a tavalyi volt eron feluli.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 2., szerda 20:07
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. október 2., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 2., szerda 19:46
Édes faszomhehetheoriginal írta:fogjad azt a sört bazmegTjacks írta:
Biztos nem dobnám be Camát rögtön a kezdőbe.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. október 2., szerda 19:17
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 2., szerda 19:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 19:10
fogjad azt a sört bazmegTjacks írta:Biztos nem dobnám be Camát rögtön a kezdőbe.hehetheoriginal írta: Ahogy neztem edzesvidit tegnaprol, cami belivel volt egy csapatban, lehet kezd, papi ott volt, de en nem eroltetnem, kurti meg el se utazott, luni lesz a kapus.
Sztem okadek lesz, de vhogy pontot kene szerezni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 18:25
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 2., szerda 18:22
A kozmedia licitalt, de sajnos nem jutott eleg penz a propaganda mellett erre is. Dolgozni kene, nem meccset nezni es lenne penz BL-re az adobol.Whiteheart írta: Nagyon vicces ahogy véditek amit leművelt a kész átverés show rtl meg a bandája... Mindegy, a lényeg hogy elvegyék a közmédia nézettségét és qvara mindegy hogy a nép kap-e BL meccset vagy nem... Grat
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 2., szerda 17:19
kik vegyek el? soros? piaci alapon ment a licit a jogokert. nem muszaj elkapcsolnod az m1-rolWhiteheart írta: Nagyon vicces ahogy véditek amit leművelt a kész átverés show rtl meg a bandája... Mindegy, a lényeg hogy elvegyék a közmédia nézettségét és qvara mindegy hogy a nép kap-e BL meccset vagy nem... Grat
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 2., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 2., szerda 16:28
A közmédia feladata pont nem a nézettség termelése lenne, mert akkor nem így neveznék, és állami százmilliárdok sem kellenének a fenntartására. Továbbra az sem árt, ha valaki leül BL meccset nézni, gyanútlanul, akkor a szünetbe ne próbálják meg hülyíteni a propagandaegypercesekkel, mint ezidáig történt.Whiteheart írta: a lényeg hogy elvegyék a közmédia nézettségét
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. október 2., szerda 16:12
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 2., szerda 11:05
Biztos nem dobnám be Camát rögtön a kezdőbe.hehetheoriginal írta: Ahogy neztem edzesvidit tegnaprol, cami belivel volt egy csapatban, lehet kezd, papi ott volt, de en nem eroltetnem, kurti meg el se utazott, luni lesz a kapus.
Sztem okadek lesz, de vhogy pontot kene szerezni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 10:52
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. október 2., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 2., szerda 9:58
Én csak azt nem értem, hogy mindenki panaszkodik meg felszólal, de amikor Perez lépne a super ligával akkor hol vannak ezek? Mindenki a legközelebbi kavics alatt bújkál meg behódol az uefanak. Arra, hogy minek kell történnie a válasz pedig a következő: kell egy határozott összefogás és kiállás, de amíg vannak olyan klubok (egyre több lesz) mint a city, psg és társaik, addig ez esélytelen.babaking írta: Egyébként röhejes ami folyik. Felszólaltak a klubok, az edzők, a játésokok és már a szurkolók is. (Mondjuk a Dortmundi Ultrák sosem voltak az UEFA nagy barátai, és amúgy is nagyon kritikusak). Nem tudom minek kell történnie, hogy változás legyen. Amíg a pár döntéshozó és a tv-társaságok megszedik magukat addig hiába ugrál bárki.
Illteve még egy pont: hiába veszítik el a hagyományos szurkolók egy részét, ha keleten és a feltörekvő piacon divatszurkolók tömkelegét veszik meg a gyakoribb, de silányabb termékkel.
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. október 2., szerda 8:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 8:31
popcornnal varom az eltiltast es nezok nelkuli hazai meccseket.Realista24 írta: Pacsi a Dortmund ultraknak:
https://x.com/eurofootcom/status/1841192503254364652
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 8:02
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2024. október 1., kedd 23:48
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem