Ami a színvonalat illeti, az elmúlt években rendre unalomba fulladt a csoportkör a BL-ben, hiszen a 3., de legkésőbb a 4. forduló után lehetett tudni a legtöbb továbbjutó kilétét…
Most hiába vannak kiütéses meccsek, az 5. fordulóig nem fogod látni, hogy melyik 8 csapat jut tovább egyenes ágon és kiknek kell plusz két mérkőzést játszaniuk a 16 közé jutásért, márpedig nyolcnál azért több kiemelkedő csapat van Európában
Ami az RTL+ eljárását és fogyasztókkal kapcsolatos üzletpolitikáját és inkorrektségét illeti, igen valóban tisztességesen kellett volna kommunikálni a kezdetektől és nem csak az áremelés után jelezni, hogy 1 meccs sem lesz analóg módon látható náluk és valóban nagy üzleti bakklövés, hogy a Samsung okos tv-hez nem fejlesztettek még appot…
DE az előző idény alatt kiderült, hogy nagyjából az lesz várható, hogy a legtöbb meccs streamen lesz nézhető, ráadásul óriási választási szabadságot ad, hogy azt a meccset tudod nézni, amelyiket szeretnéd és ha gól születik, akkor bármelyik találkozóra oda tudsz kattintani
Ami az árat és a technikai hátteret illeti, nos én időben (már tavasszal) előfizettem kedvezményesen és így most is csak 1990 Ft, ami a legtöbb streaming felülethez képest olcsóbb vagy egy kategória.
Nekem nincs okos tv-m így laptopon, tableten vagy HDMI-kábelt használva nézem és nincs semmi gondom: nem akadozik, nem kell felugró reklámablakokkal szórakoznom, nincs vírusveszély, ráadásul mindegyik meccset magyar kommentátorral élvezhetem és a csapat nagy része teljesen elfogadható
Haraszti Ádám az egyik legfelkészültebb szpíker, aki stúdiózik is és a szakértői stáb is jobb, mint az M4 Sporton vagy a Spíleren
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly