https://www.youtube.com/watch?v=z2wBxhC2kuQ
remélem a toitoi akció is benn lesz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 20:45
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 2., szerda 9:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 2., szerda 8:41
Elmúlt napok azért kemények... és sajnos a nagy kedvenceink se fiatalok... következő évekre fel kell készülni.hehetheoriginal írta: amerikába jöttem fater is jobb helyre távozott.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 8:34
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 1., kedd 19:09
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 1., kedd 15:32
Nekem is Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Penge jött be a legjobban, pedig nem is láttam a trilógiát. Részben Gambit szinkrona meg Elektra popója is, de X23 olyan semmilyen NPC volt.nuevo_ericco írta:Nálam azért beütöttek a Member Berries-ek, mikor megjelent a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!PengewZoLee7 írta: Na végig értem. Továbbra is azt gondolom, hogy túl sok volt a cameo, számomra erőltetett volt az egész. Értem, hogy ez valahol a marvel önkritikája saját legsikeresebb időszakára, de míg pl az elsőt simán, a másodikat is még itt ott újra tudnám nézni, ez biztos hogy egyszer elég volt
A főgonosz csak is bejött, kár, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végére csak annyi szerepe maradt, hogy bedugja a kezeit két lyukba![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 1., kedd 15:01
Nálam azért beütöttek a Member Berries-ek, mikor megjelent a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!PengewZoLee7 írta: Na végig értem. Továbbra is azt gondolom, hogy túl sok volt a cameo, számomra erőltetett volt az egész. Értem, hogy ez valahol a marvel önkritikája saját legsikeresebb időszakára, de míg pl az elsőt simán, a másodikat is még itt ott újra tudnám nézni, ez biztos hogy egyszer elég volt
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 1., kedd 14:52
Na végig értem. Továbbra is azt gondolom, hogy túl sok volt a cameo, számomra erőltetett volt az egész. Értem, hogy ez valahol a marvel önkritikája saját legsikeresebb időszakára, de míg pl az elsőt simán, a másodikat is még itt ott újra tudnám nézni, ez biztos hogy egyszer elég voltnuevo_ericco írta:Felétől kb a háromnegyedéig élvezetes Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a cameok és poénok miatt, meg a főellenség is ott mutat magából a legtöbbet, viszont a vége ismét egy generic akciófilm, botegyszerű üzenettel. Marvel fanoknak, meg 30+-os rókáknak, mint én, van élvezeti faktor a filmben. Storyt eleve nem vártam, az az első kettőben is annyi volt, mint egy Remy egyvelegben.wZoLee7 írta:Lesz jobb vagy ez így akkor beleállt a földbe?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 1., kedd 14:45
nem hinném, hogy túltolják, mégiscsak tömeg mozifilm az is.soadroli írta: na majd a joker 2. bár azzal meg az lesz a baj hogy túl "művészi"![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 1., kedd 14:37
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. október 1., kedd 14:32

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 1., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 1., kedd 13:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 1., kedd 13:36
Pont ott lattam, raadasul szinkronosan, elkepeszto cringe volt.nzooli93 írta: Romuluson voltam iden moziba,ott adtak pont elozetest, hat elegge rosszul ereztem magam annak nezese közben is![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 1., kedd 12:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 1., kedd 12:57
Remy írta: Ezt imádni fogjátok.![]()
![]()
![]()
DEADPOOL & ROZSOMÁK: Két dolgot illik leszögezni gyorsan a Deadpool harmadik részével kapcsolatban...
1 - Ez a film nem jó.
2 - Ez a film jó!
Sztori nincs, szóval aki itt világotmegváltó dolgokat, értelmes forgatókönyvet vár, az már most engedje is el az egészet. Az, aki kiütést kap a fan service dolgoktól, az szintén kerülje el jó messzire...
Aki viszont fel akar ülni arra az eszeveszett, őrült, pörgős, elmeroggyant és vérgőzös hullámvasútra, ahol egy csúcson pörgő Ryan Reynolds és Hugh Jackman a vezető, annak itt a helye! Talán még egyikőjük sem volt ennyire jó a szerepben... Teljesen elszállt a film, és minden működik benne, ami a karakterekkel kapcsolatos. Legyen az egy jó poén vagy akciózás, egy beszólás, egy utalás vagy éppen egy olyan cameó, aminél az egész terem eltol egy baaaaazdmegot. MERT HÁT ......! Ezek a cameók zseniálisak voltak.
Ez a film Rozsiról és Deadpoolról szólt, megkötések és tabuk nélkül. Azt csináltak, amit akartak, és rettentően élvezték. És élveztem én is... és csak ez számít. A popcorn mozizás erről kell, hogy szóljon. Az élményről, ami csúcsra van húzva, ami után úgy jössz ki a moziból, hogy fülig ér a szád. A Deadpool & Rozsomák pont egy ilyen film.
Ryan Reynolds, te Marvel Jézus! De imádlak!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 1., kedd 11:29
Felétől kb a háromnegyedéig élvezetes Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a cameok és poénok miatt, meg a főellenség is ott mutat magából a legtöbbet, viszont a vége ismét egy generic akciófilm, botegyszerű üzenettel. Marvel fanoknak, meg 30+-os rókáknak, mint én, van élvezeti faktor a filmben. Storyt eleve nem vártam, az az első kettőben is annyi volt, mint egy Remy egyvelegben.wZoLee7 írta:Lesz jobb vagy ez így akkor beleállt a földbe?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 1., kedd 11:28
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt a sivatagos madmax rész ami túl lett húzva, utána beindul és fasza sztem, elejét is szerettem.wZoLee7 írta:Na, ez egy jó nagy baromság 40 perc elteltével. Folytassam? Lesz jobb vagy ez így akkor beleállt a földbe? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abszolút ötlettelenség. Egybe hányva minden amit jól felépítettek, csak olyan szinten túltolva, hogy egyből le is rombolják.wZoLee7 írta: na az új deadpool film is felkerült a tk-ba, majd valamikor ránézek, hát ha jobb mint a mostanság megjelent marvel produkciók
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 1., kedd 11:19
Na, ez egy jó nagy baromság 40 perc elteltével. Folytassam? Lesz jobb vagy ez így akkor beleállt a földbe? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abszolút ötlettelenség. Egybe hányva minden amit jól felépítettek, csak olyan szinten túltolva, hogy egyből le is rombolják.wZoLee7 írta: na az új deadpool film is felkerült a tk-ba, majd valamikor ránézek, hát ha jobb mint a mostanság megjelent marvel produkciók
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 1., kedd 10:53
Vagy ez a jelenségRemy írta: gesz jok a visszaterok iden. Bad Boys es Axel Foley is rendben volt.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem