Sorozatok, TV műsorok
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Sorozatok, TV műsorok
That '70s show
2 napja lekaptam az első évadot, hatalmas sorozat :Đ nem is értem miért maradt ki eddig. Kicsit Married with children és Two and a Half men beütése van, hogy sokszor lehet tudni mi lesz a poén, mégis röhögök. Eddig azt hiszem 10 részt néztem, remélem tartja ezt a szintet, ha nem is mind a 8 évad, de az első 3-4.
2 napja lekaptam az első évadot, hatalmas sorozat :Đ nem is értem miért maradt ki eddig. Kicsit Married with children és Two and a Half men beütése van, hogy sokszor lehet tudni mi lesz a poén, mégis röhögök. Eddig azt hiszem 10 részt néztem, remélem tartja ezt a szintet, ha nem is mind a 8 évad, de az első 3-4.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
ja, hihetetlen.Kerlon írta:Érted a gyerek inkább az érettségire koncentrál, minthogy himymet fordítana a jó népnek.. pff![]()

Még jó hogy írtad, mert el is felejtettem.. bár annyi a negatív hsz, hogy... már csak azért is várom.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Érted a gyerek inkább az érettségire koncentrál, minthogy himymet fordítana a jó népnek.. pff

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Nem bizonyos szinten, a Scrubs simán veri a HIMYM-t.Az én szememben a HIMYM sokkal több egy egyszerű sitcomnál, igazából csak a Scrubs-t tudnám bizonyos szinten hozzá hasonlítani.
Az első pár évaddal még tartja a szintet a How I Met de már régóta nem ugyanazon a szinten van kettő.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Én is igy vagyok az Age of Empires 2-vel.Csabi írta:azért nézem a himymet még mindig, mert nincs időm bekezdeni a évente 10 új sorozatot

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
azért nézem a himymet még mindig, mert nincs időm bekezdeni a évente 10 új sorozatot. ha lenne egy énem aki ráérne ilyenekre akkor hallgatnék rá és hagynám a rákba ezt a nyálas tragikomédiát. amúgymeg minden második részben 1x felhörrenek, szóval...

-
4 évadot élt meg, utána kuka. Így nekem kimaradt. :-)ha szerinted nem látható akkor felesleges ezen diskurálni
Nincs, de nálam nem is lényeg, hogy mennyit néztem meg belőle. Ha egy sorozat 10 részéből pl 7 szórakoztat 3tól meg húzom a számat az belefér. Ha az arány már megfordul, akkor jön a kaszás és lényegtelen, hogy meddig néztem.mért tényező az idő?van egy időnyerőd?
![]()
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
én biztos nem.mindenki arra fog 10 év múlva emlékezni
Az én szememben a HIMYM sokkal több egy egyszerű sitcomnál, igazából csak a Scrubs-t tudnám bizonyos szinten hozzá hasonlítani.
Nálam az 5. évad volt amúgy messze a leggyengébb, mert bemeséltem magamnak, most elkezdtem újranézni azokat a részeket is, és még azok is zseniálisak, amikre úgy emlékeztem, mint "kifejezetten rossz részek"

Mondjuk az én véleményem úgysem számít, mert
nmate írta:Pipita b'szki te fordítva vagy bekötve![]()

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
mért tényező az idő?Szó szerint sehol nem írtál ilyet. Bár az általad leírtakból nem is arra következtettem, hogy akkora örömet jelentene Neked a sorozat, hogy fájó lenne a kaszája. Bár mások vagyunk. Valakinek belefér, hogy itt-ott megnevettesse egy sitcom, másnak nem. Van ilyen. A belefektetett időt sem értem miért tényező? Egy ideig szórakoztat - ami lehet több év is - majd miután nem, minek folytatnám?

azért nézem, mert az a 20 perc (általánosságban) hasznosabb időtöltés, mint ha mást csinálnék.
azért beszélek a sorozatról lekezelően, mert eladták magukat, (relatív) jó volt a nézettség, dőlt a lé, és ezért folyamatosan nyújtották a tésztát, higították a minőséget, ami nagyon is látható (ha szerinted nem látható akkor felesleges ezen diskurálni). csinálhattak volna 4-5 legendary évadot, ehelyett mindenki arra fog 10 év múlva emlékezni, hogy meddig ígérgettek, húzták az agyunkat, hogy aztán valami középszerű befejezést kerekítsenek a történetnek.
igen, érthető, h mindenki meghúzza a párhuzamot, egy feudális, középkori, képzeletbeli világ, természetfeletti lények, kis mágia. van akinek ez nem jön be, nekem pl. ez a star wars, star trek, csillagkapu vonulat amitől hányok (a star wars filmeket láttam, bírom is őket, de nem azon a szinten, mint az átlagTrónok harca az nálam a sorozatok Gyűrűk úrája, mindenki imádja, köztudottan minőségi és valahol zseniális is, mégse szeretem egyiket sem. Lehet a világukkal van a bajom.
De az Arrowt látom te is adod, most kezd belendülni és már csak két rész az évadból

az arrow óriási, vannak benne oltári marhaságok, a színészgárda is lehetett volna 1 fokkal jobb, tipikus cw-s sorozat.
a banshee mellett sztem a legjobb újonc, már amikor a sorozatjunkie-n láttam 1 posztert a kezdés előtt hónapokkal meg voltam véve, és kb 3-4 közepes részt leszámítva végigizgulom az egészet

stephen amell meg erre lett kitalálva, ugyan az arcmimikája kb kristen stewartéval vetekedik, de óriási respect a csávónak, hogy minden jelenetet ő csinál, plusz volt talán a 3. részben amikor felmászott egy falon magasra, és azt állítólag biztosítókötél nélkül csinálta, h jobb szögekből tudják venni. ha igaz, akkor

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Trónok harca az nálam a sorozatok Gyűrűk úrája, mindenki imádja, köztudottan minőségi és valahol zseniális is, mégse szeretem egyiket sem. Lehet a világukkal van a bajom.
De az Arrowt látom te is adod, most kezd belendülni és már csak két rész az évadból

- Boky
én az 1. részt láttam a boardwalkból nem tetszett, de ennek ellenére tudom, h elsőrangú sorozat.nmate írta:Simán kaszáltam mindegyiket, bár BB-re még 1x visszatérek lehet. Engem a Boardwalkért köveznek, hogy milyen unalmas,aztán a Trónok harca az akko' mi?![]()
Boardwalk a világ legkibaszottulzseniálisabb sorozata. You can't be half a gangster

ugyan a game of thrones lehet unalmas, de ez nem az akcióról szól. mondjuk ezzel a könyvek is így vannak, többször volt, hogy egy csatát, vagy a történet szempontjából egy fontos eseményt csak egy beszámolóból ismerjük meg, nem az egyik pov karakter élő meséléséből.
-
Szó szerint sehol nem írtál ilyet. Bár az általad leírtakból nem is arra következtettem, hogy akkora örömet jelentene Neked a sorozat, hogy fájó lenne a kaszája. Bár mások vagyunk. Valakinek belefér, hogy itt-ott megnevettesse egy sitcom, másnak nem. Van ilyen. :-) A belefektetett időt sem értem miért tényező? Egy ideig szórakoztat - ami lehet több év is - majd miután nem, minek folytatnám?ha megmutatod hol írtam ilyet akkor kezet fogok veled. :-)
sajnos 1 évaddal még tuti megtisztelnek minket a készítők
nevetséges pénzhajhász majom az összes, ahelyett, h csináltak volna ~4 jó évadot, mindenki arra fog emlékezni, h mennyit szopatták (és nem a szó jó értelmében, mint pl. a lostnál) a jónépet.
- nmate
Inkább semmitmessideco írta:S akkor én mit szóljak, hogy elkaszáltam a Jóbarátokat?

3:00-tól, Well, you know what they say, elephants never forget

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
S akkor én mit szóljak, hogy elkaszáltam a Jóbarátokat?

"And my heart will leave you never."
- nmate
Simán kaszáltam mindegyiket, bár BB-re még 1x visszatérek lehet. Engem a Boardwalkért köveznek, hogy milyen unalmas,aztán a Trónok harca az akko' mi?
Boardwalk a világ legkibaszottulzseniálisabb sorozata. You can't be half a gangster

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. május 7., kedd 23:02-kor.
- Boky
ha megmutatod hol írtam ilyet akkor kezet fogok veled. :-)VanillaSky írta:Miért néztek olyat ami nem szórakoztat? Főleg a mai világban mikor évente van minimum 60 új sorozat.nevetséges pénzhajhász majom az összes, ahelyett, h csináltak volna ~4 jó évadot, mindenki arra fog emlékezni, h mennyit szopatták (és nem a szó jó értelmében, mint pl. a lostnál) a jónépet.
amúgy meg azért nézik sokan (köztük én is), mert már annyi időt rászántak, hogy már kivárják a végkifejletet. nem vagyok túl elfoglalt ember, 20 percet rá tudok szánni a hetemből, ha ráadásul itt-ott meg is nevettett 1 rész, az már csak ráadás.
az parádés, jó érzékkel suhintod a kaszátEddig amit elkaszáltam sorozatot, azt mind 1 évad után pl. Trónok harca, Breaking Bad

- nmate
Jó kérdés.
Valamilyen szinten szórakoztat azért, bármennyire is idegesít. Real ligameccsei is szarok 90%-ban, mégis nézem, mégis idegeskedek rajta
Eddig amit elkaszáltam sorozatot, azt mind 1 évad után pl. Trónok harca, Breaking Bad (kivéve WD, mert azt 2 évad után), de 6-7 évad után már nem kaszálnám, várom csak a végét.
Valamilyen szinten szórakoztat azért, bármennyire is idegesít. Real ligameccsei is szarok 90%-ban, mégis nézem, mégis idegeskedek rajta

-
Miért néztek olyat ami nem szórakoztat? Főleg a mai világban mikor évente van minimum 60 új sorozat.nevetséges pénzhajhász majom az összes, ahelyett, h csináltak volna ~4 jó évadot, mindenki arra fog emlékezni, h mennyit szopatták (és nem a szó jó értelmében, mint pl. a lostnál) a jónépet.
Hát... Az elején még rohadt jó volt tényleg kb a 4. évadig. Aztán most már csak kb Barney tartja fent az érdeklődést és tényleg már talán 2 évad arról szólt, hogy hogy jött össze Barney és Robin e1,2,3... Aztán már ott tartunk szerintem, hogy leszarom ki az anyátok.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K