Nálam hiba egyébként az is, hogy nem találjuk a játékosok helyét a pályán, illetve Güller kevés percei is. A mindig kicsit máshol helyezkedő Bellingham vagy a bal oldalvonalon áll vagy közvetlen Vini mögött, olykor pedig egész hátul. Egy biztos, ezen a meccsen sose helyezkedett szinte úgy, hogy kapura veszélyes tudjon lenni, pedig ez az ember tavaly a legveszélyesebb emberünk volt. Sokkal jobban állna neki egy támadóbb szerep, ezen a meccsen ki is lehetett volna próbálni szerintem valahogy._Bushido_ írta: Szánalmas produkció!
Nincs csatár.
Nincs Kroos.
Mbappé sérülten játszott.
Rodrygo miért nem? Ő Mr BL.
Camavinga x hónap után egyből be a kezdőbe, egyből 11est csinált.
Hiba volt nem igazolni normálisan, főleg ilyen halálos iramú sűrű naptár mellé... Rengeteg sérült, sok formán kívüli.
Tchouaméni lehet fasza középhátvéd lehetne, nekem egyelőre ott sokkal meggyőzőbb.
Azt is nehezen tudom felfogni, hogy nincs egy játékos a keretben aki ilyen helyzetekben be tudna jönni és hatékonyan veszélyesen lehozná a jobb oldalt, és akkor nem 100 éves Carvajalnak kéne bejátszania az egész szélét, főleg azokon a meccseken ahol egy jó megoldása nincs.