xabi frimpong kell a nyaron
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 2., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. október 2., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 2., szerda 21:55
Torvenyszeru volt, hogy nem fogjak tudni megtartani es penzt kell belole csinalni. Erre keszultek is, csak szerintem meg nem alltak ossze, illetve semmi szerencsejuk nincs (mar azokon a meccseken, amiket en lattam).olivér írta:Hiba volt Dovbykot eladni.mexes írta: Csora Girona. Teljesen berotyogtak idénre![]()
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. október 2., szerda 21:03
Hiba volt Dovbykot eladni.mexes írta: Csora Girona. Teljesen berotyogtak idénre![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 2., szerda 20:42
Mar az elozo szezonban is volt egy ket elorehozott El vagy Kl meccs szerdan. Ettol fuggetlenul szerintem is szegyen. Fel nem tudom fogni, miert csinaljak ezt a vegyesfelvagott, felhigitott focit. Penzert, oke, de azon tul?Realista24 írta: Más: szégyen a focira nézve hogy szerdán Konferencia Liga meccs is van.
Eddig a kedd és szerda a foci csúcsa volt…most meg már volt BL csütörtökön, van KL szerdán…
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 20:36
Közben gondolom már a Sport1et benyomtad, ami ingyen jön.Whiteheart írta: Nagyon vicces ahogy véditek amit leművelt a kész átverés show rtl meg a bandája... Mindegy, a lényeg hogy elvegyék a közmédia nézettségét és qvara mindegy hogy a nép kap-e BL meccset vagy nem... Grat
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. október 2., szerda 20:12
jó nyilván, de hát az embernek hiányoznak a tündérmesék'shutterisland írta: inkabb ez a realitas, azert a bl-ben erosebbek az ellenfelek, a ligaban meg kozepcsapatnak tunnek ami keret alapjan okes.
a tavalyi volt eron feluli.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 2., szerda 20:08
Amig nyerni kell, vagy le nem serul, palyan lesz.ikelemen5 írta: Fede ma sem pihen.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 2., szerda 20:07
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. október 2., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 2., szerda 19:46
Édes faszomhehetheoriginal írta:fogjad azt a sört bazmegTjacks írta:
Biztos nem dobnám be Camát rögtön a kezdőbe.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. október 2., szerda 19:17
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 2., szerda 19:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 19:10
fogjad azt a sört bazmegTjacks írta:Biztos nem dobnám be Camát rögtön a kezdőbe.hehetheoriginal írta: Ahogy neztem edzesvidit tegnaprol, cami belivel volt egy csapatban, lehet kezd, papi ott volt, de en nem eroltetnem, kurti meg el se utazott, luni lesz a kapus.
Sztem okadek lesz, de vhogy pontot kene szerezni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 18:25
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 2., szerda 18:22
A kozmedia licitalt, de sajnos nem jutott eleg penz a propaganda mellett erre is. Dolgozni kene, nem meccset nezni es lenne penz BL-re az adobol.Whiteheart írta: Nagyon vicces ahogy véditek amit leművelt a kész átverés show rtl meg a bandája... Mindegy, a lényeg hogy elvegyék a közmédia nézettségét és qvara mindegy hogy a nép kap-e BL meccset vagy nem... Grat
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 2., szerda 17:19
kik vegyek el? soros? piaci alapon ment a licit a jogokert. nem muszaj elkapcsolnod az m1-rolWhiteheart írta: Nagyon vicces ahogy véditek amit leművelt a kész átverés show rtl meg a bandája... Mindegy, a lényeg hogy elvegyék a közmédia nézettségét és qvara mindegy hogy a nép kap-e BL meccset vagy nem... Grat
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 2., szerda 16:32
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem