Szó szerint sehol nem írtál ilyet. Bár az általad leírtakból nem is arra következtettem, hogy akkora örömet jelentene Neked a sorozat, hogy fájó lenne a kaszája. Bár mások vagyunk. Valakinek belefér, hogy itt-ott megnevettesse egy sitcom, másnak nem. Van ilyen. A belefektetett időt sem értem miért tényező? Egy ideig szórakoztat - ami lehet több év is - majd miután nem, minek folytatnám?
mért tényező az idő?

van egy időnyerőd?
azért nézem, mert az a 20 perc (általánosságban) hasznosabb időtöltés, mint ha mást csinálnék.
azért beszélek a sorozatról lekezelően, mert eladták magukat, (relatív) jó volt a nézettség, dőlt a lé, és ezért folyamatosan nyújtották a tésztát, higították a minőséget, ami nagyon is látható (ha szerinted nem látható akkor felesleges ezen diskurálni). csinálhattak volna 4-5 legendary évadot, ehelyett mindenki arra fog 10 év múlva emlékezni, hogy meddig ígérgettek, húzták az agyunkat, hogy aztán valami középszerű befejezést kerekítsenek a történetnek.
Trónok harca az nálam a sorozatok Gyűrűk úrája, mindenki imádja, köztudottan minőségi és valahol zseniális is, mégse szeretem egyiket sem. Lehet a világukkal van a bajom.
De az Arrowt látom te is adod, most kezd belendülni és már csak két rész az évadból
igen, érthető, h mindenki meghúzza a párhuzamot, egy feudális, középkori, képzeletbeli világ, természetfeletti lények, kis mágia. van akinek ez nem jön be, nekem pl. ez a star wars, star trek, csillagkapu vonulat amitől hányok (a star wars filmeket láttam, bírom is őket, de nem azon a szinten, mint az átlag

).
az arrow óriási, vannak benne oltári marhaságok, a színészgárda is lehetett volna 1 fokkal jobb, tipikus cw-s sorozat.
a banshee mellett sztem a legjobb újonc, már amikor a sorozatjunkie-n láttam 1 posztert a kezdés előtt hónapokkal meg voltam véve, és kb 3-4 közepes részt leszámítva végigizgulom az egészet
stephen amell meg erre lett kitalálva, ugyan az arcmimikája kb kristen stewartéval vetekedik, de óriási respect a csávónak, hogy minden jelenetet ő csinál, plusz volt talán a 3. részben amikor felmászott egy falon magasra, és azt állítólag biztosítókötél nélkül csinálta, h jobb szögekből tudják venni. ha igaz, akkor

a csávónak. :-)