Erre most reagalnek, mivel azota ma hivatalosan is elindult kontroll.hu neven. A foszerkeszto Tarr Peter, akit en nem ismerek, de a leiras alapjan sok helyet megjart (szabad europa, rtl, -regi mtv, magyar nemzet es hirtv-,hvg).géza írta: https://444.hu/2024/10/02/megalapitotta ... eter-occse
MP occse mediaceget alapit, ami mondjuk okes is (bar valoszinuleg ez lesz az uj megafon), de faszert kell nyilatkozni, hogy a Tiszatol fuggetlen lesz.![]()
Egy fix musorukat mar bejelentettek, a Szabadsajto Klubot, ami hozzajuk koltozik at(raneztem kik szerepelnek fix benne; Gulyas Balazs, Tota W, Stumpf Andras)
Az elso interju pedig mar ki is jott, Karacsony Geri fopolgarmester urral. Azert ezek alapjan nem megafon szint lesz ez a csatorna.
Plusz ez csak ilyen side info, de kivancsisagbol lecsekkoltam MP tesojanak a facebookjat, vegigporgettem gyors kb 2 evet 5 perc alatt. Csak par pelda: ukran zaszlok, kiallas az SZFE mellett, buzditas hogy vegyenek reszt az emberek a KATA torveny elleni tuntetesen. Ez a csalad mindennek tunik, csak tipik fideszesnek nem. Sokkal inkabb ellenzekinek.