörtök 22:16
Elképesztő sok kezd ez lenni.Realista24 írta: Juventus Brazilian defender Gleison Bremer has torn his ACL with meniscus involved and he will miss the rest of the season.
Ujabb acl.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 3., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 3., csütörtök 21:50
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 29., vasárnap 17:51
Former Real Madrid talent Nico Páz has scored one goal and provided two assists in his last two games for Como!
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 29., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 29., vasárnap 17:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 28., szombat 22:41
nem tudom, hogy hosszu tavon is beton lesz a vedelem vagy csak szerencse, de egy serie a aranyra jo lehet.Juventus are the first side in the three points for a win era to keep a clean sheet in each of their opening six games of a Serie A season.
Amazing work by Thiago Motta
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. szeptember 27., péntek 11:10
A hangsúly azon van, hogy nem a romló teljesítmény meg sérülés volt az oka a válásnak, hanem, hogy nem írta alá a szerződést. Ha hajandó évenkét hosszabbítani, szerintem a mai napig itt van, ahogy Modric is, csak ugye nagy volt az egó. Ezért írtam, hogy szerintem nem passzol ebbe a felsorolásba, mert nem felismertük, hogy romlik a teljesítménye (ami megtörtént), hanem más tényező miatt engedtük el.Dehogynem esett vissza a teljesítmény és rengeteget volt már sérült. Az idő szépít![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. szeptember 27., péntek 11:05
Dehogynem esett vissza a teljesítmény és rengeteget volt már sérült. Az idő szépítporonty írta:Mondjuk Ramos nem tudom mit keres ebben a felsorolásban. Tőle nem azért váltunk meg "jó érzékkel", mert kezdett szar lenni a teljesítménye, hanem, mert nem ízlett neki az 1 éves hosszabbítási ajánlat.Varane, Casemiro, Ramos és még sorolhatnám.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. szeptember 27., péntek 10:32
Mondjuk Ramos nem tudom mit keres ebben a felsorolásban. Tőle nem azért váltunk meg "jó érzékkel", mert kezdett szar lenni a teljesítménye, hanem, mert nem ízlett neki az 1 éves hosszabbítási ajánlat.Varane, Casemiro, Ramos és még sorolhatnám.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. szeptember 27., péntek 10:19
Megint azt bizonyítja, hogy milyen jó érzékkel tudunk megválni játékosoktól.ELSiete írta:Okes, ezt annyira nem vágtam nála, de akkor újabb sérülés. Sajnalatos, jo kis focista volt.hehetheoriginal írta:
jo reggelt![]()
azert, mert megserult megint, nem birja mar a terde.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. szeptember 27., péntek 7:42
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem