HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 6., péntek 23:30
Arrowsoknak szól! MI A SZARÉRT KELL A SPOILERBEN, SPOILEREZNI A KÖVETKEZŐ RÉSZEKET? Kajak elkezdem olvasni, hogy mi volt a véleményetek róla/mi lehetett és erre elkezditek a következő részeket. Remynek már nem az első... Én egy képregényt nem olvastam életemben, nem is nagyon érdekeltek a kevésbé népszerű képregényekből adaptált sorozatok...
Könyörgöm próbáljatok meg egy kicsit erre figyelni, mert, ha nem tudom, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flash képbe jön, akkor nem is tudnám, hogy ez a szerencsétlen Barry gyerek is, hogy jön a képbe, persze a Flash spoilerrel már sikerült lelőni az egészet, mivel azt már nekem sikerült kizsilavizálni, hogy állandóan elkésik és túl buzgó, vézna, jó gyerek...........
Aktuális részről:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Írtózatosan fasza az egész. Végig lehet izgulni mind a 40 akárhány percét... A szigeten történteket is remekül elmesélik és egyre több dolog derül ki. A mellék epizódok meg most fognak szerintem jönni és nem csak Malcolm-akit szerintem most egy darabig hanyagolnak - és BB lesz a középpontban, mármint persze, hogy ők, nem csak rájuk fókuszálva. Sűrűn volt ilyen, hogy főszál után jött egy kis "töltelék". Ugye Dignek lesz tuti egy két része/ fél rész, mert a H.I.V.E.-ot meg akarja keresni. Illetve most Royéknak is jönni fog a mellék szála.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K