Ja ezzel egyetértek.pheco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem személy szerint az nem tetszett, hogy megint megpendítik a Ted-Robin vonalat már huszadszor kb. Tök feleslegesen. Ha a végére meg mégis kihozzák azt, hogy Tednek Robin lesz a felesége, akkor tökön szúrom magam. Sokáig ennek drukkoltam, de nagyon idegesítő lenne, ha idétlen poénnal elütnék pl azt, hogy Ted amikor mesél a gyerekeinek akkor mindig azt mondja, hogy Robin néni, Robin nénétek stb.. Vagy, hogy a sárga esernyős csaj a felesége, meg a pályaudvaron ott állt, az nem lehet a Robin, tehát szerintem unalmas ez a vonal.Tádám írta:HIMYM 08 23
Nem tudom mi bajotok volt ezzel a résszel...
Végre igazi érzelmek meg Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végre valamit nem vicceltek el a végén. ez már nagyon kellett szerintem, az meg egyértelmű, hogy Barney sosem nő fel. Ezek után kíváncsi vagyok az évadzáróra nagyon.![]()
Jó volt ez így, kellett egy ilyen rész is, sőt ezek után az utolsó is inkább drámai lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De szerintem ez nem biztos, hogy azt akarta jelenteni, hogy most ők megint egymásra találnak.. szimplán csak lelkitársak vagy valami...