Gyakorlatilag lehetetlen, hogy ennél rosszabb legyen.Ha már a hatalomra kerülés előtt ugyanazt csinálja a hős rendszerváltó viszont, ami miatt megérett a leváltásra a fennálló rendszer, akkor az úgy... jó lesz?
És akkor erre gondolom jön a szokásos mantra: ezeket csak így lehet. Senki sem tökéletes. Be kell állni a sorba. Bízni kell, jó lesz.
Nekem ez kevés, de én nyilvánvalólan nem értem a magyar politikát és a társadalmat, pedig próbálkozom.![]()
Minden ki van lopva, minden romokban, minden magánkézben, az ország az oroszok kezében, ahol azok bármit megcsinálhatnak mindenféle következmények nélkül, összevissza hitelek mindenfelé stb stb
Ennél a Tisza nem lehet rosszabb, mert fizikailag lehetetlen már annyit lopni.
Ezért nem értem mi ez a nagy félelem, hogy a fenébe lehetne rosszabb MP meg a Tisza.
Tényleg vázoljatok már fel egy olyan helyzetet, hogy a Tisza hatalomra kerül és hogy lehetne ez rosszabb.
Jön majd ide minden külföldi.... Közben meg a Fidesz telepíti be a külföldieket pénzért...
Papok, politikusok buzulnak orgiáznak, miközben de be van tiltva minden...
Tényleg írjatok le részletesen egy eshetőséget, hogy lehetne ez szarabb, mint volt.
Kisebb községes polgármesterkedésbe volt belelátásom, gyakorlatilag ha nem vagy fideszes meg van nehezítve a dolgod sokkal.
Nagyon sok polgármester van, aki csak azért maradt az hogy a falujának/községének jobb legyen, mert bizony vannak ilyen emberek is.
Országos politikában kevesebb.