HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 2., szerda 16:14
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 2., szerda 15:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 1., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 1., kedd 22:23
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 1., kedd 17:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 1., kedd 16:59
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. október 1., kedd 15:34
elhiszem neked, nem követtem az ajaxot sem a holland válogatottat. így azért jó esély van rá, hogy Flick kiveri belőle, de teljesítménytől függetlenül szerintem Laporta megpróbál tőle megszabadulni.poronty írta:Mondjuk ezt a buzulást pont a barca rakta belé, ahogy szokta. Korábban az Ajaxnál még a BL menetelésük előtt, közelebb játszott a kapuhoz és sokkal direktebb volt.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 1., kedd 15:10
Realista24 írta: City lehet rámegy De Jongra Rodri helyett.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 1., kedd 15:04
Mondjuk ezt a buzulást pont a barca rakta belé, ahogy szokta. Korábban az Ajaxnál még a BL menetelésük előtt, közelebb játszott a kapuhoz és sokkal direktebb volt.Nekem egy bajom van vele, az, hogy nem elég direkt. Megkapja a labdát és rátekeredik, forgolódik amolyan wishes Isco szinten, ebből jön a labdavesztés, vagy egy ígéretes támadás megakasztása. Ha Flick ezt ki tudja verni belőle akkor szintet léphet.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. október 1., kedd 14:59
Nekem egy bajom van vele, az, hogy nem elég direkt. Megkapja a labdát és rátekeredik, forgolódik amolyan wishes Isco szinten, ebből jön a labdavesztés, vagy egy ígéretes támadás megakasztása. Ha Flick ezt ki tudja verni belőle akkor szintet léphet.hehetheoriginal írta: Aztan kiderul veletlen, hogy vilagklasszis jatekos....![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. október 1., kedd 14:47
Igen valóban ritka és üdítő kivételnek számított Iniesta az ilyen buszkecc, piqué, xavi-féle alakok között.poronty írta: Iniesta bejelentette visszavonulását.
Azon kevés barcások egyike, akit nagyon szívesen megnéztem volna nálunk.
Azt pedig érdemes megemlíteni, hogy Iniesta kb 20-szor jobb játékos volt, mint bohóc xavér.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 1., kedd 14:15
Szerintem a mi középpályánkra is pont egy ilyen típusú játékos hiányzik.hehetheoriginal írta:Aztan kiderul veletlen, hogy vilagklasszis jatekos....Realista24 írta: City lehet rámegy De Jongra Rodri helyett.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 1., kedd 14:07
Aztan kiderul veletlen, hogy vilagklasszis jatekos....Realista24 írta: City lehet rámegy De Jongra Rodri helyett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 1., kedd 13:35
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 1., kedd 12:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 29., vasárnap 21:50
Melyik?weah írta: A Madrid nyer vagy X.Rakjatok meg nyugodtan tipmixügyileg.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 29., vasárnap 20:46
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 29., vasárnap 20:02
Dobok is egy kis aprót a beten, hogy nyertekRemy írta:De troll nelkul, ez igy lesz. Kikapunk, aztan kesz.RealVazquez írta:
Remytol varok egy ugyanilyen kommentet. Koszonom!![]()
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. szeptember 29., vasárnap 19:46
Figyi! Légyszi küldj már abból a cuccból Dabasra, amit szívsz!weah írta:Az egész onnan indult ki hogy nálam kik a topp fiatal játékosok.Megjelöltem Wirtzet meg Yamalt első két helyen aztán alattuk kicsivel még pár játékost,és valakiknek nem tetszett hogy Camavinga nem volt közöttük.Bellinghem se,de ő csak azért mert valahogy úgy volt a fejembe hogy ő már nem tini,de ez is bizonyítja hogy fiatalon már az ember kalsszisként tekint rá,ezért nem sorolja a feltörkvő tinik közé.Na ennyii nagyjából a történet.Halfkey írta: Annak főleg sok értelme van hogy azon a poszton nem, de más poszton vannak jobb játékosok. Gondolom nem védőkre gondolsz elsősorban, elől meg elég jól megvagyunk köszi, de kp-n pont szükségünk van egy jó Seedorfra.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 29., vasárnap 17:22
mint valami tesco gazdasagos spin-offlehet egy yamal Endrick rivalizálás mint anno CR ÉS Lio
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem