Politika
-
Re: Politika
Mindenki készüljön fel az emelkedő benzinárakra, ma este Irán rakétákkal támadta Izraelt.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a 26-os 2/3-os gyozelem es kossuth nota eldalolasa utan.Es kormanyozni mikor kezdenek el?

- BlancoMark
Azert lettek politikusok, hogy valasztast nyerjenek es hatalmon legyenek vagy hogy egy jobb hazat teremtsenek? Nyilvan egyertelmu a valasz, nincsenek illuzioim. Szomoru.Faust írta:Az jon be kb 35 eve.BlancoMark írta:
Es kormanyozni mikor kezdenek el?Meg sem probalnak minosegi, hosszutavu viziokkal szavazatokat menteni, csak a propaganda.
Az jon be kb 35 eve.BlancoMark írta:Es kormanyozni mikor kezdenek el?'shutterisland írta: en attol felek, hogy roganek durrantjak majd a vogel fele hanguziket jo utemben.
azt peterunk is elismerte, hogy lehetnek kinos dolgok az anyagok kozott, es hat ismerjuk a stilusat, kamerak elott sem tul finonkodos, akkor milyen lehet egy stresszes periodusban a hatterben "offline" modban.
nyilvan nem lesz schadl-vollner szintu cucc, de egy jo kis meltdown egy kis kurvaanyazassal pont jol jonne a fidesznek az idegbeteg narrativara raerositeni.Meg sem probalnak minosegi, hosszutavu viziokkal szavazatokat menteni, csak a propaganda.
- BlancoMark
Es kormanyozni mikor kezdenek el?'shutterisland írta: en attol felek, hogy roganek durrantjak majd a vogel fele hanguziket jo utemben.
azt peterunk is elismerte, hogy lehetnek kinos dolgok az anyagok kozott, es hat ismerjuk a stilusat, kamerak elott sem tul finonkodos, akkor milyen lehet egy stresszes periodusban a hatterben "offline" modban.
nyilvan nem lesz schadl-vollner szintu cucc, de egy jo kis meltdown egy kis kurvaanyazassal pont jol jonne a fidesznek az idegbeteg narrativara raerositeni.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en attol felek, hogy roganek durrantjak majd a vogel fele hanguziket jo utemben.
nyilvan nem lesz schadl-vollner szintu cucc, de egy jo kis meltdown egy kis kurvaanyazassal pont jol jonne a fidesznek az idegbeteg narrativara raerositeni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Fidesz semmit nem fog a veletlenre bizni, mar pedig az kockazatos, hogy a jelenlegi kuszobot megugorjak e. Ezert le fogjak vinni a kuszobot 3%-ra, csak meg nem tudnak eleg jo indokot hozza. Es akkor a Mi Hazank is be fog jutni nagy esellyel, meg a DK is. Hamarosan jonnek az ujabb kozvelemenykutatasok adatai, kivancsi vagyok, folytatodik e a fidesz lejtmenete… (azert ez a Bazsi-fele 56 gyalazasa eleg meredek volt megint).Dupla D írta:Ha addig a Tisza nem ront el semmit, akkor nem hiszem, hogy bejutnak a Kutyák. Ők akkor erősek, ha nincs alternatíva, de jelenleg minden abba az irányba mutat, hogy a Tisza valós kihívója lesz a Fidesznek, így kevesebben fognak a Kutyákra voksolni. És így, hogy szerintem nem jutnak be a kutyák, nem is fognak tudni koalíciót kötni velük.halamadrid írta: Szerinterek reális, hogy 26-ban bejut a Kutyapárt?
Folyamatosak a csalódott, kiábrándult, egy kis humorra vágyó szavazók.
Én valamiért a Mi Hazánkot biztosra veszem, túl makacsak a szavazóik, viszont a DK összeomolhat. Ha úgy hozza a sors, a Tisza fix koalíciót kötne a Kutyákkal, de ez szükséghelyzetben Toroczkaiékkal is lehetséges volna?
Már ha egy 2002-höz hasonló helyzet alakul ki, mert akkor a népharag elkerülése érdekében muszáj volna MP mellé állniuk, nem? Papíron sokkal inkább gyűlölik a Fideszt.
A Tisza beleállt abba, hogy különutas politikát folytatnak. Nem fognak egyezkedni szerintem senkivel a választókörzetekben, mert akkor nem lennének hitelesek.
Mi Hazánkkal nem fognak koalíciót kötni, viszont a Fideszt el tudom képzelni, hogy a nyilvánosság előtt is összeszűrik a levet Toroczkaiékkal, ha ők kellenek ahhoz, hogy maradni tudjanak kormányon.

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Így van, csak Magyarország nem így működik, ezért is tartunk ott ahol.hehetheoriginal írta: ne legyünk már ennyire egybitesek pls.
nem olvastam a cikket, de ha adott témában két teljesen ellentétes oldal egyetért, az még nem jelent semmilyen összejátszást, szatellitpártkodást, nersevikeskedést.
igazából ez lenne a politika lényege, nincs megtiltva, hogy adott ügyben vagy témában, józan paraszti ésszel - és nem csak pénztárcában, hatalomban - gondolkodva két fél egyetértsen.
az a baj, hogy manapság nem az ügyet nézik, hanem hogy ha az egyik A-t mond, akkor a másiknak mindenképp B-t kell mondani csakazértis......
persze itt ebben az esetben egyértelmű, hogy a mh a fityesz kutyái.![]()
Viszont ha a fideszen kívül csinálná bárki ezt, már mindenhol menne a sározás hogy: lebuktak, kibujt a szög a zsákból stb. Csak most hogy gyengültek, nekik is kell kompromisszumokat kötni és a saját fegyverüket fogják ellenük fordítani. MP ezért se akar senkivel koalíciót vagy bármit.
- BlancoMark
+1. Mas orszagokban semmi meglepo nem lenne abban, hogy ket egymashoz ideologiailag legkozelebb allo part egyuttmukodik.hehetheoriginal írta: ne legyünk már ennyire egybitesek pls.
nem olvastam a cikket, de ha adott témában két teljesen ellentétes oldal egyetért, az még nem jelent semmilyen összejátszást, szatellitpártkodást, nersevikeskedést.
igazából ez lenne a politika lényege, nincs megtiltva, hogy adott ügyben vagy témában, józan paraszti ésszel - és nem csak pénztárcában, hatalomban - gondolkodva két fél egyetértsen.
az a baj, hogy manapság nem az ügyet nézik, hanem hogy ha az egyik A-t mond, akkor a másiknak mindenképp B-t kell mondani csakazértis......
persze itt ebben az esetben egyértelmű, hogy a mh a fityesz kutyái.![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ne legyünk már ennyire egybitesek pls.
persze itt ebben az esetben egyértelmű, hogy a mh a fityesz kutyái.
persze itt ebben az esetben egyértelmű, hogy a mh a fityesz kutyái.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valaszolok kiserik helyett:csababarca írta:Micsoda meglepő, váratlan fordulat![]()
tudom, hogy a Mi hazánk politikájába ez beleillik, ezért megértem, hogy ezt tették.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Micsoda meglepő, váratlan fordulat

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kiserik meg hehe jobban tudjaRealista24 írta:Olyan is van?Bencze írta:
Te sem vennel a nevevel ellatott 100k dollaros aranyorat cryptoval aminek nem garantaljak a kiszallitasat?![]()
![]()
![]()

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A betyárjátDupla D írta:Ó, jaj kiserik.Dupla D írta:
Ha addig a Tisza nem ront el semmit, akkor nem hiszem, hogy bejutnak a Kutyák. Ők akkor erősek, ha nincs alternatíva, de jelenleg minden abba az irányba mutat, hogy a Tisza valós kihívója lesz a Fidesznek, így kevesebben fognak a Kutyákra voksolni. És így, hogy szerintem nem jutnak be a kutyák, nem is fognak tudni koalíciót kötni velük.
A Tisza beleállt abba, hogy különutas politikát folytatnak. Nem fognak egyezkedni szerintem senkivel a választókörzetekben, mert akkor nem lennének hitelesek.
Mi Hazánkkal nem fognak koalíciót kötni, viszont a Fideszt el tudom képzelni, hogy a nyilvánosság előtt is összeszűrik a levet Toroczkaiékkal, ha ők kellenek ahhoz, hogy maradni tudjanak kormányon.
Összefogott a Fidesz és a Mi Hazánk a Pest vármegyei közgyűlésben

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olyan is van?Bencze írta:Te sem vennel a nevevel ellatott 100k dollaros aranyorat cryptoval aminek nem garantaljak a kiszallitasat?Realista24 írta: Oriasi ez a Trump azzal, hogy megvalositana a Purge filmet
Igazi barom.![]()
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Te sem vennel a nevevel ellatott 100k dollaros aranyorat cryptoval aminek nem garantaljak a kiszallitasat?Realista24 írta: Oriasi ez a Trump azzal, hogy megvalositana a Purge filmet
Igazi barom.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ó, jaj kiserik.Dupla D írta:Ha addig a Tisza nem ront el semmit, akkor nem hiszem, hogy bejutnak a Kutyák. Ők akkor erősek, ha nincs alternatíva, de jelenleg minden abba az irányba mutat, hogy a Tisza valós kihívója lesz a Fidesznek, így kevesebben fognak a Kutyákra voksolni. És így, hogy szerintem nem jutnak be a kutyák, nem is fognak tudni koalíciót kötni velük.halamadrid írta: Szerinterek reális, hogy 26-ban bejut a Kutyapárt?
Folyamatosak a csalódott, kiábrándult, egy kis humorra vágyó szavazók.
Én valamiért a Mi Hazánkot biztosra veszem, túl makacsak a szavazóik, viszont a DK összeomolhat. Ha úgy hozza a sors, a Tisza fix koalíciót kötne a Kutyákkal, de ez szükséghelyzetben Toroczkaiékkal is lehetséges volna?
Már ha egy 2002-höz hasonló helyzet alakul ki, mert akkor a népharag elkerülése érdekében muszáj volna MP mellé állniuk, nem? Papíron sokkal inkább gyűlölik a Fideszt.

Összefogott a Fidesz és a Mi Hazánk a Pest vármegyei közgyűlésben
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Oriasi ez a Trump azzal, hogy megvalositana a Purge filmet 
Igazi barom.

Igazi barom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema